„Участие в летен фестивал „Сцена на вековете”, посредством изнасяне на спектаклите: „Мадам Бътерфлай” – опера от Джакомо Пучини, балет „Жизел” по музика на Адолф Адам, балет ”Зобра Гъркът” по музика на Микис ТодоракисДата07.11.2017
Размер13.63 Kb.
#34031
Приложение № 4
Информация за датите и основанието за освобождаването, усвояването или задържането на гаранцията за изпълнение на договор в процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Участие в летен фестивал „Сцена на вековете”, посредством изнасяне на спектаклите: „Мадам Бътерфлай” – опера от Джакомо Пучини, балет „Жизел” по музика на Адолф Адам, балет ”Зобра Гъркът” по музика на Микис Тодоракис, „Селска чест” и „Джани скики” – опери от Пиетро Маскани и Джаково Пучини, в град Велико Търново” с уникален номер 00073 – 2014 – 0031 в регистъра на АОП.


Изпълнител

Обособена позиция по договор

/ако е приложимо/

Дата

Освобождаване/ Задържане на гаранцията за изпълнение

(посочва се една от двете опции)

Основание

1

2

3

4

5

„СОФИЙСКА ОПЕРА И БАЛЕТ”

неприложимо

07.07.2015 г.

освободена

Чл.23 Гаранцията за изпълнение на договора е в размер съгласно поканата и се възстановява след изпълнение на задълженията на страните по договора.

Каталог: profil-na-kupuvacha -> document
document -> Становище за осъществен предварителен контрол
document -> Критерий за оценка
document -> Техническа спецификация
document -> Документация за обществена поръчка чрез публична покана с предмет
document -> Ценово предложение
document -> Критерий за оценка
document -> Г. Пояснение Относно: Публична покана с предмет: „Реализация на проект „Нашите мечти – сбъдната реалност“, село Шереметя финансиран от пудоос по Национална кампания „За чиста околна среда”


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница