С указ №379 от 30. 11. 2016 г на Президента на Република България се преименува с. Мусомища, област Благоевград, община Гоце Делчев, на с. МосомищеДата19.11.2018
Размер33 Kb.
#104929
МОТИВИ
На основание чл. 3, ал. 4 от Закона за пътищата списъка на общинските пътища и промените по него се утвърждават от Министерския съвет по предложение на министъра на регионалното развитие и благоустройството, след съгласуване с кметовете на общините.

В Министерството на регионалното развитие и благоустройството е разгледана документации, представени от общинските администрации Гоце Делчев и Сърница, с предложения за включването им в списъка на общинските пътища, а именно пътно трасе - отклонение от републикански път III-198 до регулацията на с. Попови ливади, изградено на територията на община Гоце Делчев, и пътно трасе с начало съществуващ общински път PAZ1065 и край – до регулацията на с. Медени поляни, изградено на територията на община Сърница.

С Указ № 379 от 30.11.2016 г. на Президента на Република България се преименува с. Мусомища, област Благоевград, община Гоце Делчев, на с. Мосомище.

Във връзка с горното е подготвен проект на решение на Министерския съвет за изменение и допълнение на списъка на общинските пътища, утвърден с Решение № 236/2007 г., както следва:  • включване в списъка на общинските пътища на ново пътно трасе със следния номер и наименование: BLG 3100 „/III-198, Добротино - Горно Спанчево/ - Попови ливади“, на територията на община Гоце Делчев.

  • изменение на списъка на общинските пътища на територията на община Гоце Делчев, с което се променя наименованието на общински път BLG1096. Новото наименование на пътя е BLG1096 /II-19, Гоце Делчев - Копривлен/ - Мосомище - Гоце Делчев - /II-19/;

  • изменение на списъка на общинските пътища на територията на община Сърница, при което се добавя нов пътен участък към трасето на утвърдения вече общински път PAZ 1065 и се указва по-точно участъка от републикански път ІІІ-843, от който започва пътя. Новото наименование на пътя е PAZ1065 /ІІІ-843, Велинград – Сърница/ДГС Селище – Побит Камък – м. Овчарниците – Медени поляни.

Каталог: static -> media -> ups -> articles -> attachments
attachments -> График за провеждане на първите заседания на Регионалните съвети за развитие
attachments -> Министерство на регионалното развитие и благоустройството
attachments -> Република българия министерство на регионалното развитие и благоустройството
attachments -> Изисквания при устройството на зоните за стрелба на открито спортно стрелбище извън урбанизирани територии за динамична стрелба
attachments -> Институции и административна уредба на средновековна българия
attachments -> 9 декември 2005 11. 30 – 11. 45 Откриване на дискусията
attachments -> Министерство на регионалното развитие и благоустройството наредба № рд-02-20-6 от 19 декември 2016 г


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница