Спирам се на програмата Fair Use, по-точно на новите и версииДата18.09.2016
Размер10.93 Kb.
#10094
Спирам се на програмата Fair Use  , по-точно на новите и версии.

 http://fairuse.free.fr/     - тук със сигурност ще намерите най-последна версия (от известно време насам програмата стана платена , моля не ме търсете за кракове и etc., ползвайте старите, безплатни версии). На същия сайт от раздел Translations можете  да свалите   Bulgarian  и да го сложите в директория  Lang  която обикновено се намира в  C: \ Program Files\FairUse Wizard , след което ще имате възможност да работите с програмата на български.

 FU0.41a.rar        -  в дата.бг

Програмата е безплатна , преведена на български , работи с DivX  и XviD , работи с оригиналния звук от DVD-то - AC3, може и  да го конвертира  в MP3 или OggVorbis , крайния файл може да бъде AVI, OGM, или  MKV .Размера на крайния файл се определя удивително точно. Имате възможност да определите откъде да започва филма и къде да свършва - това означава да махнете надписите в началото и края. Субтитрите могат да се вградят или да се създаде отделен VOB+IFO , от който да си изкарате после с някоя програмка за субтитри. Сега ще питате - за к`во да правим отделен файл , нали сме пичове , ще изкараме субтитрите направо от DVD-то?Защото ако изрежете началото на филма тия титри дето сте ги изкарали от диска вече няма да съвпадат с вашия филм! На всичко отгоре FU  се справя чудесно с Cropping Region - т.е. изрязването на черните черти отгоре и отдолу ( понякога и отстрани), които гълтат от ценния bitrate.С програмата се работи много лесно , можете само да цъкате Next и Auto .

Въпроси можете да задавате на английски и френски на автора на програмата  fairuse@free.fr  или на български - barut@data.bg


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница