Съобщение за пресата travelport представи революционна система за хотелски резервацииДата27.08.2016
Размер40.42 Kb.


СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПРЕСАТА
Travelport ПРЕДСТАВИ РЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ

Нова операционна система дава възможност на туристическите агенции да се възползват максимално от динамиката в предлагането на хотелско настаняване

София, България: 26 октомври 2011 – Travelport, един от лидерите в доставките на бизнес решения за туристическата индустрия, представи новосъздадената система за хотелски резервации Travelport Rooms and More™. Системата е адаптирана за туристически агенти в цял свят, дори такива, които не използват Travelport GDS – платформата, а първите възползвали се от Travelport Rooms and Moreдадоха много висока оценка на възможността за експресни хотелски резервации в глобален мащаб. Днес, 26 октомври бе официалното представяне в България.

Разработването на Travelport Rooms and More, ключов елемент в цялостната стратегия на Travelport за развитие в сектора на хотелските резервации, дава възможност на туристическите агенции за огромен избор хотели предлагащи комисионни. Според последните изследвания на Euromonitor секторът на хотелски резервации се очаква да достигне 545 млд. $ през 2015, при среден годишен ръст от 5.9% между 2010 и 2015.


След световната си премиера през юли т.г., Travelport Rooms and Moreпредизвика истинска революция в хотелските резервации, съчатавайки в едно потребителски мнения, метасърч фукционалност и удобен за използване интерфейс дело на Sprice.com – придобит от Travelport през май 2010 с цел разработването на интегрираната платформа за резервации.

Сред основните предимства за потребителите са възможностите за сравненително пазаруване в голям брой доставчици и едновременно резервиране и отмяна на резервации.


Едновременно и с цел обогатяване съдържанието на Travelport GDS приложението за хотели (достъпно за абонатите на Тravelport GDS), специалистите на Travelport са сключили над 20 нови споразумения с хотелиерски обединения и онлайн травъл агенти, сред които световните лидери bedsonline, Transhotel, LateRooms.com и lowcostbeds. Общо над 200 000 хотела по света са на разположение за резервиране, като в по-голяма част от случайте - с по няколко различни варианта за всеки, което осигурява на туристическия агент пълна прозрачност и възможност за избор на предпочитания доставчик. Travelport Rooms and MoreTM включва също и мнения за хотела, снимки, както и възможност за наемане на автомобил предоставен от TUI Cars.
Niklas Andréen, вице-президент Travelport Group - Global Hospitality, обяви, че съдържанието на платформата ще продължи да бъде обогатявано и след нейния старт като плановете компанията са за не по-малко от 50 нови контрактирани хотелиерски обединения до края на годината. При представянето на Travelport Rooms and MoreTM, Niklas Andréen каза:
"Нашите клиенти – туристическите агенции фокусирани в организиране на пътувания за свободното време и развлечение, ни споделиха, че губят твърде много време и усилия в търсенето на предложения за хотели в различните уеб-сайтове и в последващо неефективно резервиране. Вярваме, че с Travelport Rooms and MoreTM ние задоволяваме напълно всички техни изисквания чрез комбинация от съвременни технологии и обширна нова и разнообразна база хотели.


Създаването и развитието на Travelport Rooms and MoreTM е сред основните глобални приоритети на компанията – не само като допълващ елемент на GDS приложението ни за хотели, но и за предоставяне на туристическите агенции, фокусирани в организиране на пътувания за свободното време, едно универсално решение на ефикасни хотелски резервации.”

Премиерата на новата платформа за резервации беше логично очаквана след многобройните съобщения в последните години за растящите инвестиции от страна на Travelport в сферата на хотелиерството, разширяване на екипа специалисти и създаване на специални звена за тясно сътрудничество с хотелиери и rent-a-car доставчици.
Travelport Rooms and MoreTM ще бъде глобално приложима до края на тази година, като предоставя на туристическите агенции систематизиран достъп до съдържанието най-известните водещи доставчици на хотелско настаняване и коли под наем, като:

Agoda, Asia Travel, bedsonline, Boscolo, Cleartrip, cTrip, EasyToBook, FastBooking, Hostelworld, Hotelnet, Hotelopia, Hotelzon, Kuoni Connect, LateRooms.com, lowcostbeds, Medhotels, Miki Travel, Nightsbridge, Otel, SunHotels, Travel Holdings, Zuji и други.

~КРАЙ~

За Travelport (www.travelport.com)
Travelport е международна компания за бизнес услуги и водещ доставчик на решения за обработка на транзакции на фирмите, работещи в глобалната пътническа индустрия. Travelport се състои от системата за глобална дистрибуция (GDS), която включва марките Worldspan и Galileo; GTA, водещ глобален многоканален доставчик на хотелски и наземни услуги; Airline IT Solutions, който хоства критичните за мисията приложения и предоставя бизнес решения и анализи на данни за големите авиолинии. С приходите си от 2.3 милиарда долара за 2010 г. Travelport осъществява операции в 160 страни и има приблизително 3 500 служители.
Travelport притежава също така и 48% от Orbitz Worldwide (NYSE: OWW), водеща онлайн компания за глобално пътническо обслужване. Travelport е частна компания, собственост на The Blackstone Group, One Equity Partners, Technology Crossover Ventures and Travelport management.

За повече информация посетете www.travelport.comЗа Травелпорт България EООД (www.travelportbulgaria.com)
Травелпорт България EООД е официалният разпространител на платформите за глобална дистрибуция Galileo и Worldspan и свързаните с тях продукти на българския пазар. Създадена преди две години, компанията има за цел да предложи солидна алтернатива с предоставянето на индивидуални и адаптирани за нуждите на българските пътнически агенти и туроператори решения, заедно с най-новите форми за обслужване и поддръжка.
За повече информация посетете www.travelportbulgaria.com


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница