Текат последни тестове на новия Chevrolet Colorado в ТайландДата09.01.2017
Размер15.38 Kb.
#12243
Новина

Текат последни тестове на новия Chevrolet Colorado в Тайланд

Пикапът е готов за световната си пазарна премиера, а гамата включва две версии на кабината и нови икономични 4-цилиндрови дизелови мотори.

Източник: Speed-Press

Дългоочакваното ново поколение на Chevrolet Colorado преминава през последния етап от изпитания в Тайланд, а GM се подготвя да започне производството на новия пикап от среден клас в своя тайландски завод в Районг. Инженерите извършват последните тестови процедури с предпроизводствените образци, подлагайки ги на тежки изпитания в разнообразни условия. Новият Colorado ще се продава на множество пазари по света.

Tайланд скоро ще стане първата страна, в която ще започнат продажбите на новия Colorado. Гамата от версии на новия модел ще включва варианти crew-cab и extended-cab, задвижвани от новите икономични четирицилиндрови дизелови двигатели Duramax на GM.

Главният инженер на проекта за създаването на новото поколение Chevrolet Colorado Роберто Ремпъл сподели, че екипът от специалисти на GM е усъвършенствал успешната формула на компанията в областта на товарните автомобили, осигурявайки пълно съответствие между възможностите на новия Colorado и изискванията на отделните пазари в страните от Югоизточна Азия и други части на света. В периода на разработката на новия Colorado Ремпъл и неговият екип са живели в Тайланд, потапяйки се в условията на изключително конкурентния местен пазар на пикапи и получавайки възможност да наблюдават отблизо как тайландските потребители използват своите автомобили, както и да се запознаят с условията по пътищата и предизвикателствата, с които тази страна посреща всеки нов продукт.

Новият Colorado вече успя да предизвика значителен интерес по света с представянето си под формата на концептуална студия на щандовете на международни автомобилни изложения в Тайланд, Аржентина, Австралия и Германия.

В подготовка на старта на производството на Colorado тайландският завод на GM в Районг е преминал през основна модернизация, в която е вложена инвестиция с обем 300 милиона щатски долара, в това число за инсталирането на изцяло нова инструментална екипировка за поточните линии, на които ще се сглобява новият модел.

Двигателите ще са 2,5 и 2,8-литровият дизелови силови агрегати със система за принудително пълнене с турбокомпресор, газоразпределителен механизъм с горни разпределителни валове и стабилни цилиндрови глави от алуминиеви сплави.Агенция Speed-Press


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница