Съобщение до медиитеДата18.12.2018
Размер32.78 Kb.

СЪОБЩЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ


Дата:


Новата вода с вкус се нарича DEVIN Fresh

DEVIN Fresh е новата овкусена вода на„Девин” АД. Компанията за пореден път доказа своята иновативност, като пусна единствения по рода си български продукт от актуалната в световен мащаб категория на овкусените води. Така, „Девин” АД се превърна в първата компания у нас, която предлага на потребителите здравословна алтернатива на газираните безалкохолни напитки.


DEVIN Fresh е овкусена натурална вода, която се предлага в три освежаващи вкуса – екзотична комбинация от ягода и гуава, цитрусова комбинация от портокал и киви и класически вкус на ябълка. Модерната напитка е създадена да отговори на съвременните тенденции за здравословен живот. Новият продукт е с изцяло натурални съставки и не съдържа консерванти и изкуствени оцветители.
Свежите вкусове на новата напитка са избрани в резултат на множество продуктови тестове и постигнати чрез натурални плодови аромати и екстракти, а сладостта – с фруктоза (плодова захар). Водата в напитката е добре познатата на всички нискоминерализирана изворна вода DEVIN, която в случая е слабо газирана (< 4 г/л.), за да освежава, без да натоварва излишно организма. В разработката на DEVIN Fresh са участвали водещи европейски консултанти.
Категорията на овкусените води (flavored waters) е най-актуалната и модерна понастоящем и се радва на все по-широка полуярност в световен мащаб. В голяма част от европейските страни като Италия, Англия, Франция и др. пазарното присъствие на овкусените води е значително, поради факта, че именно овкусените води са основна алтернатива на газираните напитки. Причина за това е все по-голямата взискателност на потребителите към състава и произхода на консумираните продукти, за което основен движещ фактор е желанието за здравословен живот.
По данни на водещата онлайн агенция за проучвания Datamonitor, категорията на овкусените води в Европа е нарастнала с 43% за периода от 2000 до 2007 година, като се прогнозира до 2010 г ръст от 66%.


За ДЕВИН
Девин АД е основана през 1992 г. като дружество с ограничена отговорност между физически лица и Община Девин. От 1999 г. Девин е акционерно дружество със 100% частен капитал. От началото на 2006 г. компанията „ Девин” е придобита от инвестиционния фонд Soravia Equity, собственост на австрийската компания Soravia Group. Основен предмет на дейност са бутилиране и продажба на минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки.
Девин АД притежава концесия за водоползване на сондажи 3 и 5 в региона на град Девин, Родопите, от които се бутилира минерална вода “Девин”. Натурална, от екологично чист регион, минерална вода “Девин” притежава уникален минерален състав, приятен вкус и е подходяща за всекидневна употреба.

Компанията притежава разрешително за водоползване на извор Балдаран, от който се бутилира единствената по рода си за българския пазар изворна вода “Девин”. Това е чиста планинска вода от Родопите - много слабо минерализирана (82 мг/ л) и бедна на натрий (4,5 мг/л). Комбинацията от слаба

минерализация и незначително количество натриеви йони е много рядка, точно заради нея изворна вода "Девин" може да се пие от новородени до хора в напреднала възраст.

Девин АД осигурява работни места близо 500 човека, от които повече от 300 са в Девин.


Оборудването е модерно и доставено от водещи компании в бранша от Франция, Швейцария, Италия и Австрия.
Производственият цикъл е напълно затворен и включва производство на бутилките, бутилиране на водите, етикетиране и подреждане в палети. Това гарантира високото качество на марката „Девин”.
Заводът разполага със собствена модерна лаборатория, която провежда постоянен химичен и микробиологичен контрол, за да гарантира необходимото качество в процеса на производство и на крайния продукт. Девин АД е сертифицирана по ISO 22000:2005 SGS SYSTEM CERTIFICATION
От създаването си до днес „Девин” АД бележи динамичен ръст на развитие, дължащ се на качествената продукция, добре развитата дистрибуторска мрежа и адекватната и иновативна бизнес стратегия на компнията.
За контакт:


Ивайло Николов

MARKETOR


marketing consulting & communications

Тел. & Факс: +359 2 872 05 15

Изток, ул.Чарлз Дарвин 14A

Мобилен: +359 88 600 4989


ivo@marketorbg.com

http://marketorbg.com
Каталог: Devin -> Press%20Releases -> 2008.07
Press%20Releases -> "Девин" поема дистрибуцията на Red Bull
2008.07 -> Световноизвестният бивш автомобилен състезател и настоящ евродепутат Ари Ватанен кацна на Летище София с полет от Франкфурт късно снощи
Press%20Releases -> Нова, уникална 5 литрова бутилка от"Девин"
Press%20Releases -> Девин ад фокусира усилия върху бизнеса с галони Дружеството гони 30% пазарен дял от сегмента през 2008 г
2008.07 -> Девин ад отбеляза първото шестмесечие на 2008 година с динамично развитие


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница