Сформирането на група за обучение по кърмене само за медицински лица става вече традиция поради големия интерес. Записването е по реда на подаване на документи до изчерпване на обявените 30 места или до изтичане на срока за записванеДата18.12.2018
Размер32.84 Kb.

__________________________________________________________________________________НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ПОДКРЕПА ЗА КЪРМЕНЕ Тел: +359 89 6 418488
ул. “Велико Търново” 27
email: na@podkrepazakarmene.com

BG – 1504 София web: www.podkrepazakarmene.com

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Здравейте!

Благодарим ви за интереса към нашето обучение. В ролята си на медицинско лице и чрез близкия си контакт с бъдещите и настоящите майки вие имате уникалната възможност да оказвате огромно влияние върху мотивацията, желанието и способността им да се справят с кърменето на децата си. Нашето обучение ще ви предостави огромен обем от практически знания и умения, които не присъстват в учебниците. То ще ви помогне също да усвоите уникален подход и начини за комуникация с бъдещата майка, родилката и кърмачката, които ще ви позволят по-успешно да предадете насоките си, така че те да бъдат възприети и следвани.

Сформирането на група за обучение по кърмене само за медицински лица става вече традиция поради големия интерес. Записването е по реда на подаване на документи до изчерпване на обявените 30 места или до изтичане на срока за записване.

За съжаление за момента няма възможности за външно финансиране на обучението за медицински лица. Предвид, че не поемате задължението да правите консултации и лекции по кърмене на доброволни начала (безплатно), обучението е ПЛАТЕНО. Таксата обучение е 30 лв. на лекция. Предвидените лекции са 8, като всяка продължава 6 часа. Сумата може да бъде внесена наведнъж с отстъпка (200 лв. общо за курса) или може да бъде внасяна на всяка лекция. При желание от ваша страна може да получите сертификат за дарение, който може да бъде използван за данъчни отстъпки. В зависимост от ситуацията ви може да има допълнителни разходи за ваша сметка за транспорт, храна и нощувки, ако живеете извън мястото, където се провежда обучението.

Завършването на курса става при:

  • присъствие на минимум 7 от занятията

  • изпълнение на минимум 50% от домашните задачи

  • успешно издържан изпит

Успешно издържалите изпит получават сертификат за продължаващо обучение от Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи.

Благодарим ви за интереса и се надяваме да работим успешно заедно!

Въпросник

Трите имена

приложена снимка – задължително! (паспортна или просто лицето ви, изрязано от ваша любима снимка от последната година),

телефон за връзка,

Еmail, който проверявате много често и на който ще получавате задачи и информация,

Моля прочетете внимателно въпросите, помислете над тях и отговорете с няколко изречения.

  1. Представете се с няколко думи и ни разкажете нещо интересно за себе си (може да не е свързано с кърменето).

  2. Какво ще ви позволи обучението по кърмене да постигнете?

  3. Имате ли впечатления от работата на наш консултант (моля посочете име) и какво ви впечатли най-много от контакта ви? Ако нямате наблюдения – какви практични неща смятате, че биха ви помогнали по-успешно да провеждате консултации по кърмене?

  4. Кои други организации и движения, свързани с теми около майчинството, подкрепяте активно и с кои от тях сте практически ангажирани по някакъв начин (моля уточнете)?

  5. Работите ли пряко за или получавате ли по друг начин и за друга ваша дейност финансиране или спонсорство от фирми-производители на млека за кърмачета или шишета/биберони/детски храни (като примери, макар да не изчерпват всички възможности – Нестле, Нутриция, Фризланд, Авент, Нук и др.)? Моля опишете контакта и ангажимента си към дадената фирма.

  6. Откъде получихте информация за обучението и какво очаквате от него?

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Каталог: wp-content -> uploads -> 2012
2012 -> За приемане чрез централизирано класиране на децата в общинскиte детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски заведения на територията на община пловдив раздел І – Основни положения
2012 -> Критерии за отпускане на еднократна финансова помощ и награждаване на жители на община елхово I общи положения
2012 -> Програма за развитие на туризма в община елхово за 2014 г
2012 -> Област враца походът се провежда под патронажа на
2012 -> София-град Актуализиран на Педагогически съвет №8/04. 09. 2012 г
2012 -> Програма за развитие на селските райони европейски земеделски фонд за развитие на селските райони европа инвестира в селските райони
2012 -> Книгата е създадена по действителен случай. Имената на описаните места и действащите лица са променени
2012 -> Относно Обособена позиция №1


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница