Сценарий по време на 77-мото издание на Наградите на филмовата академия на сащ заедно с Мишел Гондри и Чарли Кофман за филма "Блясъкът на чистия ум"Дата21.07.2016
Размер15.88 Kb.
#79
ТипСценарий
7-ми Фестивал за късометражно кино „В Двореца”, Балчик

7th IN THE PALACE Short Film Festival, Balchik

20 – 27 юни

Международният фестивал за късометражно кино „В Двореца” обещава 168-часов мултимедиен маратон от късометражни филми и музика на открито. Сред големите имена, които Балчик ще посрещне за седмото издание на фестивала, са Санди Либерсън и Пиер Бисмут.


София, 4 март 2009 г. – 20 до 27 юни: това са датите за седмото издание на Международния фестивал за късометражно кино „В Двореца”, провеждан традиционно в Балчик. Програмата на фестивала ще представлява 168-часов маратон едновременно от филми, инсталации, уъркшопи, семинари, майсторски класове и музика. Концепцията на фестивала е да предложи висока концентрация от събития, които могат да бъдат посетени само там и никъде другаде.

Специален гост на тазгодишното издание на „В Двореца” ще бъде Пиер Бисмут. Пиер е по-известен като художник, който работи в традицията на концептуалното и минимално изкуство от 60-те и 70-те години. През 2005 г. печели Оскар за най-добър оригинален сценарий по време на 77-мото издание на Наградите на филмовата академия на САЩ заедно с Мишел Гондри и Чарли Кофман за филма "Блясъкът на чистия ум".

Музикалната програма на „В Двореца” е наречена 7 Nights of Music („7 нощи музика”) и ще бъде на открита сцена до брега на морето. Организаторите обещават световни имена, гаранция за добрата селекция е българският промоутър COTTON RECORDS (www.cottonrecords.com).

Заради силната програма от събития тази година “В Двореца” осигурява къмпинг за любителите на истинското фестивално настроение.

Тази година филмите на фестивала в Балчик ще се състезават в шест категории: основна състезателна програма, телевизионна състезателна програма, рекламни клипове и филми, музикални клипове, програма “in between” за хибридни форми и студентска състезателна програма. Единствените изисквания към филмите са да не са показвани в България и тяхната дължина да не надвишава 45 мин.

Крайният срок за приемане на чуждестранни филми е 15 април, а за българските – 15 май.Море, селекция от филми, големи имена от световното кино и любими музикални артисти – очаквайте седмото издание на IN THE PALACE Short Film Festival, Balchik.
Каталог: content
content -> Книга на бск категория носители описание
content -> Литература на народите на Европа, Азия, Африка, Америка и Австралия
content -> Програма „Околна среда 2007-2013г. Bg161PO005/10 11/03/19
content -> Дипломна работа за придобиване на образователно-квалификационна степен " "
content -> Рентгенографски и други изследвания на полиестери, техни смеси и желатин’’ за получаване на научната степен „Доктор на науките”
content -> Св. Климент Охридски
content -> 1Уводни разпоредби 1Цел
content -> Акад. Илчо иванов димитров (1931 – 2002) фонд 20 опис 1
content -> Азбучен списък на преподавателите


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница