Рок и моторен рев огласят Търново през уикендаДата13.09.2016
Размер11.57 Kb.
#9493
Новина

Рок и моторен рев огласят Търново през уикенда

Станалият традиционен четвърти по ред Балкански мото-рок фест ще се проведе от 19 до 22 август на хълма Света гора. Здравата жега ще разгори Милена Славова от пътуваща сцена, ескортирана от моторджии. Платформата потегля от площада пред храм-паметника „Свети Александър Невски“ на 20 август точно в 12,00 ч и ще озвучи пътя от София до старата ни столица. Само един от участниците ще спечели HARLEY DAVISDSON.

Източник: MOTO.BG

Хълмът Света Гора във Велико Търново отново ще се превърне в място, където с пълно гърло можеш да извикаш - Respect freedom! Поводът е четвъртият Балкански мото-рок фест, който ще се проведе от 19 до 22 август. Домакините от мото клубовете BAD COMPANY и БОЛЯРИ и тази година са се постарали случващото се на хълма да бъде атрактивно и впечатляващо.

Няма да изневерят и на традицията Рок на скорост! Както и друг път, ще има изненада за първите отзовали се мотористи. Всеки, който иска да се включи, е добре дошъл. За най-лютите фенове купонът започва още в четвъртък, но здравата жега ще разгори Милена Славова от пътуващата сцена, ескортирана от моторджии. Платформата ще потегли от площада пред храм-паметника „Свети Александър Невски“ на 20 август точно в 12,00 ч и ще озвучи пътя от София до хълма Света Гора.

Рок в изобилие ще се лее и вечерта с група „Фобос”, която ще предаде щафетата на англичаните от HELLRAZOR!

21 август ще бъде денят на високия адреналин. Ще се насладите на атрактивно каране на мотоциклети, скоростна отсечка, теглене с тях, а рокът ще бъде подсигурен от група Hangover и „Ани Ло бенд”. Преди да стане ясен новият щастливец, грабнал голямата награда - мотор HARLEY DAVISDSON, на сцената на четвъртия Балкански мото-рок фест ще забият Hells Bells, AC/DC трибют банда от Англия.Агенция Speed-Press
Каталог: pi files -> 2010
2010 -> Call of Duty – не игра, а Wrangler
2010 -> Серджо Перез най-бърз в тренировката във Валенсия Арабаджиев остана 21-ви, на 2,3 сек от мексиканеца
2010 -> L`argus de l`automobile
2010 -> Автомобилни зверове са обсебили новия брой на bbc topGear бг
2010 -> Породистата машина Audi Quattro Concept (видео)
2010 -> Обширно сравнение: bmw 1 Series m coupe и Audi rs3 Източник: Sport-cars fr
2010 -> Еecc 2010 Първото луксозно ретро рали на Балканите
2010 -> Амбициозен български пилот превърна старо bmw z3 m coupe в състезателен автомобил
2010 -> Porsche 918 Spyder Concept официално!


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница