Слушай своето тялостраница1/44
Дата03.01.2022
Размер1.15 Mb.
#111926
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   44
burbo body1

Слушай своето тяло

Твоя най-голям приятел на земята

Лиз Бурбо

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 24 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да напра­вят конкретни промени в ежедневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО - най-голямото училище по личностно развитие в Канада - вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.

Лиз Бурбо посвещава живота си на стремежа да преодолява собствените си ограничения и да споделя своите открития с широ­ката публика. С огромна страст тя помага на хората да постигнат това, за което повечето от тях жадуват - радост, мир, спокойствие, сбъдване на мечтите и желанията, както и да разкрият огромния потенциал в себе си. Ето защо Бурбо напомня колко е важно да обръщаме внимание на всичко, което се случва в нас - във физиче­ски, емоционален, психически и духовен план.

Тази книга е плод на изследвания, проучвания и лични наблюде­ния на авторката в продължение на повече от четиридесет години. Тя ще ви предложи много конкретни и ефикасни начини, за да постигнете вътрешно усъвършенстване. А практическите упражне­ния в края на всяка глава ще ви помогнат да осъзнаете себе си, нуж­дите си и онова, което можете да дадете на околните. Хиляди хора вече са преобразили живота си по този начин. Научили са се да откриват себе си и да усещат онзи вътрешен мир, който често смята­ме за недостижим. И са разбрали, че всичко, което избираме да имаме, и всичко, което решаваме да правим, винаги трябва да бъде с единствената цел да бъдем каквито искаме да сме.


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   44
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница