Твоят личен кандидатски тест желаеш ли да станеш аниматор към Neckermann Young & Fun?Дата24.02.2017
Размер33.54 Kb.ТВОЯТ ЛИЧЕН КАНДИДАТСКИ ТЕСТ


Желаеш ли да станеш аниматор към Neckermann Young & Fun?

Отговаряйки на следните 15 въпроса, можеш лечно да прецениш, дали работота ти към Neckermann Young & Fun действително ще ти доставя удоволствие. При това не можеш да сгрешиш по никакъв начин – твоите отговори не се записват и запаметяват. Принтирай си само този въпросник – отговаряш на тези въпроси само лично за себе си. Тук не сьществува „вярно“ или „грешно“ – бъди просто честен към себе си. Само така можеш да прецениш правилно, дали тази работа към Neckermann Young & Fun действително ти пасва и дали искаш да се кандидатираш.
Тук е и нашата ключ – легенда за отговорите:


 • Ако отговориш честно на всички 13 въпроси с „да“, тогава си родения аниматор. Не са много от този сорт. Моля те да кандидатсваш веднага. Нуждаем се от теб.

 • Ако отговориш поне на 9 въпроса с да, тогава пасваш добре към нашето семейство. Бихме се радвали, ако се кандидатираш към Neckermann Young & Fun.

 • При повече от 5 позитивни отговори имаш добри шансове твоята кандидатура да влезе в следващия кръг на поканени, когато имаме свободно работно място.

 • Ако ти- лично пред себе си- си отговорил/а на по-малко от 5 въпроси с да, тогава най-вероятно не бихме ти предложили работа. Съвсем честно обаче: Ти наистина ли я искаш? Това твой тип ли е?Ето въпросите: 1. Притежаваш ли особените хобита и интереси, които пасват на нашата работна среда, които можеш да използваш и в които желаеш да се развиваш ( напр. Спорт на плажа, купонясване, Lifestyle, хитови предложения за забавление)?

 да не

 1. Повочето от нашите гости говорят немски език. Тъй като ние настояваме за тесен контакт с нашите гости, е важно да владееш този език. Това така ли е в твоя случай?

 да не


 1. Ти самият/самата с удоволствие ли пътуваш и празнуваш – и забелязваш затова веднага когато един гост не се чувства добре дошъл, конфортно?

 да не


 1. При Young & Fun говорим на нашите гости на „ти” и с удоволствие прекарваме заедно доста време. Ако срещнеш един гост, например на бара или на обяд – би ли се запътил направо към него и да го заговориш, за да разбереш как е минал деня му?

 да не


 1. Доставя ли ти удоволствие да правиш и невъзможното / неочакваното възможно за нашите гости?

 да не


 1. Наясно ли си кое е „in“ и кое „out“, знаеш ли кое в момента е култ, чест гост ли си на най- популярните дискотеки, барове и клубове в областта?

 да не


 1. Работата във Young & Fun Club не е „ от 8 до 5” . Приемливо ли е за теб да забавляваш нашите гости и във късните вечерните часове, да купонясваш с парти феновете и да поддържаш огъня с много хумор и екшън?

 да не


 1. Често ли имаш креативни и луди идеи, които можеш да изживееш с нашите гости?

 да не


 1. Запазваш ли хладнокръвието и организацията си дори когато в работата всичко е нагоре с краката?

 да не


 1. В клуба е доста динамично – всяка добра идея получава своя шанс. В работата това означава- далеч от служебните стандарти, всеки ден е ново предизвикателство. Също и за теб. Можеш ли да се справиш с това?

 да не


 1. Шестдневната работна седмица е при нас правило. Можеш ли да се справиш с това в течение на продължително време?

 да не


 1. Оправяш ли се с млади хора на възраст между 18 и 30 години?

 да не


 1. Понякога е изключително шумно, „мокро” и стресиращо да си в центъра на купонджийския циклон. Можеш ли при това в рамките на добрия тон без да губиш нерви да постигнеш целта си?

 да не


На колко от въпросите отговори с „да”? Какво казва нашият ключ-легенда?
Ако си бил честен към самия себе си, то вече имаш усещането дали би могъл да принадлежиш към нашия Young & Fun клуб. Ако си сигурен, че това е така, то кандидатствай веднага. Ако не си напълно уверен, обърни се към отговорника за анимация в нашата фирма. Много неща могат да се разберат по-добре в персонален разговор. Важното е ти да вярваш, че си правилния човек за нас.

Радваме се на твоята кандидатура.


Твоя Neckermann Young & Fun тим
Каталог: main -> images -> stories -> JOBS
main -> Решение №400-Н0-И0-А0-тг1/28. 05. 2011 г., актуализирано с Решение №400-Н0-И0-А1-тг-1/15. 12. 2011 г. Отчетен период
main -> Computerworld
main -> Доклад за изпълнение на дейностите, за които е предоставено комплексно разрешително
main -> Доклад по околна среда (гдос) за изпълнението на дейностите за 2009 г., за които е предоставено Комплексно разрешително №355-но/2008 г
main -> Решение №116-Н0-И0-А1/2008 г на Министъра на околната среда и водите Отчетен период : Стара Загора, март 2011 г
main -> Правила за провеждане на Новогодишна промоционална игра на м-тел Бизнес клуб Период за участие в Новогодишна промоционална игра на м-тел Бизнес клуб
main -> Приложения към техническите спецификации приложение 1 Видове, обект на Обособена позиция 1
JOBS -> 9007 Зл пясъци Tел/факс.: 00359 52 382 848


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница