Типична характеристикаДата17.07.2017
Размер20.63 Kb.

гр. Кнежа 5835, п. к-я 120, факс: (09132) 28 06, тел. 50 50; гр. София 1233, п. к-я 100, www.antikoroza.com

« А Н Т Е Й Т Р А Н С »

КОНЦЕНТРАТ

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ И ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Течните обезмасляващи препарати за почистване на транспортни средства се произвежда в два варианта: «Антей транс» и «Антей транс супер».

«Антей транс» е предназначен за външно измиване на транспортни средства – локомотиви, железопътни вагони, камиони, автобуси, леки автомобили и др.

«Антей транс супер» обезмаслява и почиства силно омаслени външни и вътрешни повърхности по транспортни средства – локомотиви, железопътни вагони, кораби, камиони, автобуси и др. Съдържа антипенни добавки и е подходящ за струйно обезмасляване и почистване. Поради по–силните си миещи и почистващи характеристики, се използва за отстраняване на упорити органични замърсявания.

«Антей транс» и «Антей транс супер» се произвеждат като концентрати, на база повърхностно – активни вещества, алкални соли и добавки.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

ТС № 0317 - 07


ТИПИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА


1. Външен вид - опалесцираща течност;

2. рН на концентрат - 12,5;

3. Обезмасляваща способност - промивката добре омокря цялата повърхност.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ КОНЦЕНТРАЦИИ ЗА РАБОТА

Течните добре обезмасляващи препарати «Антей транс» и «Антей транс супер» са алкални обезмаслители, които в зависимост от степента на замърсяване на почистените повърхности се разреждат с вода в различно съотношение.

При по-силни замърсявания препаратите се разреждат с вода е от 1:1 до 1:10. Когато замърсяването е слабо и повърхностите са с лаково – бояджийско покритие и особено автоемайл лак, разреждането е от 1:10 до 1:100.

Забележка: Преди употреба съдържанието на опаковката трябва да се хомогенизира.

НАЧИН НА РАБОТА


«Антей транс» и «Антей транс супер» след съответното разреждане с вода, се нанасят чрез напръскване, обмазване или обмиване. Третираните повърхности се оставят да престоят с обезмаслителя няколко минути, след което обилно се изплакват с вода.

Препаратите са алкални. При работа с тях е необходимо да се използват предпазни очила и ръкавици.При попадане на концентратите върху кожата е задължително незабавно измиване с вода.СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ

12 месеца от датата на производство.
Каталог: uploads -> documents
documents -> Прокуратура на република българия
documents -> Наредба №6 от 18 септември 2009 Г. За определяне на прилежащата площ към сгради в режим на етажна собственост в квартали с комплексно застрояване
documents -> Доклад за прилагането на закона и за дейността на Прокуратурата и разследващите органи през 2007г
documents -> И-57/24. 04. 2001 г. Искане от главния прокурор на република българия
documents -> И-145/2002 г. София, 25. 10. 2002 г. До Конституционния съд на Република България
documents -> Наредба №3 от 24 октомври 2014 г за условията и реда за водене на регистрите при международно осиновяване и даване на съгласие от министъра на правосъдието
documents -> Прокуратура на република българия
documents -> За да изпълнява задълженията си, прокуратурата трябва да има съответните правомощия изказване на Главния прокурор на Република България никола филчев пред Асоциацията на прокурорите в България
documents -> Обяснителна записка относно: Изпълнението на бюджета на цдг „Таня Савичева” към 30. 06. 2016г


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница