Строителна механизацияДата17.10.2018
Размер24.5 Kb.
ЕООД"Строителна механизация" – Плевен


Управител:

 инж. Венцислав Анастасов Недялков

Седалище:

 5800 гр. Плевен, Западна индустриална зона 4

Телефон:

 064 / 850 161

Факс:

 064 / 850 106

e-mail:

 usmpleven@abv.bgКратко представяне на фирмата


“СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ” Плевен е създадена през 1967г. като част от голямата държавна структура ДСО “Строителна механизация” София. През 1991г. предприятието се трансформира в ЕООД със 100% държавно участие. От януари 2000г. дружеството е 100% собственост на РМД.

Основния предмет на дейност на ЕООД “Строителна механизация” Плевен е извършване на услуги в строителството със строителни машини, автомобили, автокранове, тежкотоварни ремаркета. Към тези услуги се причисляват: превоз на земни маси и насипни материали с автомобили – самосвали с товароподемност от 5 до 18 тона; изкопаване пробутване и натоварване на земни маси и насипни материали с багери, булдозери, товарачни машини с обем на работното съоръжение от 0,4 до 3 куб.м.; автокранове за вдигане на всякакви товари с товароповдигаемост от 5 до 80 тона; уникални машини – автокран “ DEMAG TC 650” с товароповдигаемост 200 тона и височина на стрелата 125 метра; превоз на тежки товари с тежкотоварни ремаркета с четири модула и товаро носимост до 360 тона.

Разполагаме с изградена сервизна база за текущо обслужване, поддържане и извършване на основен ремонт на машинния парк.

Предприятието разполага с необходимите резервни части и материали, както и с квалифициран персонал за извършване ремонта на машините си.

С наличната техника и викококвалифицирания екип на фирмата ЕООД “Строителна механизация” Плевен може да вземе дейно участие при изпълнение на разнородни обекти.

Работили сме на обекти от енергийната промишленост като АЕЦ “Козлодуй”, АЕЦ “Белене”, ТЕЦ “Марица Изток”, както и на обекти на фирми “Химко”, “Плама”, “Лукойл”, циментовите заводи в Бели Извор, Плевен, Златна Панега и др. Работихме и по изграждането на сметището в гр. Севлиево.

Фирмата е придобила опит и при реконструкция на пътища с различна категория от националната пътна мрежа като подизпълнител и услуги с наличната техника и персонал. Фирмата може да извършва земекопна, подравнителна, валираща, насипна, транспортна дейност по подготовката земното легло на пътищата.ЕООД “СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ” работи с екип от високо квалифицирани енергични специалисти, доказали качествата си в практиката.

ЕООД “СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ” е коректен партньор със солиден, дългогодишен опит.
Каталог: images -> stories -> stories -> Prezentacii
stories -> Отчет за изпълнение на бюджета и сметките за средства от Европейския съюз
stories -> Закон за изменение на някои правила за държавната служба от 7 февруари 1995 г. Gvnw, стp. 102, наричан по-нататък «спорната разпоредба»
stories -> Заседание на общински съвет калояново докладна записка от инж. Александър Кръстев Абрашев Кмет на Община Калояново Относно
stories -> Конкурс за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и чужбина
stories -> Заглавие на доклада (на български) (14 pt Times New Roman, Style TitleA)
stories -> Наредба №2 от 15 март 2007 Г
Prezentacii -> "гбс-софия" ад представяне гбс софия ад, софия град
Prezentacii -> Балкански 2000 оод
Prezentacii -> Решение №1/24. 09. 1999 булстат 130131711; ндр 3220077321


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница