Световноизвестният бивш автомобилен състезател и настоящ евродепутат Ари Ватанен кацна на Летище София с полет от Франкфурт късно снощиДата25.01.2018
Размер31.89 Kb.
#51349

СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ
Дата: 11.07.2008 г.

Ари Ватанен пристигна в България
Световноизвестният бивш автомобилен състезател и настоящ евродепутат - Ари Ватанен кацна на Летище София с полет от Франкфурт късно снощи (10.07.2008 г.).
Посещението на Ватанен в България е свързано с полагането на официален старт на националната кампания „Разумни на пътя!”, което ще се състои днес (11.07.2008 г. - петък) в зимния ни курорт Боровец, в пресцентъра на х-л Рила от 16:00 часа, с подкрепата на Девин.
Това ще се случи броени минути преди официалния старт на най-голямото автомобилно състезание Рали „България – 2008”, което тази година ще се отличи с апел за отговорно шофиране и безопасност по българските пътища. За целта родната рок група „Сигнал” ще изнесе концерт под мотото „Сигнал за безопасността по пътищата”.
Кампанията „Разумни на пътя!” е част от активностите, които Девин предприе подкрепяйки кампанията на Европейския парламент - Европейската харта за пътна безопасност. Хартата бе представена и в България през 2007 г. и подкрепена от правителство и работодатели.
Европейската харта за пътна безопасност има за цел да обедини бизнеса, обществеността, правителствата и неправителствените организации във всяка от страните – членове на ЕС за постигане на общата цел от спасяване на 25 000 потенциални жертви на пътнотранспортни произшествия. За да бъде постигната тази цел, подписалите хартата се ангажират да предприемат конкретни действия, с които пряко или непряко да повлияят положително върху обстановката по пътищата.
Така през февруари 2008 г. „Девин” и българските деца призоваха повече от 1 000 000 българи към отговорно поведение на пътя, чрез послания върху големите семейни бутилки минерална и изворна вода. Инициативата е част от ангажиментите на „Девин” към Хартата и ще бъде продължена чрез поставяне на пешеходни пътеки около училища с висока концентрация на трафик, както и иницииране часове на класа с ученици на тема „пътна безопасност".
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За ДЕВИН
Девин АД е основана през 1992 г. като дружество с ограничена отговорност между физически лица и Община Девин. От 1999 г. Девин е акционерно дружество със 100% частен капитал. От началото на 2006 г. компанията „ Девин” е придобита от инвестиционния фонд Soravia Equity, собственост на австрийската компания Soravia Group. Основен предмет на дейност са бутилиране и продажба на минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки.
Девин АД притежава концесия за водоползване на сондажи 3 и 5 в региона на град Девин, Родопите, от които се бутилира минерална вода “Девин”. Натурална, от екологично чист регион, минерална вода “Девин” притежава уникален минерален състав, приятен вкус и е подходяща за всекидневна употреба.

Компанията притежава разрешително за водоползване на извор Балдаран, от който се бутилира единствената по рода си за българския пазар изворна вода “Девин”. Това е чиста планинска вода от Родопите - много слабо минерализирана (82 мг/ л) и бедна на натрий (4,5 мг/л). Комбинацията от слаба

минерализация и незначително количество натриеви йони е много рядка, точно заради нея изворна вода "Девин" може да се пие от новородени до хора в напреднала възраст.
Девин АД осигурява работни места близо 500 човека, от които повече от 300 са в Девин.
Оборудването е модерно и доставено от водещи компании в бранша от Франция, Швейцария, Италия и Австрия.
Производственият цикъл е напълно затворен и включва производство на бутилките, бутилиране на водите, етикетиране и подреждане в палети. Това гарантира високото качество на марката „Девин”.

Заводът разполага със собствена модерна лаборатория, която провежда постоянен химичен и микробиологичен контрол, за да гарантира необходимото качество в процеса на производство и на крайния продукт. Девин АД е сертифицирана по ISO 22000:2005 SGS SYSTEM CERTIFICATION


От създаването си до днес „Девин” АД бележи динамичен ръст на развитие, дължащ се на качествената продукция, добре развитата дистрибуторска мрежа и адекватната и иновативна бизнес стратегия на компнията.
За контакт:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ивайло Николов

MARKETOR

marketing consulting & communications


Тел. & Факс: +359 2 872 05 15
Изток, ул.Чарлз Дарвин 14A

Мобилен: +359 88 600 4989
ivo@marketorbg.com

http://marketorbg.com
Каталог: press -> Devin -> Press%20Releases -> 2008.07
Press%20Releases -> До: (Медиа)
Press%20Releases -> "Девин" поема дистрибуцията на Red Bull
Press%20Releases -> Нова, уникална 5 литрова бутилка от"Девин"
Press%20Releases -> Девин ад фокусира усилия върху бизнеса с галони Дружеството гони 30% пазарен дял от сегмента през 2008 г
2008.07 -> Девин ад отбеляза първото шестмесечие на 2008 година с динамично развитие
Press%20Releases -> Бутилката на devin ще бъде изцяло заменена с нова, олекотена бутилка с напълно различна форма, съобщиха от компанията


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница