Структурата на бсп в Габрово остро разкритикува позицията на герб по отношение на назначението на Али АлиевДата01.02.2018
Размер12.2 Kb.
Структурата на БСП в Габрово остро разкритикува позицията на ГЕРБ по отношение на назначението на Али Алиев

Структурата на БСП в Габрово остро разкритикува позицията на ГЕРБ по отношение на назначението на Али Алиев. В изпратената декларация до габровските и националните медии пише:

„С позиция, разпространена в местни медии, ГЕРБ – Габрово остро осъжда назначението на Али Алиев за вр.и.д директор на ПП „Българка”, излагайки факти вече известни сред обществото, без да казват нищо ново и по–различно от позицията на БСП – Габрово.

БСП – Габрово е обезпокоена и възмутена от двойния аршин, с който мери ГЕРБ.

Въпрос на къса памет или може би на нежелание за спомняне са фактите, че г-н Али Алиев е общински съветник от ДПС в община Севлиево, като част от управляващото мнозинство ДПС – ГЕРБ.

Кога господа от ГЕРБ бяхте искрени? Когато осъждате назначението или когато избирахте г-н Алиев за председател на постоянната комисия „Земеделие и гори” в Общински съвет Севлиево. Нима тогава „тежестта на позорното му уволнение за злоупотреби като зам.-директор на ДГС-Севлиево” не ви бяха известни. Или горите на Севлиево не са толкова важни?

Защо тогава не открихте плашещите симптоми на смъртоносната болест? Или неговият глас ви беше и все още ви е нужен?

Популизмът е лош съветник, манипулирането и внушаването на неверни твърдения е признак на слабост.БСП в Габрово има смелостта да покаже грешките, за да може да бъдат отстранени. С това си действие ние доказваме, че искаме преди всичко най–доброто за нашата област и нашата държава, че властта не е самоцел, а действията ни са подчинени единствено и само в името на по–доброто бъдеще. Нещо, което вие, за съжаление не можете да направите.“


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница