Съобщение до медиите Гледай YouTube клипчета през плейъра си!Дата18.09.2016
Размер26.04 Kb.
#10220Global Web Site www.lge.comСъобщение до медиите


Гледай YouTube клипчета през плейъра си!
LG BD370 е най-новото Blu-ray бижу на LG, което внася уют и висока технология във всеки дом
LG Electronics, световен лидер и технологичен иноватор в сферата на потребителската електроника, представи своя нов BD370 Blu-ray плейър. BD370 поддържа BD Live (BD-ROM Profile 2.0), който позволява на потребителите да се свързват с интернет и да се наслаждават на разнородни стриминг услуги като филмови трейлъри, субтитри, закачки, интерактивни игри за повече от един играч, клипчета от YouTube и т.н. LG BD370 предлага на потребителите с високоскоростна интернет връзка достъп до огромен избор видео файлове.

TLG-BD370 предлага невероятно качество на картината и звука. Благодарение на неговите DMI 1.3 connections плейърът възпроизвежда зашеметяващите 1080p images в дълбоки и ярки цветове. Извивките са плавни, детайлите ясни, а цветовете са акуратни без ивици или изкривявания.


Стилният и хай-енд дизайн на плейъра пасва и дори допълва уюта и елегантността на всеки дом. Светлината на централния панел се променя, за да индикира съответния формат на възпроизвеждане – BD Live titles свети в синьо, преминавайки в оранжево за DVD-та и виолетово за CD-та.


Dolby True HD и DTS-HD подобряват аудио звука чувствително. Той е почти идентичен с този на звукозаписно студио, съчетан с висока резолюция от дискове ново поколение.
Подобрената гъвкавост е още една силна точка на BD370: той може да възпроизвежда голямо разнообразие от формати от различни източници – MPEG4 видео, JPEG, MP3 и WMA.
Благодарение на Express Reaction Mode на BD370 да му необходими 18 секунди, за да зареди диск с консумация на енергия по-малка от 1 ват. BD370 дори може да зареди диска веднага след неговото включване. Функцията Expression Reaction позволява зареждането на диск едновременно с пускането му. SIMPLINK връзка прави възможно контролирането на всички функции в една изцяло съвместима система за домашно кино с едно единствено дистанционно устройство. Когато е в режим стенд-бай, BD370 преминава към ултра ниска консумация на електроенергия и харчи по-малко от 1 ват.
Този смарт Blu-ray диск плейър BD370 притежава всички примиум технологии на LG и е на пазара от средата на март на промо цена от 549 лв. във веригите на Технополис и Техномаркет.
Характеристики:


  • BD-Live & Bonus view

  • Достъп до YouTube

  • Blu-ray disc playback in 1080p Full HD

  • Deep Color with HDMI 1.3

  • 7.1ch Digital Decode

  • USB Plus (US - USB 2.0)

  • Express Reaction

  • SIMPLINK(HDMI-CEC)

ххх


LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, битовите електроуреди и мобилните комуникации. За компанията работят 82,000 души в 82 представителства в целия свят. Приходите на компанията в световен мащаб са 40 милиарда долара. LG Electronics се състои от 5 бизнес дивизии: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions и Mobile Communications. LG е един от световните лидери в производството на мобилни телефони, плоски телевизори, перални машини, оптични устройства, DVD-плейъри и системи за домашно кино. За повече информация:

www.lge.comСподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница