Сценарий на Топгън за 13 декември Оръжието в кинотоДата30.11.2018
Размер22.5 Kb.
#106739
ТипСценарий
Сценарий на Топгън за 13 декември

1. Оръжието в киното

Преди появата на филма “За шепа долари”, холивудските уестърни са царували. През 50-те и 60-те години са произведени доста италиански уестърни стремящи се да наподобят американските. След премиерата на “За шепа долари” италианският уестърн се издига значително в очите на Холивуд и получава названието “Спагети-уестърн”.

“Обичам уестърните, това е нашето истинско американско кино, нашата част от историята на света. Англичаните имат Шекспир, Азия - кунгфу, а Америка - стария Див Запад. Но сега италианците ни показват как всъщност трябва да изглежда уестърнът." Това казва актьорът Робърт Дювал, след като гледа “За шепа долари”.

В главната роля е Клинт Истууд, който оттук получава прякора Мъжът без име. Той е самотен стрелец с потайно минало, но с ясната цел да изиграе две враждуващи банди. Залогът е щастието на разделено семейство. Майката (сексапилната Мариане Кох) е взета за робиня от бандитите. А мъжът и детето й трябва да напуснат града. Но в сметките се намесва точният мерник на мълчаливия стрелец. С тази роля изгрява звездата на Клинт Истууд през 1964 г. Децата навсякъде по света искат да приличат на него. А името му става нарицателно за добро кино. През 1998 г. сп. "Импайър" сложи Истууд под №2 с най-великите звезди в киното на всички времена, пред него е само Чарли Чаплин. Режисьор на филма за доларите и Дивия Запад е Серджо Леоне. След смъртта му в Рим издигат негов паметник, където са вплетени сцени от първия му уестърн "За шепа долари". Драматичната музика е на Енио Мориконе, който тук се подписва с псевдоним. Първоначално името на филма е трябвало да бъде "Великолепният стрелец", но три дни преди премиерата му Леоне и продуцентите го преименуват в "За шепа долари". Що се отнася до оръжията във филма, те са традиционните револвери “smith&weston” и безотказните пушки “Уинчестър”. Разбира се това е нормално за времето, което пресъздават уестърн филмите.2. Мобилна станция за за наблюдение с термовизионна камера на Гранична полиция.

3. Турнир по динамична срелба на Герена

4. Курс за ВИП охранители в The GYM

5. Ловните пушки Хан
Каталог: topgun -> TOPGUN scenarii
TOPGUN scenarii -> Сценарий на topgun # 21 за 24 януари 2006год. Ловните пушки на фирмата Benelli
TOPGUN scenarii -> Рубрика "Тестове" полуавтоматична въздушна пушка "Кросман"
TOPGUN scenarii -> Днес ще ви представим една невероятна стрелба с три оръжия последователно на дълга сцена
TOPGUN scenarii -> Сценарий на topgun # 29 за 16 май 2006 год
TOPGUN scenarii -> Сценарий на Топгън за 15 ноември. История (Глок)
TOPGUN scenarii -> Системата представлява въртящ се блок със 6 цеви в калибър 0,6 дюйма, имаща общ корпус
TOPGUN scenarii -> Сценарий на topgun # 28 за 02 май 2006 год. Картечница мг42
TOPGUN scenarii -> Втората Световна война армията на фашистка Германия Вермахт започнала с картечницата mg-34 създадена през тридесетте години


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница