Сащ от изтока до западаДата24.07.2016
Размер86.95 Kb.
#4898
САЩ ОТ ИЗТОКА ДО ЗАПАДА

Ню Йорк – Ниагарският водопад - Вашингтон – Лос Анжелис – Сан Диего – Финикс – Гранд Каньон – Брайс Каньон


14 дни / 13 нощувки

Дати на провеждане на тура за 2013г.:Април

6, 20

Май

4, 18

Юни

29

Юли

13, 27

Септември

7, 21

Октомври

5
1 ден (събота) Пристигане в Ню Йорк

Пристигане в Ню Йорк и самостоятелно продвижване до вашия хотел, където ще се запознаете с вашия екскурзовод.


2 ден (неделя) Панорамна обиколка на Ню Йорк

Сутринта ще имате удоволствирто да направите обиколка на Ню Йорк, която включва най-известните забележителности на Манхатън. Сред най-известните са: сградата на Емпайър Стейт, Тайм Скуеър и Сентрал парк. След обеда и вечерта - свободно време. Вашият екскурзовод е на разположение за планиране на вечерна програма. Предлагаме ви разходка из Сентрал парк или посещение на историческия Тайм Скуеър. Не пропускайте да видите великолепния Манхатън от хеликоптер.3 ден (понеделник) Ню Йорк – Ниагарският водопад

Започва обиколният ви тур през щата Ню Йорк, Бингхамптън и областта Фингър Лейкс до главозамайващия Ниагарски водопад. Предлагаме ви да дегустирате вино в Уоткинс Глен - на брега на езерото Сенека, кръстено на едноименния индиански народ. Ще прекарате вечерта, любувайки се на гледката на романтичния Ниагарски водопад.


4 ден (вторник) Ниагарският водопад – Амиш Кънтри

Тази сутрин имате време за още една разходка покрай невероятния Ниагарски водопад. Препоръчваме ви да се качите на борда на корабчето „Maid of the Mist” за посещение на водопада или да се разходите край Тейбъл Рок, откъдето се открива прекрасна гледка към бушуващата стихия на водопада Хорсшу. Не пропускайте да направите обиколка до кулата Скайлон и да обядвате във въртящия се ресторант на върха й. Кулата Скайлон, която се извисява на 775 фута над Ниагарския пролом, разполага с платформа за наблюдения, от която могат да се видят гледки на разстояние 8  мили и... до където стигне погледът. Тръгване от Ниагарския водопад и пътуване до холандксат част на Пенсилвания, известна като Амиш Кънтри. Нощувка.


5 ден (сряда) Амиш Кънтри – Гетисбърг - Вашингтон

Сутринта ще пътувате през Апалачите, минавайки покрай живописната река Сискуехана - най-дългата река на Американския Източен бряг. След обед ще посетите бойното поле на Гражданската война- мястото, където се е състояла най- голямата битка на американска земя и където Ейбрахам Линкълн отправя известното си обръщение през 1863г. Отправяте се към столицата Вашингтон. По желание, може да направите незабравима вечерна обиколка на вълнуващия град.


6 ден (четвъртък) Вашингтон – Лос Анжелис

Трансфер до летището за полет до Лос Анжелис, където ще бъдете посрещнати от представител на нашите партньори. Трансфер до вашия хотел.

Забележка: Полетът не е включен в цената.

7 ден (петък) Лос Анжелис – Ориндж Каунти Сан - Диего - Лос Анжелис

Предстои ви пътуване през Сан Хуан Капистрано и Сан Клементе до Сан Диего - вторият по големина град в Калифорния, известен с целогодишния си мек климат. Следва обиколка на града с посещение на живописния Сийпорт вилидж, пазара на крайбрежието на Сан Диего. Връщане в Лос Анжелис. Нощувка.8 ден (събота) Лос Анжелис – Палм Спрингс - Финикс

Ще пътувате през Палм Спрингс, където се издигат зимните резиденции на знатните холивудски семейства. Слави се с оживения си център и с безупречните си голф игрища в подножието на назъбените върхове на Сан Ясинто. Вятърни турбини изпъстят входа на пустинния оазис. Ще минете през Индио, където се провежда международния фестивал на фурмите, изобилстващи в долината Коачела. Продължавате през пустинята и достигате до столицата на Аризона – Финикс.


Ден 9 (неделя) Финикс – Седона – Национален парк Гранд Каньон

Ще пътувате през пустинята Сонора, в която има най - голямо разнообразие от биологични екосистеми в Северна и Южнс Америка. Продължавате към Седона, където ще видите забележителната гледка от червени монолитни скали. Разположена в неповторима геологическа област, Седона е заобиколена от характерни скални образувания, с имена като ’’Катедралата’’ и ’’Чайника’’. Ще минете през главозамайвашия Каньон Оук Крийк, преди да пристигнете в Национален парк Гранд Каньон. Ще посетите най - високите места на източния край, за да не сте пропуснали и кътче от този величествен каньон, образуван от красиви проломи и река Колорадо.


10 ден (понеделник) Национален парк Гранд Каньон – Долината на монументите – Пейдж/ Езерото Пауъл/Канаб

Тази сутрин ще наблюдавате невероятния изгрев на Гранд Каньон. Това са неповторими изживявания в човешкия живот. Специален пешеходен тур с екскурзовод ще ви отведе до ръба на скалата. Имате възможността да закусите, любувайки се на гледката към каньона. Тръгвайки си от Каньона, той ще ви изпрати с причудлива гледка, облян от сутрешната светлина. Пътуването ви продължава с посещение на Индианския резерват Навахо и минаване през техния пазар Камерън. Ще пътувате през Нарисуваната пустиня, която ви отвежда до Долината на монументите - едно от емблематичните места на Американския Запад. След обед ще посетите град Пейдж, който се намира в района на Езерото Пауъл. Ще се видите забележителния язовир на Глен Каньон - вторият по височина бетонен язовир в Америка. Ще наблюдавате зашеметяващата гледака към Езерото Пауъл, където кристално чистата вода се плиска по монолитните скали на Гранд Каньон. Вечерта – свободно време.11 ден (вторник) Пейдж/Езерото Пауъл/Канаб – Национален парк Брайс Каньон.

Днес ще посетите щата Юта. Ще минете през град Канаб, преди да посетите великолепния Брайс Каньон. Ще бъдете очаровани от разноцветните скални форми и образувания, които изглеждат прекрасно на фона на сияйното синьо небе. Вечерта, при хубаво време, ще можете да видите красивия небосвод, осеян с блещукащи звезди и ще усетите аромата от лагерния огън.


12 ден (сряда) Национален парк Брайс Каньон – Национален парк Цион – Лас Вегас

Пътуване до Национален парк Цион, осеян от огромни скални образувания, оформени от вятъра, времето и река Върджин. След обед - среща с Лас Вегас - ослепителната „Столица на забавленията”, която предлага възможност за пазаруване, участие в нощни представления и хазартни игри.


13 ден (четвъртък) Лас Вегас

Разнообразните атракции в Лас Вегас и за миг няма да ви оставят равнодушни. Освен пазаруването, оживените казина и представления от Бродуей, можете да изберете разходка по известния булевард на Лас Вегас - Стрийп, с неговите ярки светлини, или да се наслаждавате на слънчевите лъчи край басейна на хотела. Лас Вегас е известен и с някои от най- добрите ресторанти в страната, в които бихте могли да опитате различни нови ястия.14 ден (петък) Лас Вегас – Лос Анжелис

Денят започва с фото пауза на легендарния знак „Добре дошли в Лас Вегас”. Потегляте за Лос Анжелис, като минаване през пустинята Мохаве, която е известна с най- високия термометър в света- 41 метра. Планинския район е изпъстрен с ивици от красиви дървета Джошуа. Турът завършва с пристигане в Лос Анжелис.Цена на човек в щатски долари:

Начало

Край

Сезон

Единична стая

Двойна стая

Тройна стая

Четворна стая

Дете

Ню Йорк

Лос Анджелис

Нисък

(април- август)$ 2890

$ 2051

$ 1841

$ 1732

$ 956

Висок

(септември- октомври)$ 3100

$ 2126

$ 1858

$ 1727

$ 1024

Цената включва: • Екскурзоводско обслужване на английски език;

 • Сутрешна обиколка на Ню Йорк;

 • Дегустация на вино в живописната област Фингър Лейкс;

 • Разходка по брега на Ниагарския водопад;

 • Тур до Националниа военен парк Гетисбърг;

 • Посещение на Палм Спрингс;

 • Тур до индианския резерват Навахо и посещение на Долината на монументите;

 • Разходка по ръба на национален парк Брайс каньон;

 • Целодневен тур до Сан Диего;

 • Пазаруване в търговските центрове на Лас Вегас;

 • Фото пауза при табелата „Добре дошли в Лас Вегас”;

 • Посещение на Седона;

Допълнителни екскурзии: • Круиз по река Хъдсън с разкошен изглед към Статуята на Свободата;

 • Плаване с корабчето „Maid of the Mist” и обяд във въртящия се ресторант в кулата Скайлън до Ниагарския водопад;

 • Нощно посещение на културните обекти във Вашингтон и вечеря в модерния Джорджтаун;

 • Летене с балон над пустинята Сонора;

 • Закуска по изгрев слънце на ръба на Гранд Каньон;

 • Летене с хеликоптер над Гранд Каньон;

 • Нощна обиколка на Лас Вегас;

 • Пикник в американски стил;

Забележка: Турът включва прекосяване на границата между САЩ и Канада. Пътниците трябва да се снабдят с визи за двете държави.
Предлагаме ви да направите „удължение” на програмата с почивка на Хаваите. (Моля, вижте условията в програмите Hawaii Extension.)
Забележка: Цената не включва вътрешни и международни полети. (Осигуряват се допълнително от Туршанс по ваша заявка.)

Хотели по програмата:
Ден

Град

Хотел

1-2

Ню Йорк

Sheraton Tribeca или Fairfield Inn

3

Ниагарски водопад

Crowne Plaza Fallsview

4

Амиш Кънтри

Country Inn & Suites Lewisburg

5

Вашингтон

Washington Hilton

6- 7

Лос Анжелис

Crowne Plaza LAX

8

Финикс

Radisson fort McDowell

9

Национален парк Гранд Каньон

Yavapai Lodge West

10

Пейдж/Езерото Пауъл

Best Western Inn на езерото Пауъл

11

Национален парк Брайс Каньон

Ruby’s Inn

12- 12

Лас Вегас

Circus Circus


ТУРШАНС – 20 години ваш доверен партньор в туризма!Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница