Съюз на пивоварите в република българия (спб)Дата06.05.2017
Размер31.08 Kb.
#20747СЪЮЗ НА ПИВОВАРИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ (СПБ)

София 1000, ул. “Бачо Киро” 16; тел./факс: +359 2 989 40 24; e-mail: ubb@i-n.net

www.pivovari.com


Съюзът на пивоварите продължава инициативата

Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“Безплатни часове по изправителна гимнастика с eкипа на

Евгени Иванов – Пушката
За четвърта поредна година Съюзът на пивоварите в България (СПБ) организира кампанията Спортът е по-добрият начин децата да пораснат. Инициативата има за цел да насърчава и популяризира масовия спорт като алтернатива на експериментирането с алкохол от лица под 18 години. Проектът предвижда множество партньорски инициативи със силен фокус върху физическите активности, общуването и здравословния начин на живот за цялото семейство, като добра практика по превенция.
Сред планираните акции по кампанията на СПБ през месец май са специалните безплатни занимания по лечебно-изправителна гимнастика (HEALTH FIT Gymnastic), които се реализират с екипа на Евгени Иванов – Пушката. Известният волейболист развива активна дейност за популяризиране на практиките за справяне с гръбначните изкривявания при децата и юношите.

Родителите, желаещи да участват в спортните занимания заедно с децата си, могат да посетят безплатно следните инициативи:

  • 17 май 2015 г., 10 часа: Ден на българския спорт – спортен празник на централната алея в Западен парк, София. Демонстрации на занимания по HEAL FIT GYMNASTICS - превантивна и лечебно-изправителна гимнастика с награди от Съюза на пивоварите.


  • 17 май 2015, 14 часа: Фамилтон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот в Южния парк. Награда на Съюза на пивоварите за най-активен татко.
  • 20 и 22 май 2015 г., 19-20 часа: Дни на отворените врати за заниманията по HEAL FIT GYMNASTICS - превантивна и лечебно-изправителна гимнастика в Спортен комплекс Спортна София Зона Б-5.

  • 20 и 22 май 2015 г., 19-20 часа: Безплатни обследвания за гръбначни асиметрии в Спортен комплекс Спортна София Зона Б-5, с предварително записване на тел. 0898 711 123 и 0882 870 009.

  • 27 и 29 май 2015 г., 18-19 часа: Дни на отворените врати, в заниманията по HEAL FIT GYMNASTICS - Превантивна и лечебно-изправителна гимнастика в JK FITNESS &WELLNESS COMPLEX NAUTILUS.

  • 31 май 2015 г., 11 часа: Спортен празник в Северен парк с активности и забавление за цялото семейство с подкрепата на СПБ. Демонстрации на занимания по HEAL FIT GYMNASTICS - превантивна и лечебно-изправителна гимнастика. Консултации на специалисти от Дневния превантивен център за родители и деца към ПИЦ, София.

За най-активните участници Съюзът на пивоварите ще раздава поощрителни награди и информационни материали, свързани със здравословния начин на живот, превенцията и безопасноста на подрастващите.Допълнителна информация за превантивната програма на Съюза на пивоварите:
От 2010 година Съюзът на пивоварите в България осъществява дългосрочна програма за превенция експериментирането с алкохол от лица под 18 години, която е в подкрепа на общоевропейските политики за намаляване злоупотребата с алкохол. От 2012 г. в рамките на програмата стартира инициативата «Спортът е по-добрият начин децата да пораснат». От 2013 кампанията е под наблюдението и оценката на Европейската комисия като доброволен ангажимент на българските пивовари към Европейския форум за алкохол и здраве. Основни партньори на инициативата са Главна дирекция „Национална полиция”, Столична община, Министерството на младежта и спорта, Дневен консултативен център за родители и деца към ПИЦ по ПН, София, Асоциация «Солидарност», спортни сдружения и клубове.
Превантивната програма на Съюза на пивоварите се осъществява с доброволчески труд и със 100% целево финансиране, осигурено от пивоварните компании: ”Болярка - ВТ” АД, „Бритос” ЕООД, “Загорка” АД, “Каменица” АД, “Карлсберг България” АД, “Ломско пиво” АД.Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница