Съобщение за медиите промоция на музикалния албум „Dance for two” на сръбската етно група duo ModeratoДата03.01.2017
Размер15.48 Kb.
#11663
СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ

Промоция на музикалния албум „Dance for two” на сръбската етно група duo Moderato
Българският музикален лейбъл АМАдеа Рекърдс организира промоция на албума „Dance for two” на издаваната за първи път в България група duo Moderato.

Дуото е от Белград и се състои от Жасмина Мима Врбанич – чело и Милан Игнятович – китара.

Идеята на музикантите при създаването на групата е да търсят нова сцена на музикалното наследство на Сърбия и Балканите, на което правят „нов прочит”.

Репертоарът им включва добре познати етно песни от този регион в стилизиран за китара и чело аранжимент, създаващ специфична атмосфера и оживяващи мелодии.

Добре разпознаваемия стил и внимателно подбрания репертоар прави групата популярна сред публиката и спечелва високата оценка и симпатиите на музикалното общество в страната си.

Duo Moderato партнира успешно с други добре познати артисти, оперни певци, оркестри и хорове от Сърбия, участва в концерти и фестивали в Копенхаген, Малмьо, Будапеща, Атина и много други градове в Европа.
Албумът „Dance for two” ще се разпространява на компакт диск в мрежата на книжарници „Хеликон”.

Албумът е наличен и за дигитален даунлоуд във всички големи дигитални магазини в света, благодарение на дигиталния дистрибутор AMAdea Music ( www.amadeamusic.com ) - част от една и съща музикална компания с лейбъла АМАдеа Рекърдс.

Промоцията ще се проведе на 2-ри ноември, 2011, 18.30 часа

в книжарница „Хеликон-Витоша” – Заповядайте !

Промоцията ще включва изпълнения на групата на 4 песни в акустичен вариант и малък коктейл. Разбира се ще се осигури възможност за личен контакт и задаване на въпроси към изпълнителите.

Можете да прослушате музиката на групата в профила и на нашия сайт: http://www.amadearecords.com/view_album.php?object=86 , кликвайки срещу имената на песните в секция TRAKS.

За въпроси и контакти:

0888 545859 – Стефан Германов, АМАдеа Рекърдсsgermanov@amadeamusic.com

info@amadeamusic.com
Каталог: sleepwalker


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница