Техническо задание за избор на изпълнител за организиране и логистика на двудневно събитие по проект на Столична община mild homeДата24.09.2017
Размер47.04 Kb.
#30904
Техническо задание

за

избор на изпълнител за организиране и логистика на двудневно събитие по проект на Столична община - MILD HOME


  1. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

1.1. Възложител – Столична община; място на изпълнение - Република България, Столична община, гр. София.1.2. Цел - Предмет на настоящото задание е да посочи изискванията за организиране и логистика на двудневно събитие - среща на заинтересовани страни и кръгла маса, с цел изпълнение на дейности по проект на Столична община - MILD HOME.

1.3. Кратко описание на проект MILD HOME:

Проект SEE/D/0201/2.4/X „Разработване на мерки и стратегии за проектиране на енергийно ефективни сгради” (My Modular, Intelligent, Low cost, Do it yourself, Nearly Zero Energy House for our Eco Green Village - MILD HOME) е съфинансиран от оперативна програма за транснационално сътрудничество „Югоизточна Европа 2007-2013”. Фокусът на Проекта е върху: иновации, екология, достъпност и устойчив растеж, в съответствие с приетите в Лисабон и Гьотеборг цели. Той съответства на Европейската рамка по отношение на климат и енергия, известна като целите „20-20-20” до 2020: 20% редуциране на емисиите на парникови газове в сравнение с нивата през 1990; повишаване на дела използвана енергия, произведена от възобновяеми източници с 20% и 20% повишаване на енергийната ефективност в ЕС. Водещ партньор по Проекта е Съюз на търговските камари на регион Венето, Италия, а останалите партньори са както следва: Община Кастелнуово Рангоне, Италия; Център за насърчаване на чиста и ефективна енергия в Румъния; Общински съвет на окръг Карас – Северин, Румъния; Европейски институт за възобновяема енергия, Австрия; Университет Сечени Ищтван, Унгария; Строителен Институт по Биология, Австрия; Област Тесалия, Гърция; Община Савски Венац, Сърбия и Регион Емилия Романя, Италия. От българска страна партньори са Столична община, Българска търговско-промишлена палата и Европейски институт по труда – гр. София.
  1. ОПИСАНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнителят трябва да извърши организиране и логистика на двудневно събитие - среща на заинтересовани страни и кръгла маса по проект: „Разработване на мерки и стратегии за проектиране на енергийно ефективни сгради” (My Modular, Intelligent, Low cost, Do it yourself, Nearly Zero Energy House for our Eco Green Village - MILD HOME), както следва:

2.1. Участници – срещата на заинтересовани страни и кръглата маса по проект MILD HOME ще бъдат проведени, с цел да се обединят усилията на различни заинтересовани страни и да се направи цялостен преглед и анализ на развитието в сферата на енергийно ефективното, устойчиво и екологично проектиране и строителство. Заинтересовани страни в Проекта са представители на различни общини, които са част от Конвента на Кметовете, организации с нестопанска цел в сферата, предприятия, производители на екологични материали и строителни фирми, които имат наблюдение върху актуалните предизвикателства в сферата и могат да споделят опит с останалите. Сътрудничеството между различни институции, организации и сектори е един от основните принципи, заложени в стратегиите за устойчиво развитие и водещ за проект MILD HOME.
2.2. Участници – около 50 души, представители на различни сектори. Списък с потенциални участници ще бъде предоставен от Възложителя. В програмата на събитието ще бъдат включени презентации за постигнатите резултати в рамките на проект MILD HOME, както и презентации свързани със законова рамка, тенденции за живот в екологични „зелени“ селища и други.
2.3. Локация и срок - с продължителност 2 дни от 9:00 до 18:00 часа, в периода 1 - 5 декември 2014 г., като точните дати за провеждането му ще бъдат уточнени допълнително от Възложителя.
2.4. Конкретни задачи на изпълнителя, с цел организация и логистика на събитието:
2.4.1. Участникът следва да предложи за място на събитието 4 звезден хотел на територията на гр. София, който да разполага с подходяща зала за провеждане на събитието, с капацитет - 50 души и техника - флипчарт, екран, лаптоп, мултимедиен проектор, интернет връзка, електрозахранване за лаптопи, озвучителна система, безжичен микрофон.

Участникът следва да предложи възможност за настаняване на максимум 5 (пет) участника, в самостоятелни стаи в хотела, в който ще се проведе събитието: 1 бр. нощувка със закуска, като разходите за хотелско настаняване са включени в бюджета на настоящата поръчка и се заплащат от Изпълнителя.


2.4.2. Осигуряване на кетъринг:


    1. А) Първи ден:

  • Обяд за общо 50 участника в ресторанта на хотела, в който се провежда мероприятието. Обядът следва да включва минимум: салата, супа, основно ястие, десерт, плодове, безалкохолни напитки, минерална вода ако са сервирани на блок маса или минимум 3-степенно меню и безалкохолна напитка, ако са сервирани персонално.


  • Вечеря за общо 50 участника в традиционeн ресторант с българска кухня в центъра на София. Вечерята следва да включва минимум 3-степенно меню, безалкохолна напитка, чаша вино и 50 мл. твърд алкохол.

  • 2 бр. кафе-паузи за 50 участника, която следва да включва минимум - кафе, чай, 2 вида безалкохолни напитки, дребни сладки и соленки.

Б) Втори ден:

  • Обяд за общо 50 участника в ресторанта на хотела, в който се провежда мероприятието. Обядът следва да включва минимум: салата, супа, основно ястие, десерт, плодове, безалкохолни напитки, минерална вода ако са сервирани на блок маса или минимум 3-степенно меню и безалкохолна напитка, ако са сервирани персонално.

  • 2 бр. кафе-паузи за 50 участника, която следва да включва минимум - кафе, чай, 2 вида безалкохолни напитки, дребни сладки и соленки.


2.4.3. Съдействие при изготвяне на програмата, планиране и времево разпределение на презентациите и задачите за участниците, комуникация с участниците;
2.4.4. Осигуряване на медийно отразяване на събитието – представители на различни местни и/или национални медии (радио, телевизия, вестници/печатни издания).

Съгласували:

Вр.и.д. директор на дирекция „Европейски програми и проекти”: …......................................... .................. 2014 г.

(Рада Николаева)

Главен експерт дирекция „Европейски програми и проекти” ....................................... .................. 2014 г.

(Петранка Димитрова)

Изготвил:

Старши експерт дирекция „Европейски програми и проекти” ....................................... ................... 2014 г.(Мая Гуевска)

/

Каталог: doc
doc -> Български футболен съюз п р а в и л н и к за статута на футболистите
doc -> Програма за развитие „България 2020 8 Национална стратегия за регионално развитие 2012-2022 8
doc -> Лична информация
doc -> Изготвяне на Технически инвестиционен проект и извършване на строително-ремонтни работи /инженеринг/ на стадион “Плевен”
doc -> П р а в и л а за организиране и провеждане на ученическите игри през учебната 2013/2014 година софия, 2013 г
doc -> Провеждане на общинските състезания от ученически игри – 2015 г. Гр. Стара загора
doc -> К о н с п е к т по дисциплината “Обща и неорганична химия” за студентите от І–ви курс специалност “Фармация” Обща химия


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница