Сияйни устойчиви принцовеДата23.07.2016
Размер350.75 Kb.
#2875
Сияйни устойчиви принцове
Част 2
Готови ли сте за втората част? Нека да започнем. И така, президентите на САЩ, които са получили титлата рицари на Ордена Баня... Удивително е, на кого само още кралицата не е дала тези титли на рицари? Рок звезди, хора, с много странен стил на живот, хора, които са образец за поддръжание в целия свят – сър Миг Джагър, сър Пол Мак Картни, сър Робърт Стюарт, сър Елтън Джон. У-ау! Има хора, които вярват, че САЩ и Великобритания играят важна роля в света. Но за това ще поговорим в друга лекция. Има хора и има много примери за това, хора които вярват в завета на Бог с Давид и че тронът на Давид винаги ще бъде зает. Затова днес имаме това виждане на Израел, съгласно което кралете трябва да изследват корените си, макар и до времето на Давид. Принц Чарлс има подобна чудесна родословна линия, която е проследил не само до времето на Давид, но и по-нататък. Възможно ли е принцесата на кралството да „седи” също така и на други престоли? Разбира се някои хора, забъркани в тази конспирация, правят всякакъв род странни хипотези за влечуги, странни дракони и паднали ангели, което е абсолютно невъзможно. Защото Библията потвърждава, че ангелите не увреждат никого. Учудващи неща.

Потомци ли са тези велики царе и крале на Британия, Израел и северозападна Европа, произхождащи следствие бракове със Захарий–Юда- и т.н...? Бях учуден, когато преди няколко години пътувах до страната на мормоните. На тях им е поръчано да изследват родословната линия на хората. Те имат най-голямата в света конвертирана система за изследвания на родословията в света. Там видях всички тези интересни лица, които произхождат от едно и също семейство. Тогава ставаше дума на президента на Америка. Неговото родословие преминава през Джозев Ерл, Джозев Смит – основател на движението на мормоните, Емма Хей, сър Уинстън Чърчил, президент Рузвелт, президент Никсън, президент Форт, президент Джордж Буш – старши, президент Джордж Буш – младши... Всички те произлизат от едно и също семейство. Това интригува, нали?

Нека да проучим този въпрос и да се обърнем към специалната книга, която съдържа целия генеалогичен списък на родословие на всички титулувани особи и крупни земевладелци на Великобритания и Ирландия за последните 175 години. Интересното е, че тези хора действително са упоменати в този списък.

Семейство Буш са близки роднини на всеки европейски монарх – както на възкачилите се на трона, така и никога не възкачилите се.

Родословното дърво на Ел Гор включва Карл I, Карл Велики – крал на Франция и още три свети римски императори и английския крал Едуард I. Така че към него можем да се обръщаме с „Ваше величество принц Ел Гор”. Надявам се сега ви е ясно какво стои зад тези имена и титли.

Бил Клинтън – при раждането му било дадено името Уилям Джеферсън Блайт, но като тинейджър взел името на своя втори баща. Линията на Клинтън при проследяване минава през линията на крал Хенрих III, който управлявал Англия от 1227 до 1272 год. А той е потомък на френския крал Роберт I.

Когато Библията говори за царете на този свят ние си мислим: „Какви са тези царе, нали навсякъде е демокрация”. Но ако направите малко изследване (този списък е взет от Википедия), това е достатъчно достоверен източник, изхождайки от тези данни, всички споменати президенти принадлежат към кралска династия.

Този списък включва Джордж Вашингтон – потомък на краля на Англия, Едуард III.

Томас Джеферсън, Джеймс Медсън и т.н. и т.н.

Какъв ужас! Всеки от тях е белязан с кралска кръв. Знаете ли, че кандидатите за президенти на предните избори също принадлежат към кралски династии. И двамата. Това е достатъчно интересно.

Нека да разгледаме още нещо от силно почитания Орден Баня (1725). Този орден бил създаден очевидно за служба на короната.

Звучи безобидно, но ние с вас разгледахме на кого в действителност принадлежи короната. Короната принадлежи на тамплиерите, защото тя била предадена в църквата на тамплиерите. И тя принадлежи на Рим. Всички те са рицари на святата римска империя, на която принасят служба в ролята на тамплиери. В централния или в далечните комитети на различни страни. Вълнуващо.

„Правителства и награди. Кои американци не отдавна награди Великобритания? Един от последните получатели на награди сред американците били: предишният кмет на Ню Йорк – Рудолф Джулиани...”.

Интересно, той нали отново кандидатства в Канада? Да? Всички вестници пишат за него.

„... филмовият режисьор Стивън Спилбърг...”

Интересно ми е как той поддържа кралството на тамплиерите.

„...(почетните рицари, командващи в почетния Орден Баня в британската империя) бившите президенти Джордж Буш и Роналд Рейгън; генералите Норман Шварцкопф и Колин Пауъл (почетни рицари, командващи във великия Орден Баня); Каспър Вайнберг (почетен рицар на Големия кръст, отличен с орден на Британската империя); комисарят от полицията на Ню Йорк – Бернард Керик и т.н. и т.н.

Интересни, нали? Те всичките са рицари. А рицарят е военен човек. И на чия страна ще се сражава той? А какво ще правим в Ирак и другите страни? Какво-ооо? Оставете това. Америка е суверенна и независима нация; нация свободна, която разкъса оковите на игото. Това е най-добрата протестантска нация, която някога е съществувала в света. И това е вярно. Америка е протестантски бастион на планетата.

Каня ви да погледнете нещо, което можете да считате за най-голямата измама на нашето време. Тази статия е написано от Майкъл Едуард, под заглавието „О, съдружие на свещенослужители”.

„Автор Майкъл Едуард. Кралският храм на управление – тайната на Вавилон, 15 юли, 2003. Правителствената и съдебна система на Съединените щати на Амерока на федерално и местно щатско ниво са притежание на Crown (короната), която е частна чуждестранна власт”.

Кой владее САЩ?

„Преди да направим заключеие за кралицата на Англия или кралските семейства на Британия, притежаващи САЩ, това е различна Grown (Короната), напълно разкрита и представена по-долу. Ние конкретно се обръщаме към създадената църква на тамплиерите, известна от векове на света като Crown (Короната). От този момент нататък ние също ще се обръщаме към Crown (Короната) като Crown Temple (Храм на Короната) или Crown Templar (Тамплиерите на короната). Всичките тези три понастоящем са синоними“.Юридическата съдебна система на САЩ се контролира от Crown Temple (Храм на Короната) от независимия и суверен град Лондон”.

Фактически Лондон е финансовия гръбнак на света. Това е градът на йезуитите, следователно - това е градът на тамплиерите.„Частната система на Федералния резерв, която отпуска банкноти на Федералния резерв на САЩ е финансова собственост на Crown (Короната) и се контролира изцяло от Швейцария, която се явява дом и юридическа родина за даване на устави на Обединените нации, на Интернационалния валутен фонд и на най-важната банка – Банката за интернационални споразумения”.

Всички решения са с кралски устави.

„Ококорих се като прозрях и научих, че вътрешния двор на Crown Temple (Храм на Короната) публично признал, че там били най-малко пет рицари тамплиери освен адвокатите, които под тържествен клетва на Crown (Короната), подписали, както се твърди, Американската декларация за независимост”.

Поразително. Но това е история. И какво означава това?

„Означава, че и двете страни подписали декларацията, имат еднакъв произход, т.е., Crown Temple (Храм на Короната). Ако е важно да се разбере до край истината, то трябва да се поясни, че нито един международен договор на съглашение не може да бъде признат, няма юридическа сила, ако една и съща страна го е подписала и от името на двете страни”.

Това е все едно да продадете вашия дом сам на себе си. Короната не може да подпише документ сама със себе си от името на двете страни. Това е безсмислено.

„Ако двете страни, сключили договор, са едни и същи лица, документът става невалиден – късче хартия, нямаща юридическа сила. В реалността Американската декларация за независимост е вътрешно служебна разписка на Crown Temple (Храм на Короната), съставена от неговите членове.

Американците накараха да повярват, че нова Англия, била някога кралска колония, сега станала независими съединени щати, при все, че те никога не са имали тази свобода и я нямат и днес. Те са били и си остават колония на Crown Temple (Храм на Короната), защото по право на собственост и други документи те нямат юридическо право да бъдат независими от управлението и предписанието на Crown Temple (Храм на Короната).

Поразителни неща. Изглежда, че в действителност не съществува никаква независимост в САЩ. Щатите са зависими и подчинени на Короната, но не на Британската корона. Защото Британия не владее своята короната. Юридически щатите са колония на Crown Temple (Храм на Короната), защото „декларацията” била призната от международния закона, за да се създаде нова юридическа държава под названието САЩ. Тамплиерът, крал Георг III, на 03 септември 1783 год. подписал Парижкото съглашение между Короната на Велика Британия и Съединените щати”.

Короната не принадлежи на Великобритания.

„Юридическата корона на Великобритания била и си остава на Crown Temple (Храм на Короната). Това формално обезпечава Съединените за международно признание, като нова държава на Британската корона”.

Много интересно.

„Много е важно да се знае кой се е подписал под Парижкото съглашение. Обърнете внимание на думата „Esqr”, която следва след всяко име на подписалия се... Думата “Esqr” (ескваер) означава, че тези хора са офицери от Кралския съд. А сега е известно, че Кралският съд е съд на Тамплиерски съд или Съд на короната.

„От страна на Британската корона подпис поставил Дейвид Хартли, ескваер и тамплиер от Кралския съд”.

Ескваерът е оръженосецът на рицаря, т.е. той действа от името и по поръчение на рицаря. Ескваерът е оръженосец на рицаря.

„От страна на Съединените щати се подписали: Джон Адамс, ескваер; Бенжамин Франклин, ескваер и Джон Джей, ескваер”.

И така, Британската корона дала своите отличия под аренда на Британската колония. И от този ден управлението се осъществява от кралски тамплиери. Защото всички те принадлежат към едно генеалогично дърво. И всичко, което става в света – съгласуването, всичко, в действителност няма голямо значение.

Аз няма да дочета цялата история, защото мисля, че вие разбирате кой стои зад всичко това.

Световното управление, съществуващо днес, може да се назове с различни имена. Можете да го наречете Нов световен ред (любима фраза в семейство Буш); можете да го наречете Третият път (употребявано от Тони Блеър и Бил Клинтън); можете да наречете това управление Илюминати; Триада; Триъгълник; Троица; Масонска организация на Обединените нации; ако искате можете да наречете това управление Eвропейски съюз; Съединени щати или можете го наречете както си искате....”.

Но... но все едно, то си остава монархия на Британската корона.

„Както ордена на рицарите и тамплиерите, и Великите майстори на лъжата били създадени от римския папа, а тяхната мощна църква Храм е разположена в град Лондон. Следователно светът се контролира от папата и римската Капитолия”.

Изглежда, че този човек знае за какво говори.

„Корона, членовете на кралското семейство, църквата и всички църкви в света и нациите са подвластни на Рим”.

Те не са подвластни на кралете. Англиканската църква не е подчинена на кралицата. И когато папата посетил Великобритания, той се поклонил пред гроба на Томас Бекет, Кентърберийски епископ и с това показал, че той достигнал до това, за което е воювал в самото начало.

Затова кралицата трябвало да се яви пред папата в черно, тъй като този цвят символизира покорност, подчинение на папата. Цветът на васалите.

Тук, с папа Йоан Павел II, тя е в черно. Тя, кралицата на Билдербергите, управляващи елита на света. И тук, тя отново е в черно. Изглежда, като че това е любилият й цвят. Когато тя отива на аудиенция с папата.

А на тази снимка е принцесата на Уелс (29 август,1985) – Даяна и тя също е облечена в черно. Тук тя стои до папата. Това била частна аудиенция във Ватикан на нейния съпруг принц Чарлс с папата.

„Даяна, неосъществилата се принцеса”. Тази кратка фраза от това същото интервю в списание „Панорама”, била забелязана от повечето хора. Та казала, че причината за това неочаквано интервю било нейното желание да я отстрани”.

Но няма да се задълбочаваме в детайли.

Лорд Ранци откровено изказал гледната си точка, когато папата посетил Англия. Ранци бил архиепископ. Той казал: „Надявам се, че аз ще мога да убедя тази църква да развърже лека-полека своя корсет, макар че тази лодка е малко разкачена” – в 1980, преди неговата интронация.

„Гласът на християнинът трябва да бъде силен и ясен по отношение на сериозните политически въпроси в нашето време. Това са етническиа проблем, безработицата и разоръжаването. Ние трябва да отсрочим службата за Бога и да започнем да служим на хората” – в 1981.

Поразително. А това е статия от вестник.

“Роберт Ранци – либерален католик, чиито чести визити зад границата изиграха своята почти патриархална роля. Той е първи архиепископ, който предложи екуменическото превъзходство на Рим. Той приветства папа Йоан Павел II при неговата първа папска визита в Кентърбарийската катедрала (1982)”.

Папа, ти си главата! Кого трябва да нарича „глава”? Той трябва да нарича „глава” Христос. Но даже съгласно тяхното държавно устройство, кралицата се явява „глава“.

Ваше величество, тази корона много добре изглежда на Вашата глава, но Вие сте подчинена на тази корона.

Тук папата каза, че това официално заявление служи в ролята на годежен пръстен. Нека да подпишем Нашето съгласие. Ранци и папата.

А това е новият Кентърберийски архиепископ, който с поклона и целувката си показва кой е господарят. А ние мислихме, че короната принадлежи на кралицата. Тя беше защитничка на изконната вяра. Но сега тя и нейният син имат проблем. Те трябва да останат защитници на простата вяра, защото Рим заграбва с ръцете си всичките религии на света.

Това е фотография на сегашния папа (Бенедикт) и Кентърберийския архиепископ. Архиепископът наистина бил издигнат на това място и „разкачил лодката”. Той отвори вратата на дома за сексуалност и... тем подобни неща. Той усърдно се труди по въпроса за диалога между християни и мюсюлмани и заяви, че в Англия е необходимо да бъдат внесени някои закони от шариата. С други думи: „Хайде да добавим няколко мюсюлмански закона към нашите британски закони”. Когато архиепископът каза това, предизвика такъв фурор. Но скъпият ни принцът изглежда няма нищо против, защото е облечен с мюсюлмански отличия. Хм, великолепно.

Каня ви да разгледаме кралските династии на света и Съединените щати. Тук, от ляво, виждате кардинал Игън. Кой е той? Това е водещ Малтийски рицар в САЩ и епископ на град Ню Йорк. А този, който е епископ на Ню Йорк, е и глава на малтийските рицари в САЩ. На кого е подчинен той? На Великия магистър и разбира се на римския папа. И тук той проявява своята покорност. Кои обича още папата, стоящ близо до него? А-ааа, това е Хилъри. Хилъри Клинтън с кардинал Игън. И Тони Блеър, който също станал католик, с кардинал Игън. Принц Буш, принц Гор, също от кралска кръв, се навъртат близо до кардинала. Ето ги, заедно. Това произвежда достатъчно тържествено впечатление. Джордж Буш не се срамува да стисне ръката на тамплиера след съвместната клетва за вярност. Интересни кадри.

Ето Буш – старши, с малтийския рицар Джулиани. Те всички са заедно.

„Обновена информация, февруари, 2009.

А как намирате принц Обама? И той ли е принц? Наскоро преживяхме удивителни президентски избори. Няма съмнение, че Обама е привлекателна личност и има голямо влияние в света. Ако се задълбочите в книгата Благородници, която съдържа генеалогията на знатните родове, ще видите, че всичко, което засяга всички президенти в САЩ, в съвременен Вашингтон, същото се отнася и за Обама.Burkes Peerage, London: Всеки президентски избор от съвремието на Джордж Вашингтон в 1789 до Бил Клинтън били избрани кандидати изключително с британски, френски кралски гени. От 42 президента до избрания Бил Клинтън 33 имали родствена връзка с Алфред Велики, крал на Англия и Карл I, велик карал на франките... 19 от тях имат родствена връзка с краля на Англия Едуард III, който има 2000 кръвни връзки с принц Чарлс”.

„Американците винаги са принадлежали и са били ръководени от едни и същи кралски семейства на Британия и Европа...” Michael Tsarion, Astroheologz and Sidereal Mzthology.

За които традиционна история заявява, че те били сред потърпевшите поражение във войната за т.н. независимост. Помните, че Короната в действителност не владее короната. Короната принадлежи на тамплиерите, в което вече се убедихме. Означава ли това, че всеки от тези президенти по таен начин е контролиран от короната? И какво, малтийските рицари причастни ли са към властта? Даже при управлението на съвременния президент на САЩ.

Тази статия е взета от вестник Телеграф, под название Мак Кейн и Обама разделят едно кралско родословие, 14 януари, 2008.

„Джон Мак Кейн, кандидат-президент на републиканците и Барак Обама, негов съперник демократ, са потомци на един и същи шотландски крал. Съгласни изследванията на американски генеалози, те и двамата имат обща кръвна линия, която се проследява до времето на краля на Шотландия – Вилхелм I или Вилхелм лъвът.

Миналата година беше открито, че Мистър Обама е потомък на монарх, който управлявал Шотландия от 1165 до 1214. Неговият произход и възпитание обхващат целия свят. Той се е родил на Хаваите, от майка американка и баща - кениец, по-късно живял в Индонезия. Известна ни е неговата история”.

Ето още един източник, потвърждаваш кръвната връзка. Още една уебстраница говори за това щастливо семейство.

„Обама може да се смята най-малко от двама кралски прародители: Вилхелм I „Лъвът”, крал на Шотландия и Хенри II от Англия. Той е свързан най-малко с шест американски президенти: Джими Картър (7-ми братовчед на пра-правнук), Хари Труман (7-ми братовчед на пра-правнук), двамата Джордж Буш (10-ти и 11-ти братовчеди на пра–правнуци), Уидроу Уилсън (съпруг на 6-ти братовчед на Обама и племенник) и Джеймс Медисън (3-ти братовчед и девети внук). Той е също девети братовчед и внук на президента Дик Чейни...”.

Слушах едно встъпление на Обама, когато фактически говореше за своя роднина Чейни от Белия дом. Така че Обама е добре осведомен за всички тези родословни връзки. Той подхожда на този сценарий, но има ли той всичките тези връзки, както и останалите? Подчинява ли се на малтийските рицари? Той е привлекателна личност и ние трябва да си зададем този въпрос.

Това е отчет на службите в католически новини.

„Ватикан – на 5 ноември, 2008, папа Бенедикт XVI изпрати поздравление на Обама. Папата увери Обама в своите молитви, да му помогне Бог във високите му отговорности за неговата страна и международното общество.

Йезуитът отец Фредерико Ламбарди - говорител на Ватикан, каза, че съобщението е изпратено лично до Обама и Ватикан не публикува пълния текст...

Папата се е молил за благословения за него и американския народ, щото те заедно, с всички хора на добра воля, да строят в света солидарност, справедливост и мир”.

В историята на САЩ за пръв път президент получава такива благословения от папа за сътрудничество в постигането на такава солидарност. На пътя ли сме на последните събития, предсказани в Библията? Въпрос. Удивително. Има две категории хора – някои се питат дали Обама е антихристът. Те отправят същият въпрос, както за принц Чарлс. Разбира се ние знаем, че отговорът на този въпрос е „Не!”. Само един можем да считаме за антихрист – папството, защото само то изпълнява тази роля и то най-точно приляга на това определение. Това е поразително.

На тази снимка виждате главата на малтийските рицари на САЩ – кардинал Игън. Той е зает със сериозно обсъждане с двамата кандидати за президенти – Мак Кейн и Обама. Те има обща кръвна линия; те и двамата са рицари, и те, и двамата се подчиняват на този кралски орден. Така че виждате – в корените си, нищо не се е променило. И не е важно кой ще стане президент. Интересното е само това, което можем да прочетем между редовете. Интересно е какво можем да прочетем между редовете.

Ето сцената, построена за произнасянето на речта на Барак Хюсеин Обама, когато партията му издигнала неговата кандидатура за президент. Интересно, че декорацията в заден план е точно копие на Пергамския храм на Зевс. Тази уебстраница съдържа въпрос: „Обама антихриста ли е?” Отговорът е: „Не!”. Ние обсъждахме вече това. Интересно, че емблемата на неговата кампания беше „изгряващо слънце”. А този заден план от декорацията предизвиква голям интерес. Защото храмът на Зевс и Пергам конкретно се споменават в Откровение като престол на сатана, а престолът на сатана също се намира и в Рим. Защото Библията казва, че змеят му е дал силата си, престола си и властта си. Тази власт се намира в Рим и тази власт е власт на змея. И тази власт на змея контролира принц Чарлс. И думите: „Аз служа на дракона”, на герба на принц Чарлс, до същата степен се вписват и в типологичната картина на президента Обама. Интересен факт от историята – един от предходните големи диктатори на фашизма е използвал такова емблема, когато го посвещавали на високата длъжност фюрер. Това бил Адолф Хитлер. При неговота встъпване на длъжност той също избрал за заден фон формата на Пергамския храм. Точно такъв, като на Обама, на този слайд. Интересен е фактът, че политическата система на Рим е фашизъм. И Адолф Хитлер използвал този заден фон, и Обама използвал същата идея.

В Откр.2:13 провинциалният град Пергам е наречен „престолът на сатана”. Любопитно съвпадение на историята.

Обама победи на изборите. Той еднозначно е привлекателна личност и светът е в краката му. Той е „господар на промяната”. Такъв беше и девизът на предизборната му кампания. Той казваше: „Нужна ни е промяна! Нужна ни е промяна!”. Въпросът е промяна от какво и за какво. От военна политика в политика на мир, или от една система на управление в друга система? Движим ли се днес в тази точка на историята, когато цари мир и дават цялата си власт на звяра?

Неговото встъпване в длъжност също беше пленителна церемония. Той не донесе нищо ново, както Рик Уорън при произнасянето на молитвата му при встъпването в длъжност на Обама. Накрая имаше много дискусии ще се помоли ли Рик Уорън в името на Исус или не. Неговата молитва беше блестяща. Великолепна молитва – просто шедьовър. Шедьовър, но още по-удивително е, ако я разгледате на фона на сцената, където беше произнесена. Братовчедът на Обама, Чейни, е член на Съвета по международни отношения. Обама лично е член на Съвета по международни отношения. Интересното е, че той трябвало да избере пастора, който с негово лично разрешение, също е член на Съвета по международни отношения. И този пастор използва молитва, която би се оказала чудесна и християнска, ако я разгледате повърхностно. Но както виждаде САЩ днес достатъчно прямо заявиха, че молитвата на пастор Рик Уорън е по-скоро еврейско-християнска смес.

Дори се казва, че молитвата на Уорън започна с основополагаща еврейска молитва, която твърди, че Бог е Един. Той се обърна към Бога като „милостив и състрадателен”, а с тези думи започва почти всяка глава на Корана. Това са думи на историка Бернщайн, който преподава в юридическия университет в Ню Йорк... Уорън завършил с Господната молитвата. И той действително завърши молитвата с „в името на Исус”, но също така завърши молитвата и с терминология, която се използва от юдеи месиани. А юдеите месиани нямат понятие за личен спасител. Те имат спасител във всяка нация, който действа по-скоро в рамките на обществото, нежели в сърцето на всеки човек, като отделна личност. Тук ние виждаме такъв Месия, който съответства на всички изисквания и удовлетворява желанията на всички религии в света. Но това ли е Месия, който им е нужен? На тях е нужен този, който строи царството си в този свят, а не Този, който строи неземното царство. Ние трябва да си задаваме тези въпроси и аз се моля хората да бъдат готови с тази промяна, към която се приближаваме.

Да се върнем към уелския принц, който работи вълнуващо зад кулисите. Какво е заключителното действие на тази драма, на това събрание на целия свят. Библията казва, че целият свят се удивлявал след звяра. И те се поклонили на звяра. И те са му се поклонили.

„Принц Чарл възглавил двудневен международен семинар през април, 1991 год. на борда на яхтата Британия и акустирал на крайбрежието на Бразилия, където днес го величаят като „спасител на света“. Неговата цел била да събере заедно ключови международни фигури, в опит за постигане хармония межди конфликтните позиции на Европа, САЩ и развиващите се страни (под ръководството на Бразилия). По отношение плана на мероприятието той защитил окръжаващата среда. Това практически е във всички страни на света. Сред другите, той поканил сенатор Алберт Гор, сенатори и изпълнителните директори на свички световни банки и кампании, като Shell и British Pеtrolеum, важни неправителствени организации и европейки политици, включително и британския министър по въпроса за помощ на другите държави“.

Целият свят. Ние ще влезем в бой в последната битка и ще се разплатим с целия свят за подчинението на короната. Той ли е антихристът? Не. Библията казва, че светът ще последва звяра, а звярът е Рим. Този мил принц не е звярът, той е просто един от принцовете, който изпълнява тази работа.

„Осъществяване на плана. Засегнатите въпроси били обединени в комплексен план на действие под название Предстоящи задачи на 21 век. Конвенция по биологическо разнообразие, Конвенция по морско право, Харта на земята, Всемирна банка, Всемирна организация за здравословно хранене и още дозина съглашения като NAFTA, GATT, NATO, Договори за Рим и т.н., всичи страни, сътрудничещи с Велокобритания. Това е Кралски институт за международни дела, както и със страните на САЩ, Съвета за международни отношения. Това е Тристранна комисия, в която третата страна са Билдербергите, които имат користно наблюдателна функция за действието на другите страни. Целият свят попада в паяжината на глобализацията, от която ни една нация не може да се отскубне и при това да не преживее съкрушението на военните сили и разорението на икономиката си“ цитат от книгата Устойчивият принц, гл.3.

Мисля, че авторът на цитата е достатъчно близък до разгадаването или просто грешка относно въпроса кой се намира на върха на тази пирамида. Авторът пише: „Аз съм убеден, че Лондон е новият антихрист. Ето защо Ел Гор предпочете да устрои своята щабквартира на застрахователната си компания в Лондон. Лондон е родината на друиди, Великите обединени наематели от Англия, Теософисткото общество, Общество за изследване на психиката, Британско етническо общество, Световен фонд на дивата природа, Орден на жартиера, Тръстът на принцовете, Международен форум на бизнес лидерите, Уелския принц, Джвймс Лавлък Гайа движение...“ Всички те се намират в Лондон.

Но това също е и мястото, откъдето йезуитите контролират целия свят? Как мислите от къде се е дянало златото на целия свят? Със сиурност няма да го намерите в южна Африка. Англо-американците са се погрижили то да бъде в надеждни ръце и на надеждното място.

Приближаваме се към точката на 2015 год., когато ще бъде положен края на нищетата. Това е най-голямото движение в света. „Ние ще променим света в 2015 год.“. И кога се е състояла голямата среща? Кога? На 25 септември 2008 год. Засега ние стоим тук. Целият свят планира как да събере и фалшивия своя под свой чехъл в 2015 год. Необходима ни е криза. И как да създадем тази криза? С помощта на проблеми – с проблема на окръжаващата среда и с помощта на финансовата криза. Светът полудява.

„Биснес лидерите, лидерите и органозаторите обявиха инициативите на първата крачка към организацията за постигане на целите за развитието на хилядолетието в ООН“.

Целите за развитието на хилядолетието. Поразителна цел. Поразително.

Хипотезата на Гайа. Вече сте слушали за това. Съгласно Джон Вион и Джемс Лавлък, автори на Хипотезата на Гайа, която днес е позната като обожание на земята. Тя разпространи холизма, който изопачи и преобърна наопаки Битие 1 гл....

Планетата трябва да бъде възвисена над човека и човек трябва да се подчинява на планетата. Всяка религия, невярно представяща Битие 1-ва гл. е езичество. Нужно ни е глобало управление, партньорство между бизнеса, частния сектор и правителството, което се явява фашизъм.... ние искаме да го създадем сега. Хипотезата на Гайа се приготвя да се съсредоточи на юдео-християнската култура, да я завърти с краката нагоре, да я отдели и замени.

UNCED - Конференцията на Обединените нации по въпроса за окръжаващата среда свика среща на Summit по проблема на земята. По време на срещата беше разкрит философския преход за виждането към Хипотезата на Гайа за юдео-християнския свят“.

Помните, че принц Чарлс също е поклонник на Хипотезата на Гайа. Той разбира се не е само привъреник на това движение. Истинският корпоративен шеф е друг. Компленсният план на действие, приет от Самит бил наречен Дневен ред за 21-то хилядолетие. Той съдържа 297 страници... Оценката на мащабите за глобалната криза има 1100 страници. Документите съдържат плана за действие, който ще контролира всяка страна от нашия живот. Този документ превръща свободата в робство, живота - в страдание. През феодализма само кралете и дворяните владеели земята, и имали свобода. Така, под управлението на Обединените нации, при нас ще се върне феодалният строй...“.

Само дето страните ще наричат по-различно. Корпорациите ще станат феодали, земевладелци, а обществото ще стане партньори-роби, които ще заплащат за всичко.

„С удобрение на конференцията и поддържането на нейният курс за устойчиво развитие, човекът беше унижен до нивото на растенията или животните...“.

Да разгледаме някои определения:

„Устойчивото развитие е такова развитие, което удовлетворява нуждите на сегашното време, не подривайки възможността на следващото поколение да удовлетвори потребностите си“.

Звучи красиво.

„1.Понятие за потребление има отношение към бедните в този свят, на които трябва да бъде дадено основно преимущество... 2.Тази идея на ограничение... е наложена от технологиите... за възможност от окръжаващата среда, да удовлетворяват сегашните и бъдещи нужди.

Вземете от имщите и дайте на нямащите. Устойчиво развитие издига глобална инфраструктура, нужна за управлениео, отчета и контрола на всички световни активи. Тук влизат пасбищата ви, селскостопанските ниви, океаните и вътрешните водни пътища, морската среда, морският живот, градовете, домовете за живеене, кондиционните стоки, твърдите отпадъци, методите на производство, въздуха, замърсяването, биотехнологиите – всеки аспект на живеене – земеделие, продукция и манифактура, проучване и медицина и т.н.... заедно с теб и мен.

... (1) В резултат на това стана конвенция за биологическо разнообразие, която осъществи теорията на холизма. (2) Конвенция по борба с пустинята. (3) Конвенция по промяна на климата. Тези конвенции променят нашата съществуваща свобода. Ние няма да можем да се предвижваме по планетата“.

Ето и инициативата за хартата на земята... Това е тяхната лична уебстраница.

„Инициативна харта на земята... Хартата на земята е декларация на фундаменталните пронципи за построяване на справедливо, устойчиво и мирно, глабално общество за 21-то столетие“.

От хората настойчиво се изисква да се подчиняват и правят това, което им е казано.

„Свързано с глобалните граждански общества, поддържани от стотици организации и институти, тази харта не е само призив на действие, но и мотивираща сила, вдъхновяваща за изменението на света“.

Чуйте какво е казал Морис Стронг, който открил конференцията на ООН по самозащита на планетата в Рио де Жанейро. Той бил председател на конференцията.

„Истинската цел на хартата за земята е, тя да стане своего рода като Десетте Божии заповеди“.

Интересно.

„Не причинявайте на окръжаващата среда на другите това, което не искате други да причиняват на вашата окръжаваща среда... Надявам се тази харта да стане своего рода като Десетте заповеди и Планинската проповед, които да бъдат справочник на човечеството по отношение окръжаващата среда в следващото столетие“ Mikhail Gorbachev, The Los Angeles Times, May 8, 1997.

Това го е казал Михаил Горбачов от името на фонд Горбачов.

„Това е нов закон, появил се в нашето общество и заемащ мястото на Божия закон. После Морис Стронг намекнал за открития атеистичен дневен ред предложен за бъдещата харта за земята. В обръщението си той казал: „Днес на всеки човек лежи отговорност за избор между силите на тъмнината и силите на светлината“.

А ако знаете работата на Елис Бейли и Блаватска, значе ви е известно, че те казват истината по такъв начин, че светлината става тъмнина, а тъмнината става светлина. Луцифер става източник на светлина. Те работят над зловещ дневен ред.

„Затова трябва да променим нашето отношение и да приемем обновено уважение към превъзходния закон на божествената природа“.

Това е пантеизъм. Това е пантеизъм в чист вид, отстрянвайки Бога. Това е отстъпление в крайна степен.

Сторнг приключил речта си под гръмките аплодисменти на тълпата. Между редовете четем:

„Нека да се избавим от християнството. Комунистическият манифест казва, че най-добре е променяйки религиозния хуманизъм. Ние, долуподписаните, искаме да направим определено твърдение, което, както виждаме, се явява факти, видими в нашия съвременен живот. Затова ние заявяваме следното:

1.Религиозните хуманисти смятат, че вселената съществува сама по себе си и никой не я е сътворил.

2.Хуманизмът вярва, че човек се явява като част от природата и че той се е появил на непрекъснато развитие, т.е. – еволюция.

И накрая, човек започва да осъзнае, че той лично отговаря за реализацията на неговите мечти в живота, че той има в себе си сила за такива постижения. Той просто трябва да настрои своите ум и воля за изпълнението на тази задача“.

После то говорят за законите на природата.

„За това голямо постижение е необходимо човек да използва ресутсите и законите на природата, даже без божествена помощ, може да направи това сам“.

На нас не ни е нужен Бог, ще се справим сами. Ако направим нещо неправилно, вината е наша, а ако е правилно – заслугата е наша. Затова нека го правим правилно и колкото може по-бързо.

Целият свят започва да поддържа зелените, т.е., защитниците на окръжаващата среда. Освен това принцовете говорят възмутително, законите на зелените станаха пагубни. Природата ли защитаваме или разрушаваме живота? Британското издателство Guardian заяви: „Законите и постановленията на зелените са риск за енергийната криза, заяви Европейската компания за производство на електроенергия. Крупен проект е анулиран, поради съмнителност“.

Вие не можете да се предвижите. Това растение изконно расте тук или не? Изскубете го! Какво е това? Ябълково дърво? То никога не е расло тук. Искоренете го! Дърво гоаява? Изкоренете го!... Тези хора са полудели.

Канада. Изрезка от вестник.

„Закон за машина, работеща на празен ход. Полудяла ли е Канада? Трима души в Канада силно се вълнували, когато хората оставяли машините си да работят на празен ход, за да ги подгреят. Това допринася за допълнителни разходи и събиране на налози от обичните съграждани. В някои части на Канада са приети закони с цел за избягване на работа с машини на празен ход. Актът за нарушение се съставя в размер на $100 до $400“.

А ето личната уебстраница на принцесата под названието Един свят.

„Добре дошли на сайта OneWorld.net. Ние събираме последните новини и гледна точка на повече от 1600 организации, които съдействащи за усведомяването за правата на човека и се борят с нищетата в целия свят.

Климатичното правосъдие излиза напред за реализацията на целите и развитието на хилядолетието. Необходимо ни е да достигнем тези цели и нека да използваме климата, да използваме глобалната криза за храната...“.

Ако пожънете целия урожай и не посеете повече нищо, тогава наистина настава криза.

„Световна акция под названието В моето име...“

Какво говорят те тук?

„Световна акция под названието В моето име, ще бъде приведена в действие от неправителствани отганизации, знаменитости и участници в кампанията за борба с нищетата. Цел – да събере паричните задължения за мониторинг и подотчетност, и да получи съгласие за провеждането на Summit през 2010 за целите и развитието на хилятолетието“.

Почти не е останало време. Трябва да приложим усилия. Кой спонсорира тези хора?

Фонд „Форд“, Фонд „Братя Рокфелер“, Организация „Филаделфия”. Това е крупна организация. Това са не просто стотици долари, а милиони и трилиони долари. Огромни суми.

„Затова екстремалната диспропорция на богатствата, запроходени към икономическия ръст, трябва да бъде намалено до световно ниво“.

С друго думи, хайде да преразпределим богатствата.

„Каква цел още може да хвърли по-голямо предизвикателство на човечеството както тази, всеки човек да стане образцов и практичен гражданин на световното общество“.

Сигурни ли сте, че не сте поданици на Короната? Имам новина за вас. Канада, ти си поданик на британската корона. Нека да разгледаме малко финансовата криза. Да видим как се прерзпределят богатствата, как ние връщаме всичко към феодалното общество.

„25 септември, 2008. Министерството на финансите оправда спешно ипотеката на Буш. Всичко е отчетено. На 14 декември 2007 сенатът, при болшинство гласове, потвърди мярката и реорганизацията на федералната администрация по наболелия въпрос: „Какво ще помогне това на някои младоженци, които използваха решението за право да си купят ипотека за дом. И те наричат това „помощ“? Трябва ли федералното правителство да помага на кредиторите и заемащите, които попаднаха в ипотечна криза?“

Въпрос. Нека дадем на банките повече пари и по този начин да решим проблема. Кой тогава става собственик на тези домов? Разбира се правителството. И колкото повече пари вземат хората, толкова по-голям проблем възниква.

„В края на седмицата Буш настоява за неотложна поддръжка на Уолстрийт. $70 млн. в поддръжка на финансовата борса“.

Нека се задоволим и без това. Но ние не можем да продължим без тях. Ако те предоставят помощ в тази ситуация, кой става притежател? Правителството. Правителството отделило парите и този, който плаща сумата, трябва да получи възнаграждние.

Кой поддържа цялата тая работа? Гордън Браун поддържа плана за помощ на американската финансова борса на сума $700 билиона. Гордън Браун заяви, че поддържа плана на Буш за помощ на финансовия пазар за $700 билиона. Той казва, че конгресът на САЩ и международната общност трябва да осъществят този план. А аз мислех, че Америка е на границата на банкрута. Това е достатъчно голяма сума. От къде може да се вземе такава сума?

Ние се приближаваме към криза. Виждате охраната на окръжаващата среда. Борба със спина и подобни неща. Както каза Ганди: „Бъдете тези промени, които искаме да видим в този свят“. Ние искаме да видим промени. Промяна значи да се избавиш от онова прекрасното, което беше у нас. Както много хора казват: „Как искам да ме заобиколи и да останат добрите времена“. Но настъпват нови времена. Настъпват времена на пълна криза, голяма криза по целия свят. И тази криза ще се увеличава с всеки ден. Чака ни глобална катастрофа. Въпросът за защитата на окръжаващата среда навсякъде стои на първо място. Нашата планета е в опасност. Трябва да решим тези проблеми, иначе всички ние ще потънем през следващите пет години. Нужна ни е глобална пропаганда.

Да погледнем на някои от тези глобални проблеми:

„Това е посленият час. Време е да се вземат решение. Вярвам, че ще изберете правилния избор“.

Тези думи принадлежат на рицари.

„Що се отнася до проблема за глобалното затопляне, учените еднозначно заявяват, че климатичните изменения са рани, които човечеството си е нанесло само“.

„Нашите ресурси могат сериозно да станат оскъдни. Климатичната криза е с планетарни мащаби“.

„Така свети червената линия, че ще се събудим утре сутрин и ще открием, че няма какво да спасяваме. Достигнахме точката на истинското бедствие“.

„Съвършено ясно е, че проблемите с климатичните изменения трябва да заемат място на един ред с военните конфликти и нищетата“.

„Климатичните изменения доведиха до конфликти, които в бъдеще могат сами да се освободят, ако не започнем да действаме спешно“.

„Промяна на климата, това са единствените думи, които могат да сложат окончателния край на курса на нашата цивилизация“.

„Една катастрофа следа друга. Промяната на климата, това са екстремални природни условия – горски пожари и разрушения“.

„Повишение нивото на морето. Растат цените на хранителните продукти. Разпространяват се болести“.

„Ако бъдещето на света зависеше от мен, какво бих направил? Какво бих направил?“

„Ледената шапка на северния полюс се топи толкова бързо, че ми се струва важно, как някои от последствията, които наблюдаваме, стават два пъти по-бързо, отколкото предсказваха учените само преди пет години“.

„Докладът, публикуван по-рано тази година в комисията на Обединените нации по промяната на климата стигна до заключение, че температурата на планетата се повишава“.

„Това основно е предизвикано в резултат на човешки действия. Ако прочетете доклада на комисията на Обединените нации, ще разберете, че има няколко възможности за стабилизиране на състоянието“.

„През 2010-та година количеството хора, изоставили местожителството си в резултата на екологични проблеми може да стигне 50 млн.“.

„Промяната на климата предизвика пустини и изкорени гори, говорят експертите“.

„Ситуацията, лежаща в основата на кризата не е временна. С всеки изминал ден става все повече и повече сложно“.

„Няма гаранции, че човешката цивилизация ще оцелее. Стерлките на часовника за съдния ден заради климатичните изменения се доближават до полунощ“.

„Ние реагираме недостатъчно бързо. Трябва ли да се движим по-бързо? Да, трябва, защото днес имаме по-малко време, отколкото вчера“.

„Изменението на климата очевидно ще предизвика сериозен отрицателен ефект“.

„Размерите на скоростта на изменението на окръжаваата среда в началото на 21-ви век е сериозен призив за пробуждане“.

„Ние несъмнено разбираме, че глобалното затопляне е реалност. И днес въпросът не е в това, ще се случи или не. И не лошо ли е или не. А какво да правим с това?“

„Всички сме част от проблема с глобалното затопляне. Нека всички да станем част от решението на този проблем“.

„Трудното е да докажем на хората, че понастоящем трябва да се приготвят за неизбежното“.

„Производството и употребата на месо произвеждат голямо количество отпадъци с окислен газ. Машини, камиони и самолети, взети заедно...“.

„Докато не променим нашия режим на хранене, всичко истанало няма значение. Защото именно производството на месо отива за унищожение на болшиството от нашите гори, замърсяването на водата, появата на болести, следствие на което всичките ни пари отиват в болниците. Така че това е първият избор, който всеки може да направи, за да спаси земята“.

„Хранителните продукти, това, което изхвърляме, има голямо значение. Всичко води до загуба на окръжаващата среда“

„И особено производството на говеждо. Всички употребяваме твърде много месо. Ето в какво е проблемът за климата – нашата употреба на месо. Това е вредно даже за здравето на човека“.

Мисля, че видяхме достатъчно. Виждаме, че се води обширна пропаганда, че след пет години всички ще изчезнем. Ако не действаме открито, като днес.

А скъпият принц Чарлс се кани да построи еко дом като сватбен подарък за сина си.

„Площта на дома е 790 кв.м. на границата на Англия и Уелс.... Ще има соларно отопление и изолация, направена от овча вълна. Ще има съшо пет бани, съблекалня, голяма трапезария, три градини и зала, с вградени гръцки колони“.

Той се кани да похарчи пари „на зелено“. Радвам се да видя това.

До колко устойчив можеш да бъде, принце? Уебстраница MailOnline, 24 септември, 2008. Принц Чатлс се появил на конференцията като холограма. Когато отишъл да получава наградата си му казали: „Вие сте долетели от толкова далеч, вашият самолет изгоря толкова много въглерод, вие съдействате за парников ефект“. В отговор принцът се усмихнал на всички присъстващи със сияйната си усмивка.

Принц Ел Гор направил същото. Те стават зелени, те са сияещите принцове.

Това е технологията, която те използват. Как виртуалният Чарлс се възползва от зрителната илюзия, за да излезе в осъществяването началото на енергийния Sammit в Абу Даби и да предотврати изхвърлянето на 15 тона въглерод в окръжаващата среда. Ето и текстът на встъпление на сияещия принц Чарлс:

„Настана време да представя принц Чарлс, но не този, който вие познавате. Тази сутрин принцът излиза на конференция по енергийните въпроси. Физически той не присъства на нея, но ще се появи във вид на холограма, като т.н. триизмерна фигура. Тези, които се занимават с такива технологии, потвърждават, че скоро за хората ще стане възможно да се появяват във всяка точка на света, при това, намиращи се на голямо разстояние от това място. Навярно това е добра идея, но днес та прави първата си крачка. Причината за появяването на тази технология е изгарянето на голямо количество въглерод, в резултат на прелитането на много хора на големи разстояния. Репортаж на кореспондента:

Възможно е той да няма репутацията на човек, крачещ с новите съвременни постижения на техниката, но неговите консултанти твърдят, че състоянието на екологията катапултирало принц Чарлс направо в 21-ви век. Неговото изображение се трансформита в холограма, за да встъпи в пакет в реч в Абу Даби. Ако той се беше появил там лично, неговият самолет би изхвърлил в атмосферата 15 тона въглерод. Виртуалната версия на принц Чарлс. Това е тя. Била е записана миналата година във Великобритания.

Ел Гор също се появи на холограма на един от концертите с жива музика миналата година. Неговото решението да се появи във вид на холограма миналата година беше прието заради острата критика на много хора по повод изхвърлените 20 тона въглерод по време на полета до САЩ, за да получи награда. Изглежда, че той прие критиката от сърце.

Катрин Джейкъп иалезе с пускането на началото на новини: Ако сте мечтали да получите духа на съвремието, сега това стана възможно. Даже не напускайки вашия дом. Чарлс стана първият, които пробва това, появявайки се във вид на холограма за произнасянето на речта си в Абу Даби. Катрин Джейкъп съобщава, че за в бъдеще ние ще можем да се транслираме по подобен начин“.

Удивително. А което е още по-интересно в тая шумотевица, която те издигат около това? Нека да вземем сс себе си младеж на борда. Всеки може да вземе младеж. Вие сте използвали рок музика, програми, предизвикващи емоционален отклик. Нека да сияем на борда. Скъпият принц Ел Гор и неговите танцуващи светлинки.

Начало на концерта в Токио. „Здраейте! Чувате ли ме? Всеки жител на планетата. Ти чуваш ли ме?“

Текст на песента: „Нека да потеглим, нека да полетим в небесния рай. Ще намерим небесния рай. Над нас небесни звезди, ти само повярвай, че това, което е в сърцето, няма граници. Повярвай, че това, което е в твоето сърце, няма граници...

Днес е с мен моят добър приятелю. Той е автор на книгата Неудобните пантофки. Той е бивш вице-премиер министър на Съединените щати. Позволете да ви представя, леди и джентълмени, мистър Ал Гор.

Благодаря! Поздрав до вас. Казвам се Ал Гор. В какъв чудесен свят живеем? Радвам се, че днес мога да бъда на тази сцена в Токио и се обръщам към вас във формата на холограма. Поразително е, че за последните няколко десетилетия станахме свидетели на стремителното развитие на технологиите, които ни помагат да настроим връзката, и в същото време имаме възможност да обменяме идеи, намерения и чувства, с тези хора, които са далеч от нас. Благодаря на този канал за връзката и технологиите, които са достъпни днес на това място за среща. В дадения момент има връзка с целия свят. Точно сега вие общувате с повече от два милиона хора, включая всички аудитории в Сидней, Шанхай, Йоханесбург, Хамбург, Лондон, Рио де Жанейро и Ню Йорк. Тази история е пръсната в повече от 120 страни и те могат да ни гледат по тлевизия и интернет. Човешката раса също е обединена и от климатичната криза. Това е глобален проблем, който излиза зад пределите на граници, страх и култури. Климатичната криза оказва влияние на всяка точка от планетата. Ако разгледаме нашата планета от космоса, ще я видим като синя сфера, обгърната с много тънък слой синя глазура. А в този тънък слой се намира всичкият въздух, всичката вода и всички живи същества. Този крехък слой е всичко, което ние имаме. Това е нашият единствен дом. И ние трябва да го опазим за нашите деца и правнуци. С помощта на програмата Жива земя, се надяваме да обединим хората, чрез силата на музиката и да ги заинтригуваме от простата всемирна вест СОС. СОС! Отзовете се на призива! Целите на живия концерт, концертът от жива музика е да вдъхнови вас и огронмата аудитория по целия свят. Започнете незабележимо да действате и да създавате глобално движение, с цел промяна. Вие можете да започнете това движение днес, да дадете обещание за постоянно да приемате значими и дългосрочни мерки във вашия живот. Съществуват такива сфери на нашия живот, които могат да създават прблеми, но вместо това, те могат също да помагат и в техните решения - нещата, които можем да променим днес, за да станат причастни към решението за глобалната криза. Можете да дадете такова обещание на уебстраница www.LiveEarth.org. Ако влязат съвършено важни изменения във вашия живот, обезателно призовете вашите лидери и длъжостни лица да направят същото. Дошло е време да започнем да лекуваме планетата. Заедно можем да променим нашето отношение към окръжаващата среда. Глобалното затопляне е най-големия проблем на нашата планета, най-големият проблем, съществувал някога на планетата. Но ние можем да решим този проблем, ако всички станем едно цяло и започнем да действаме, и подбуждаме нашите съседи, предприематели, а също и правителство, да ни съдействат. Ето смисъла на проекта под название Жива планета - да призова всички, събрани тук, в Токио и по целия свят. Благодаря ви, че станахте част от проекта Жива планета“.

Откликнете на призива!

Изключвам, няма смисъл да изгледате всичко до края. И така, това са принцовете на света, които предпочитат короната. Принц Чарлс излеза на енергийния Summit и каза: „Учените кават, че проблема с изменението на климата днес е толкова сериозен и неотложен, че ни остава по-малко от 10 години да намалим, установим и анулираме избора за всички газове, създаващ парников ефект. Необходимо е да положим общи усилия във всяка страна“.

Един рицар дава награда на друг. Разбрах, че този принцип действа по целия свят. Ако искате да получите награда, най-добре е да сте член на този отбор. Виждам, че Мерил Стрийп е също в този отбор. Тя е един от многото лектори. Много интересна леди. При получаването на скорошните премии имаше още един изтъкнат джентълмент. До колко удобна е тази неудобна истина? А известно ли ви е, че 35000 учени са подписали документ, който потвърждава, че всичко това е уловка? Съществуват много нападки против тази група учени със заявлението, че половината от тях или повече от половината, не означават нищо за света на науката. Но този човек има точната вест. Кой е той? Той иска да ни разкаже интересни факти.

„Неудобна правда или удобна измислица. Д-р Стивън Хейуърд, стари член на Тихоокеанския институт за иазследване, член на обществото на Уеърхаузер при Американския корпоративен институт, автор на ежегодния каталог Водещи показатели на окръжаващата среда“.

Това са сериозни неща, това е сериозен човек. Той пише и за политическия курс по отношение на окръжаващата среда и е автор на тази неудобна истина и удобни измишльотини. Той е автор на тази работа, на тази видеоклип. А ето една и от неговите сътруднички – доцент по селскостопански и биосистемен инженеринг.

„Проблемът с премиер министъра Ел Гор и другите екстремисти по глобалното затопляне се състои в това, че те изопачават науката, силно преувеличават риска, отстоявайки това, че всеки, несъгласяващ се с тях, е корумпирана личност. Те внушават, че решението на проблема е просто и ефтино. А всичко това е удобна измислица. Неудобна истина... или удобна измислица.

Възможно най-вълнуващото изявление на Гор се заключава в това, че изменението на климата е просто повече морал, отколкото политика. Това, който иска да постигне, изисква големи политически интервенции в икономиката и глобалното разширение на властта на правителството. Той казва, че иска да използва пазара, но в действителност той иска да прокара такива закони, които ще направят енергията много по-скъпа, отколкото сега. Тази истина е толкова неудобна в предстоящите задачи на Ел гор, че той я скрива. Един от недостатъците в подхода на вице-премиер министъра Ел Гор по този въпрос е, че той започва от гледна точка на философския песимизъм, който разглежда човека като същество, отделено от природата и технологиите. Ето защо той призовава към такива неща, като реорганизация на обществото и връщане към фермено стопанство, за да реши проблема с изменението на климата. Този подход ми се струва съмнителен и даже опасен, защото той навежда на мисли, че ние можем да решим някои дълбоки човешки проблеми посредством политика. Това никога няма да го можем да го напеавим. Мисля, че това е несъвместимо с демокрацията. Изменението на климата е най-сложния научен проблем, изучаван някога от човечеството. Неговото взаимодействое с различни дисциплини е в такова взаимоотношение, към което ние никога не бихме прибегнали. Това е един от аспектите, който прави тези идеи скандални. Идеята е в това, че научният въпрос е несъмнено решен, че не са останали съмнителни въпроси, достойни за обсъждане. Казват, че няма сълнение, че някакъв политически клуб може да бъде използван за разрешаване на проблема. Опитах се да опростя научния проблем за широката аудитория. При това не опростих сложността на тези въпроси. Проблема с книгата и филма на вице-президент министъра Ал Гор може да се сравни с кода на Да Винчи. Всичко започна с добре известните и приети факти и стигна до силно преувеличени и пречудливи заявления, обоснования за които не трябва да намерим в научните източници. Едно от неговите заявления е, че при съществуващото ниво на окисления газ ние прекрачваме прага на опасни последствия в течения на десет години. Казва ли науката нещо друго по този въпрос. Отговор – безусловно. Съществуват много причини да подхвърлим на съмнение тези модели. Ние се опитахме да предскажем бъдещето с помощта на компютърен модел. Опитахме се да моделираме най-сложните феномени, случвали се някога. Всяка седмица в научното списание се появяват множество материали с изследвания, които подхвърлят на сериони съмнения изказването на господин Гор“.

Той иска да каже, че всички тези заявление приличат на преобърнати. В течение на година земята ще се префасонира в дом, навсякъде топящият се лед ще се върне назад в течение на цяла една година. Така съществуват много свободни разговори, които не заслужават доверие на научно ниво.

Интересно, когато сравнявате тези принцове... за пример ще вземя пронц Чарлс. Ще цитирам неговите думи. Да сравним двамата. Да сравним Чарлс - принц уелски и Исус Христос - Спасителят на света.

„Корените на британското кралско семейство може да се проследят до осмото столетие. Родословието на принц Чарлс може да се проследи до титулярния цар на Ерусалим. Чарлс е евреин по линия на неговия баща и дядо.

Исус Христос – Спасител на света. Исус бил преди създанието на света. Той е великият Аз Съм. Роден в града на Давид, Месия, евреин.

В търсене на вътрешния смисъл Чарлс се обърнал към природата – философията на Гайа, т.е., поклонение на земята. Той вярва, че всяка религия има своите преимущества.

Благодарение на пролятата кръв на Исус Христос човечеството получи прощениеза греховете и има възможност да получи вечен живот. Ние се покланяме на Създателя, а не творението, както това прави Чарлс.

Чарлс е много активен на глобално ниво, зад кулисите. Но работи тайно, събирайки ключови фигури. Използва всемирния орган на властта - Обединените нации. Ръководи основния Дневен ред по въпроса на окръжаващата среда, който изменя нашия живот.

Цялата мисия на Исус Христос се състоеше в това, да спаси падналото човечество посредством Своя живот на кръста и да ни даде прощение на греховете и вечен живот. Исус дава надежда на угнетените за свобода на тези, които вярват в Него. Всичко, което е правил, го е правил открито. Исус казва: „Аз нищо не правя в тайно“. Исус нищо, никога не е правил нещо тайно.

Днес хората казват: „Боже, пази кралицата. Боже, пази краля“, отдавайки почит на монарха.

В дните на Исус те викаха: „Осанна“, което значи „спаси“ или „помогни ни сега“ (царю, спаси ме). Сега всичко е обратно.

Символ на британското кралско семейство е червен дракон, който е и символ на Рим. И на който, както те казват, служат.

Исус дойде като Божий Агнец. Той не е дракон, Той е Агнето, взело на Себе си греховете на света. И Той е Този, Който ще дойде пак и ще победи.

Всички тези сили, подчинени на човека на греха, ще изчезнат. Така говори Библията.

Ето емблемата на уелския принц. Това е просто символ за почитане на короната. Короната, намираща се у тамплиерите – тайното общество на целия свят, което се подчинява на един и същи господар. Видяхме червения килим, който разстилаха пред папата. От него чистеха всяка прашинка за светите му нозе, когато беше в ООН. А на герба е написано: „Аз служа на дракона“, т.е., на Рим.

Откр.13:4 „И поклониха се на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? И кой може да воюва против него“?

Виждаме кой е САЩ. САЩ са почти кралска държава. Цялата военна сила, цялата военна власт служат за една цел. А хората, хората могат да бъдат използвани като пушечно месо. Те нямат значение.

Откр.17:14 „Те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни“.Ние можем да вземем решение да игнорираме това, което е написано в Свещеното писание. Ние можем да изберем да вярваме, че този свят ще стане по-добър. Или пък можем да вярваме на Библията. Библията казва, че най-големите проблеми на последните дни ще бъдат тези, които Исус нарече „лъжа“. Учениците отидоха при Исус и попитаха: „Кога ще бъде това? Какви са белезите на Твоето пришествие в края на века“? И първите думи, които Той произнесе, бяха: „Пазете се да не ви съблазни накой“. Благодаря.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница