Сицилия за всеки! 07. 05. 2012 – 12. 05. 2012



Дата02.09.2016
Размер54.72 Kb.
#8094



Сицилия за всеки!

07.05.2012 – 12.05.2012


Продължителност

6 дни, 5 нощувки

Транспорт

самолет

Маршрут

Сицилия, Италия

Хотели

Citta del Mare 3+*
Без възрастови ограничения!

Сицилия е най-големият остров в Средиземно море! Тя е подходяща дестинация за хора, които искат да съчетаят почивка на море и познавателен туризъм с добрата местна кухня! Хотел Città del Mare 3+* е идеално място за почивка, предлагащо широка гама от услуги и пълен набор развлекателни дейности!





Програма:

Ден 1

Отпътуване с полет София - Рим; Рим - Палермо. Пристигане на о-в Сицилия. Трансфер до хотел "Città del Mare" 3+*. Вечеря. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание: 1. Екскурзия до долината на храмовете в Агридженто с посещение на термите Аква Пиа. Отпътуване от хотела за провинция Агридженто. Пешеходна обиколка на известната Долина на храмовете (под егидата на ЮНЕСКО) - входна такса 11 евро. Обяд (сух пакет). Посещение на термите Аква Пиа. Свободно време. Връщане в хотела.

Ден 3

Закуска. Свободно време изли възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка

Ден 4

Закуска. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание: екскурзия до Етна и Таормина. Ранно отпътуване. Панорамна обиколка на централната част на Сицилия до вулкана Етна. Пътуване с автобус по склоновете на Етна до 1987 м надморска височина. Свободно време с възможност за проучване на страничните кратери "Силвестри". Обяд (сух пакет). По желание може да се стигне до централните кратери (на ниво над 3000 метра надморска височина) с въжени лифтове и джипове (54 евро на турист - предлага се при благоприятни метеорологични условия). Обяд (сух пакет). Свободно време в историческия център на Таормина с възможност за посещение на древния театър.



Ден 5

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.




Ден 6

Закуска. Трансфер до летището за директен полет до София.



Цени:

Период

Човек в двойна стая



07.05.2012 –12.05.2012





695 лева





Цената включва

Цената не включва




  1. Самолетен билет София – Рим - Палермо - София;

  2. Трансфер летище – хотел - летище

  3. 5 нощувки със закуски, обяди и вечери + вино и минерална вода за обяд и вечеря в хотел Citta del Mare 3+*, Tерасини;

  4. Медицинска застраховка с лимит 5000 евро;



Отстъпки:






  1. Лични разходи;

  2. Допълнителни екскурзии;




- 3-ти възрастен на допълнително легло в двойна стая -35 лева.
- Дете до 14 г., настанено на допълнително легло в двойна стая -185 лева.

Доплащане:
- Единична стандартна стая - 117 лв
- Двойна стандартна стая - горен етаж - 80 лв
- Двойна стая Superior с отделни легла - 160 лв
- Еднодневна екскурзия до Долината на храмовете в Агридженто – Термите Аква Пиа на български език (необходима е предварителна резервация) 94 лв за възрастни/ 57 лв. за деца 2-12 год.
- Еднодневна екскурзия до Етна и Таормина на български език (необходима е предварителна резервация) 128 лв за възрастни/ 77 лв. за деца 2-12 год.



  • Цените са с включена 50 лева комисиона за възрастен и 30 лева за деца.


Хотел Citta del Mare 3*+

Разположение на комплекса

Città del Mare е разположен на северозападното крайбрежие на Сицилия и предлага превъзходна гледка към залива Кастеламаре. Заобиколен е от 27-хектаров парк от екзотични и типично средиземноморски растения.

Капацитет на хотелския комплекс

Хотелът разполага с общо 800 стаи, разделени в 21 сгади и заобиколени от естествено цъфтящия парк. Всички стаи са обзаведени с тераса или балкон с изглед към морето и са лесно достъпни. Настаняването в помещенията става след 14:00 часа, а освобождаването от 10:00 часа. Village Class – широки и семпло обзаведени стаи, с изглед към парка, оборудвани с баня с душ, балкон, шезлонги, сешоар, мини хладилник, сателитна телевизия, телефон, сейф, климатик. Ресторантът, който обслужва гостите на този вид стаи е “Le Isole”. Plus Village Class – удобни и широки стаи с изглед към морето, модерно и комфортно оборудвани с баня с душ, климатик, сешоар, мини хладилник, сателитна телевизия, телефон, сейф, тераса или балкон и шезлонги. Ресторантът, който обслужва гостите на този тип сати е “Belvedere”. Гостите, настанени в този тип помещения, могат да посетят и ресторантите “Le Isole” и “Grill”.



Спорт и развлечения

Città del Mare е идеално място за почивка, предлагащо широка гама от услуги и пълен набор от спортни и развлекателни дейности. Басейни: Хотелът разполага с три басейна, един от които с олимпийски размери, тобоган с четири пързалки, спускащи се в морето. Спорт: Хотелът предлага повече от 20 развлекателни дейности: футболно игрище, водна топка, тенис, волейбол, баскетбол, тенис на маса, мини голф, аква фитнес, аеробика, фитнес зала, степ, стрелба с лък, уиндсърф, кану, йога и шиацу. Плаж: Хотелският комплекс разполага с частен плаж с шезлонги и чадъри /не се заплащат/.Плажът се намира на 6-7 мин. път с микробуси, които безплатно трансферират гостите на хотела /през 15 мин. минават/ Градина: Прекрасна градинска част с естествено разтящи растения. На разположение са 1400 открити места с невероятна гледка към Кастелмаре и още 1500 конвенционални места в закритата част.

Ресторанти и барове: Città del Mare предлага на своите гости няколко ресторанта и барове, които ще задоволят и най-капризните вкусове:Ресоранти ‚Belvedere‘ и ‚Le Isole‘ – основни ресторанти, предлагащи специалитети от интернационалната и сицилианска кухни. Ресторант ‚The Grill’ – ресторант с приятната си атмосфера, идеално място за любителите на месо и риба на скара. На бюфет се сервира голям избор от предястия, сирена, салати и десерти, както и безплатна вода и червено и бяло домашно вино за пиене. Бар ‚Belvedere’ – пиано бар с местна и международна програма. Бар ‚La Capannuccia‘жива музика или забавни караоке вечери. Бар ‚Pontone‘ – идеално място за освежаващи напитки за любителите на морските гледки. Gelateria del Golfo Kiosk – предлага богат избор от сладоледи, напитки и коктейли. Бар ‚Piscina Olimpionica’ – през деня тук кипи социалният живот на хотела; предлага богат избор от шейкове, плодови салати, плодове, безалкохолни напитки, сладоледи. ‚L’Oasi Pizza Restaurant’ и La Capannuccia Pizzeriaпредлагат невероятно голям избор от пици на пещ, добра кухня и голямо разнообразие от вина.

Анимации: На територията на хотела има квалифициран аниматорски персонал, който ще Ви забавлява с театрални постановки, мюзикъли и пиеси на живо. На всеки един от гостите ще бъде обърнато специално внимание и ще може да вземе участие в предлаганите мероприятия.

Гр. София, ул.Янтра 13, тел: 02 490 24 94 / 0898 63 71 71, skype: abax-ltd, email: info@abax.bg, www.agentite.com


Каталог: wp-content -> uploads -> 2012
2012 -> За приемане чрез централизирано класиране на децата в общинскиte детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски заведения на територията на община пловдив раздел І – Основни положения
2012 -> Критерии за отпускане на еднократна финансова помощ и награждаване на жители на община елхово I общи положения
2012 -> Програма за развитие на туризма в община елхово за 2014 г
2012 -> Област враца походът се провежда под патронажа на
2012 -> София-град Актуализиран на Педагогически съвет №8/04. 09. 2012 г
2012 -> Програма за развитие на селските райони европейски земеделски фонд за развитие на селските райони европа инвестира в селските райони
2012 -> Книгата е създадена по действителен случай. Имената на описаните места и действащите лица са променени
2012 -> Относно Обособена позиция №1


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница