Технически спецификацииДата05.06.2017
Размер111.59 Kb.
#22736

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИКомпютърно оборудване и периферни устройства
Посочените по-долу изисквания към оборудването са минимални. Участниците следва да предложат оборудване, изцяло покриващо или надвишаващо заложените в настоящата спецификация минимални параметри.
ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ I – Персонална настолна компютърна конфигурация:
I. ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ


Позиция

СПЕЦИФИКАЦИЯПерсонален настолен компютърKомпютърПроцесор: брой ядра – 4, тактова честота на процесора – 2,9 GHz, тактова честота на шината – съвместима с паметта, кеш - 6 MB, 64 bit, от типа на i5-6400 или еквивалентПамет RAM: минимум 8 GB; DDR4-1866/2133 MHzТвърд диск: SATA минимум 1 TB, 7200 rpmОптично устройство: DVD +/-RWВидео карта: интегриранаИнтерфейси към монитор: VGA; цифров DVI-D и/или HDMI и/или DPИнтерфейс към локална мрежа (LAN): Ethernet 10/100/1000, RJ-45, интегриран мрежови контролерВградена звукова карта, изход за слушалки и вход за микрофонИнтерфейси: USB 2.0 – минимум 4 /четири/; USB 3.0 – минимум 2 /два/, минимум един от които да е отпредОперационна система – Windows 10 OEM или еквивалент.МониторТип дисплей: LED LCDРазмер: широкоекранен, минимум диагонал – 21“Разделителна способност: Full HD 1920x1080Яркост: минимум 200 CD/m2Интерфейси: VGA; цифров DVI-D и/или HDMI и/или DPПериферни устройства:Клавиатура: QWERTY 102 клавиша, надписана и с букви на кирилица по БДС от производителя, USB интерфейс;Мишка: от производителя, оптична, 2 бутона + Scroll, USB интерфейс;Допълнителни изисквания:Работната станция да се достави с всички необходими свързващи кабели между отделните компоненти, включително мрежов фабричен кабел RJ45-RJ45 с дължина минимум 3 метра, категория 6;Да бъдат доставени VGA и дигитален интерфейсен видео кабел в зависимост от цифровия видео интерфейс на компютъра и монитора;Работната станция да има вграден високоговорител/и, който/които може да са разположени в компютъра или монитора;Захранващите кабели да бъдат съобразени с действащите в Република България стандарти;ДРУГИ УСЛОВИЯГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД И ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Гаранционният срок да бъде не по-малък от 36 месеца за всички устройства от датата на подписване на приемо-предавателен протокол за приемане на оборудването и извършване на дейностите;

Гаранционната поддръжка да покрива труда и всички вложени резервни части при ремонт;

Сервизно обслужване на техническото оборудване – 5 дни х 8 часа на мястото на инсталирането или при необходимост в сервизна база.

При необходимост от смяна на носители на информация (медия, диск) МВР не връща повредени носители на информация;

Време за реакция при проблем – до 8 часа от подаване на заявка от Получателя (по телефон или имейл), време за отстраняване на проблем – до 40 часа от подаване на заявка от Получателя (по телефон или имейл).

ОБЩИ

Компонентите на предложения персонален настолен компютър (Монитор, клавиатура, мишка, кутия и т.н.) да са от един производител.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, АКСЕСОАРИ И/ИЛИ КОНСУМАТИВИ

Окомплектовката на доставените артикули трябва да включва всички аксесоари, необходими за работата им, като например: захранващи кабели, кабели за връзка, адаптери, входни устройства и захранващи адаптери и т.н.

КРАЙНИ СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКИТЕ

Изпълнението стартира с подписване на договора за доставка. Доставката следва да се извърши до максимум 30 /тридесет/ календарни дни от датата на подписване на договора за доставка.

Място на доставка

България, София, кв. „Захарна фабрика“, ул. „Кукуш“, № 1

съпътстваща документация

Цялото оборудване трябва да бъде доставено с Ръководство за използване на български език.
ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ II – Преносим компютър ТИП 1:


Позиция

СПЕЦИФИКАЦИЯПреносим компютър
- Екран: 15.6-инчов (39.62 см.) – 1366х768, матов;

- Батерия: 4 клетъчна;

- Тегло: До 2. 200 кг.;

- Видео карта: Intel HD Graphics 5500;

- Оптично устройство: DVD записващо устройство;

- Интерфейси: 2х USB 3.0; 2х USB 2.0; HDMI; RJ 45; VGA – аналогов изход за външен монитор; комбиниран аудио жак (микрофон/слушалки); четец на памет карти (SD, SDHC, SDXC); вградена уеб камера; вграден микрофон;

- Свързаност: LAN 10/100/1000 Мбит/сек, Wi-Fi 802,11a/c, Bluetooth 4.0;

- Процесор: Intel Core i5-5200U (2-ядрен, 2.20 – 2.70 GHz., 3 МВ кеш);

- Памет: 878GB (128GB SSD + 750GB HDD (7200 оборота/минута);

- Оперативна памет: 8GB – DDR3, 1600Mhz;

- Операционна система: Windows 8.1 64-битов (или по нова версия).ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ III – Преносим компютър ТИП 2:


Позиция

СПЕЦИФИКАЦИЯ

1.

Преносим компютър
- Екран: 15.6-инчов (39.62 см.) – 1920х1080;

- Батерия: 4 клетъчна;

- Видео карта: NVIDIA GeForce GTX 970M (3GB GDDR5);

- Оптично устройство: DVD записващо устройство;

- Интерфейси: 2х USB 3.0; 2х USB 2.0; HDMI; RJ 45; VGA – аналогов изход за външен монитор; комбиниран аудио жак (микрофон/слушалки);OHCI 1394 вход, четец на памет карти (SD, SDHC, SDXC); вградена уеб камера; вграден микрофон;

- Свързаност: LAN 10/100/1000 Мбит/сек, Wi-Fi 802,11a/c, Bluetooth 4.0;

- Процесор: Intel Core i7-6700HQ (4-ядрен, 2.60 – 3.50 GHz., 6 МВ кеш);

- Памет: 1TB (7200 оборота/минута);- Оперативна памет: 32GB (4x8092MB) – DDR4, 2133Mhz.


ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ IV – Лазерни многофункционални устройства:


  1. Конкретни технически спецификации

Позиция

СПЕЦИФИКАЦИЯЛазерни многофункционални устройства

Технология на печата: Монохромен лазеренФункции: Печат, копиране и сканиранеСкорост на печат: 33 стр./мин. или повечеВреме за първа страница, сек: Не повече от 7,5 сек.Оптична разделителна способност, dpi: 1200x1200Автоматично листоподаващо устройство: Да за мин. 45 листаВходящ капацитет на хартия: тава за 250Ръчно многофункционално подаване на хартия: Да за повече от 10 листаАвтоматичен двустранен печат: ДаЛокален интерфейс: USB 2.0Мрежова свързаност: EthernetМаксимално месечно натоварване : До 50000 странициИнтерфейс с клиента: Дисплей - LCDДрайвери - Драйверите за Windows 7, 8 и XP да се поддържат и да бъдат предоставени на носител от изпълнителя.Окомплектовка - захранващи и интерфейсни кабели
  1. Общи условия
ДРУГИ УСЛОВИЯГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД И ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Изпълнителят извършва гаранционно обслужване на място, след заявка от страна на МВР. Участникът да разполага с Помощно бюро /Help Desk/. Възложителят регистрира възникването на проблем в Помощното бюро по телефон, факс, електронна поща. Ползването на телефонните и факс услуги не трябва да поставя Възложителя пред необходимост да заплаща разговори по международни тарифи и тарифи на услуги с добавена стойност.

Гаранционният срок да бъде не по-малък от 36 месеца за всички устройства от датата на подписване на приемо-предавателен протокол за приемане на оборудването и извършване на дейностите;

Гаранционната поддръжка да покрива труда и всички вложени резервни части при ремонт;

Сервизно обслужване на техническото оборудване – 5 дни х 8 часа на мястото на инсталирането или при необходимост в сервизна база.

При необходимост от смяна на носители на информация (медия, диск) МВР не връща повредени носители на информация;

Време за реакция при проблем – до 8 часа от подаване на заявка от Възложителя (по телефон, факс или имейл). Изпълнителят след заявка от Възложителя при необходимост, изпраща квалифициран персонал на място за точното идентифициране на проблема. Време за отстраняване на проблем – до 40 часа от подаване на заявка от Възложителя (по телефон, факс или имейл).
РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, АКСЕСОАРИ И/ИЛИ КОНСУМАТИВИ

Окомплектовката на доставените артикули трябва да включва всички аксесоари, необходими за работата им, като например: захранващи кабели, кабели за връзка, адаптери, входни устройства и захранващи адаптери и т.н.

КРАЙНИ СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКИТЕ

Изпълнението стартира с подписване на договора за доставка и завършва за максимум 10 /десет/ календарни дни, при спазване на следната последователност:

Доставка на необходимото техническо оборудване, съгласно настоящите технически спецификации; първоначално включване и проверка на работоспособността на оборудването в присъствие на представител/и на Изпълнителя; инсталация, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудването.
Място на доставка

България, София, Министерство на вътрешните работи, гр.София 1000, ул. „Шести септември“ 29.

Инсталация/монтаж

Изпълнителят е отговорен за монтажа и тестването на оборудването.

Изисквани документи от УЧАСТНИЦИТЕ

Участникът следва да представи декларация, че ако бъде избран за изпълнител:

Ще има възможност да осъществи сервизна дейност в гаранционния срок на доставената техника. Ще организира гаранционните ремонти (на място при клиента или в сервизна база), като при необходимост ще осигурява транспорта на техниката от клиента до сервиза и обратно и ще поема изцяло разходите за тези дейности. Максимално време (в часове от работното време на клиента) за реакция и срока за отстраняване на проблема е съответно: 8 ч. и 40 ч.При невъзможност за спазване на срока за отстраняване на повредата, Участникът ще предоставя за временно ползване друго устройство от не по-нисък клас.Цялото оборудване трябва да е ново, да не е използвано преди това и да е в производствената/продуктовата листа на производителя за 2015 или 2016 година/т.е. да не е спряно от производство/.Производителят/Изпълнителят на предложената техника да разполага със сервизна база /собствена или наета/. Следва да се представят адреси и контакти на сервизната база.
Каталог: rdonlyres
rdonlyres -> Областна дирекция на мвр – р а з г р а д районно управление на мвр – р а з г р а д
rdonlyres -> Република българия министерство на вътрешните работи а н а л и з
rdonlyres -> Стара Загора Дата Време
rdonlyres -> „развитие на човешките ресурси” Ч
rdonlyres -> Дипломна работа за получаване на образователно-квалификационна степен „Магистър" по специалността „Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред"
rdonlyres -> Наредба за условията и реда за функциониране на националната система за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната власт и населението при бедствия и за оповестяване при въздушна опасност
rdonlyres -> Решение за откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка
rdonlyres -> Закон за движението по пътищата в сила от 01. 09. 1999 г. Отразена деноминацията от 05. 07. 1999 г
rdonlyres -> Наредба №8121з-968 от 10 декември 2014 Г. За правилата и нормите за пожарна безопасност при извършване на дейности в земеделските земи


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница