Така ли ще си играем, момиченце?!Дата10.04.2018
Размер59.37 Kb.
ТипГлава
Глава 31

-Така ли ще си играем, момиченце?!

Станах от леглото с огромни усилия. Болката между краката ми се усили и започна да пари. Гърдите ми имаха зачервени белези от хапане, които Брукс реши, че трябва да остави. Измих зъбите си и вързах косата си високо. Взех една дълга тениска от пода и я навлякох. Огледах се наоколо и наистина трябва да подредя стаята си! Слязох и отворих всички прозорци в кухнята и в хола, защото миришеше на цигарен дим и незнам защо. Отворих хладилника и започнах да се оглеждам за нещо бързо за ядене. В този момент някой нежно обхвана таза ми с топлите си ръце. Потрепнах, защото до болка познавах това усещане, Брукс! Обърнах се и той плъзна ръцете си и ги постави около ханша ми. Беше вдигнал тениската и докосваше голата ми кожа. Изглеждаше сънен и много сладък! Усмихнах му се и той препремига няколко пъти, след което ми се усмихна невинно. Целунах го нежно по меките му устни и започнах да оглеждам лицето му. Дали не осъзнава къде е? Гледаше с недоумение, сякаш снощи е бил пиян и не помни с кого се е чукал.

-Какво? - не се сдържах и го попитах.

-Бебчо, сияеш! - усмихнах се срамежливо и склоних поглед към голите му гърди. След секунда хвана брадичката ми и ме накара отново да го погледна. Зелените му очи блестяха, изкриви единия си край на устата в усмивка и трапчинката му се появи. Ахнах неволно и той се ухили още по-широко. Сложи дланта си на задната част на врата ми под косата и наклони главата ми нагоре, за за може да ме целуне. Надигнах се на пръсти и затворих очи в очакване. По-висок ли беше станал? Мина време и той не ме целуна, отворих едното си око и го огледах. Беше толкова близо до мен, но просто стоеше.

-Няма ли да ме... - прекъсна ме, като притисна устните си към моите жадно. Усмихнах се доволно, помежду целувката.

-Тихо! Искам да се насладя на момента! - прошепна върху устните ми и аз кимнах леко, защото дланта му на тила ми не ми позволяваше да мърдам много главата си. Изведнъж прекрасната тишина беше разрушена и някой почука. Брукс се отдели от устните ми за момент и въздъхна. -Не отивай! - долепи устните си отново, но аз трябваше да отворя. Сложих ръцете си на гърдите му, за да го отблъсна.

-Трябва, Брукс! - измърморих и се засмях тихичко. Насочих се към вратата и зад мен чух как започна да ругае тихо. Обърнах се в движение и улових погледа му. Скарах му се с жестове и той мина с ръката си през косата си, разочаровано. Подпря се на плота в кухнята и зачака, като изучаваше нещо отвъд прозореца. Отворих и след минута на наблюдаване на Брукс осъзнах, че твърде дълго съм зяпала в грешна посока. Обърнах се и моментално се ухилих, защото пред вратата стоеше Мая.

-Хей. - каза тя и ми помаха. Прегърнах я, но реших да не я каня вътре, защото съм сигурна, че ще и е неудобно да види брат си при мен полугол. -Да не прекъсвам нещо? - попита и насочи ръка зад рамото ми. Надникнах назад и зърнах Брукс, който седеше на дивана в хола.

-Не!

-Да! - извика Брукс след мен и погледна към нас. Смених погледа си от весел, към бесен, но той изобщо не го отрази.

-Не, разбира се! - отрекох и погледнах Мая със извинителен поглед.

-Тъй като вече съм ви прекъснала, ще взема Хейли! - надникна над рамото ми и зачака одобрение от брат си.

-Какво?! - обърна се моментално той и смръщи вежди.

-О, точно така! Чу ме! - каза тя и усещах закачката в гласа и.

-Добре и без това имам малко работа! - усмихна се към нас престорено и се насочи към стъблите.

-Боже, Брукс да не ревнува от мен? - каза тя през смях, но достатъчно тихо, за да не чуе хищника. -Нали знаеш, че нямаш избор! Идваш с мен! - погледнах я невярващо и след минута на прехвърчане на ядливи погледи между двете, аз склоних и въздъхнах.

-Добре! - измрънках недоволно и побързах да допълня. -Но няма да вървим много, нали!? - предупредих и не зачаках отговор, а направо я придърпах и я седнах на дивана.

-Нали не сте правили секс на този диван?

-Не! - усмихнах се скришом и извъртях поглед. Дано да не е усетила, че я лъжа, защото ще ми се подиграва цяла вечност!

-Добре. - допълни тя, разсеяна в телефона си. Измъкнах се скришом до горе и влязох в стаята си, като заключих вратата. Брукс беше с гръб и стоеше до леглото, където нахлузваше дънките си. Изтичах към него и се нахвърлих на гърба му.

-Не! - каза твърдо той и се опита да махне ръцете ми от раменете му. -Така никога няма да излезем! - каза, но усетих несигурноста в гласа му.

-Но така цял ден ще се чувствам неудовлетворена и ще имам силни болки на мястото между краката си! Наистина ли искаш да преживея това?! - казах с израз на надсмешка. Той измърмори тихо от недоволство и спря да се съпротивлява. Слязох от него, за да може да се обърне с лице към мен.

-Разбира се, че не искам! Но сестра ми те чака, а и аз трябва да тръгвам! - въздъхнах и свалих ръцете си от раменете му.

-И предпочиташ да ходиш цял ден с ерекция? - погледнах го напълно сериозно, а той се изсмя и почеше брадичката си. Трябваше да действам! Хайде, Хейлс! Определено се нуждая от сутрешен секс! След като очите му се преместиха на устните ми, аз започнах с плана. Прехапах долната си устна и се отдалечих от него. Все още бях само по тениска и се благодарях на това! Пъхнах ръката си под тениската и вкарах два пръста в мен. Бях мокра, дори мисля че беше започнало да се стича по вътрешната страна на бедрата ми. Извадих пръстите си и ги облизах, а той следеше всяко мое движение, затаил дъх. Доближих се до него и опрях гърдите си до тялото му. Той така и не реагираше, но усетих напрежението, което таеше в себе си. Знаех, че ме иска, но не исках разума му да надделее. -Хайде, Брукс! Остави се на инстинкта си! - минах с върха на пръстите по гърдите му, до добре оформения корем и се спрях на боксерките му. Стиснах набъбналия му член, през материята и усетих тежката му въздишка върху косата ми. Той застина, но изведнъж ме грабна за кръста ми и ме вдигна. Аз увих крака около ханша му и той ме притисна към вратата с голямо нетърпение. Свали боксерките си до коленете, непохватно и допря устните си до шията ми, за да заглуши стона си, след като допря главичката си до входа ми.

-Мамка му, Хейли! - в този момент се заби в мен докрай, че дори от вратата се чу някакъв странен звук. Докато се усетя, вече бях започнала да пищя силно и моментално захапах рамото му и стиснах дръжката на вратата. Ключовете на нея, започнаха да дрънчат и съм сигурна, че Мая чу вика ми. Дано да не реши да дойде и да провери!

-Хейли, добре ли си? - Боже! Мамка му! Брукс обхвана в длани дупето ми и ме премести на масичката ми с гримове. Започна да се движи по-бавно в мен, но все още сърцето ми туптеше като лудо и дишах накъсано. Погледнах Брукс и осъзнах, че се очаква аз да отговоря.

-Да...да добре съм! - казах по възможно най-издайническия начин.

-Добре, побързайте! -какво?! Мамка му, мамка му!

-Подяволите! - прошепна Брукс в ухото ми с надсмешка. Смешно ли му е?! -Опитай се да си тиха! - отвърна и се тласна силно вътре в мен. Затворих очи и притиснах устните си към неговите, за да немога да пищя.

-Тръгвам, бебчо! - целуна ме бегло, докато нахлузваше тениската си и отключи.

-Хмм! - измърморих върху устните му и отново насочих вниманието си в огледалото. Бях облякла бяла разкроена пола с висока талия и широка тениска над пъпа си. Пригладих с ръце за последно полата и въздъхнах в знак на облекчение, че най-после съм готова. Слязох по стълбите и започнах да се наслаждавам на гледката, как Брукс и Мая се прегръщаха. Той я целуна по бузата и се обърна към мен. Закрачи и дойде по-близо. Наведе се и ме целуна по устните и аз се усмихнах победоносно. Помахаха ни и излезе.

-Моля те кажи ми, че горе не правихте секс! - усмивката ми засмря и се смени с нещо като едновременно удивление и срам.

-Немога да призная нещо, което е лъжа! - казах и се опитвах да избегна погледа и. Това беше извъртян отговор, синонимен на “Да, правихме!”.

-Отвратителни сте! - каза Мая и сбръчка нос. Изсмях се и я подканих да тръгваме. Тя не изчака втора покана и ме издърпа навън.

-Почакай! - издърпах ръката си от нейната и се обърнах, за да заключа. Насочих се към колата и осъзнах, че тя вече е вътре и ме чака.

-Отиваме да релаксираме! - каза тя, разсеяна в пъхането на ключа за запалване на колата си.

-Какво?! - обърнах се към нея и зачаках пояснение, каквото не получих.

-Искам да ти кажа, че пенисът му е огромен, но в леглото е мекоказано зле! - оплакваше се Мая и дори не обръщаше внимание на смущената жена, която сипваше някакви билки в джакузито.

-Много съжалявам! - наведох се към жената, която беше на колене до нас и се усмихнах неловко.

-Не се извинявай от мое име! - възпротиви се Мая и направи знак на жената да излезе. Вмъкнахме се в джакузито и аз почти не задрямах, въпреки че Мая говореше постоянно. -Толкова ли ти е скучно? - погледна ме с обидено изражение и побързах да възразя, но тя ме спря, като размаха ръка пред лицето ми. -Не се извинявай, ако бях на твое място и на мен би ми доскучало да слушам за безнадеждния си любовен живот! - изсмях се и извъртях очи.

-Прекаляваш с това! Все някога ще се появи, “Той”! - тя също се изсмя и измърмори недоволно.

-Не, няма!

-Не губи надежда, момиче! - ударих с юмрук рамото и и тя започна да се прави на ранена сърна.

Мина половин час и Сара пристигна. Влезе в джакузито, срещу нас и не спря да се усмихва.

-Какво ти е, забога? - изтърси Мая и се засмя. Аз я изгледах добре, но не успях да разгадая какво мисли. Спокойно, Хейлс! Щом е толкова щастлива, значи е нещо хубаво!

-Дано да съм права!

-Какво? - обърнаха поглед към мен и аз се стреснах.

-Нищо! - поклатих глава и започнах да оглеждам кокалчетата на пръстите на ръката си.

-Сара? - подкани я отново Мая и Сара избухна в смях, но от вълнение.

-Да, Сара! Кажи ни! - окуражих Мая и тя ми се усмихна в благодарност за подкрепата.

-Нали знаете Тайлър? - и двете кимнахме, но тя отново замълча.

-Да? - казахме двете с Мая в един глас и се съсредоточихме. Поне аз се бях съсредоточила, Мая просто се любуваше на новия си маникюр.

-Двамата....ще се женим!


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница