С ъ о б щ е н и е във връзка с провеждане на националната кампания по почистване, осъществяваща се под егидата на btv media group ”да изчистим българия заедно”Дата13.09.2016
Размер11.2 Kb.
С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Във връзка с провеждане на националната кампания по почистване, осъществяваща се под егидата на BTV MEDIA GROUP ”ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”, Общинска администрация - Мездра приканва всички жители и гости на Общината да се включат на 10 май /неделя/ в почистването на замърсени зони в населените места и в близост до тях, прилежащите територии към индивидуалните дворове и междублоковите пространства.

За реализирането на кампанията на желаещите да се включат ще бъдат раздадени полиетиленови чували за смет и ръкавици от представители на Общинска екологична инспекция /стая 113/, на Кметовете и Кметските наместници по населени места, на председателите на сградите в режим на етажна собственост и на гражданите - по отношение почистване на прилежащите територии и замърсени зони в града.

Събраните чували с отпадъци да бъдат поставяни до обществените съдове за смет в града, след което ще бъдат извозени от сметосъбираща техника. Местата за събраните отпадъци по селата ще се определят по преценка на съответното Кметство/населено място.

С участието на всеки един от нас в кампанията ще демонстрираме своята активна гражданска позиция и ангажираност с каузата за чиста околна среда за нас и следващите поколения.

За допълнителна информация и получаване на подръчни материали – стая 113, тел.0910/92008.ОБЩИНСКА ЕКОЛОГИЧНА ИНСПЕКЦИЯ
Каталог: wp-content -> uploads -> 2015
2015 -> Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“
2015 -> Правила за изменение и допълнение на Правила за търговия с електрическа енергия Съществуващ текст
2015 -> 120 Основно училище “Георги С. Раковски” София
2015 -> Премиерният сериал Изкушение от 12 октомври по бтв lady
2015 -> Агнешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 г
2015 -> Пилешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 14 януари 2015 г
2015 -> Бяла кристална захар седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 Г


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница