Силна премиера на “лелята на чарли” в град първомай на 5 април на сцената на Образцово „Народно читалище св св. Кирил и Методий – 1894 г. ”Дата15.10.2018
Размер19.03 Kb.
СИЛНА ПРЕМИЕРА НА “ЛЕЛЯТА НА ЧАРЛИ” В ГРАД ПЪРВОМАЙ

На 5 април на сцената на Образцово „Народно читалище св. св. Кирил и Методий – 1894 г. ” в град Първомай се състоя премиерната постановка на “Лелята на Чарли” – комедия на Томас Брендън, под режисурата на Пламен Кръстев.

В ролите се превъплатиха Иван Паунов, Атанас Велчев, Янко Петков, Атанаска Велчева, Ана Сиракова, Елена Стойчева, Кристияна Сиракова, Иван Караславов, Спас Янков и Петър Петров.
Театралният колектив “Димитър Делчев” и тази година не изневери на традицията и зарадва своите почитатели с нова постановка.

Спектакълът се хареса на първомайската публика. Имаше големи очаквания и те се оправдаха.

В България “Лелята на Чарли” добива огромна популярност благодарение на изключителния комедиен талант и паметното участие на големия български оперетен артист Видин Даскалов.Преобличането на мъж в дамски костюм, изпълнявайки женска роля, превръща трудни и неразрешими ситуации в шега и забавление.
Това са най-комичните моменти в спектакъла.

Младият актьор Иван Паунов успешно се справи с предизвикателството. Достойно му партнираха другите млади дарования от трупата - Янко Петков, Атанас Велчев и Кристияна Сиракова, някои от които дебютанти в спектакъла.Познатите на публиката Елена Стойчева, Атанаска Велчева, Ана Сиракова, Иван Караславов, Спас Янков и Петър Петров спомогнаха за по-пълнокръвното представяне на комедията.


Председателят на читалището Иван Караславов, участник в спектакъла, поздрави изпълнителя на главната роля Иван Паунов за успеха в премиерния спектакъл и послучай 10 годишнината от първата му изява на читалищна сцена. Освен добрите думи, актьорът получи и специален букет от Караславов.

Кметът на Общината Ангел Папазов, Председателят на Общински съвет Първомай Дечко Петков и публиката възнаградиха участниците с кошници цветя и много аплодисменти.Брилянтната “Evergreen” комедия на ситуациите на Томас Брендън е вече факт на първомайската читалищна сцена .НА ДОБЪР ЧАС !


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница