Участниците се срещат всяка седмица за четири месеца и чрез стимулиране на общуването в малка група с методи на психодрама, арттерапия, nlp обсъждат своите асоциации, възгледи и чувства. Ще бъдат използвани идеи на Карл Юнг, Роберт Блай, ГДата09.04.2018
Размер13.35 Kb.
#65357
ПСИХОТЕРАПЕВТИЧЕН ИНСТИТУТ ПО СОЦИАЛНА ЕКОЛОГИЯ НА ЛИЧНОСТТА

АДРЕС: УЛ. СОЛУНСКА № 23, 1000 СОФИЯ, www.psychotherapy-bg.com

Европейски програми за обучение по психотерапия и психологично консултиранеУчастниците се срещат всяка седмица за четири месеца и чрез стимулиране на общуването в малка група с методи на психодрама, арттерапия, NLP обсъждат своите асоциации, възгледи и чувства. Ще бъдат използвани идеи на Карл Юнг, Роберт Блай, Г. Василиу, Берт Хелингер и др.


Мъжкият идентитет! - Съвкупност от различни роли и модели на поведение, традиционни и съвременни митове и идеиологии за мъжа, очакванията на другия пол, сценариите несъзнавано унаследени от семейството, рода и етноса – всичко това е „напъхано в една раница”, която всеки мъж мъкне по своя път. Този товар е твърде тежък и днес много мъже се съмняват какво наистина е необходимо и полезно в жизненото им пътешествие. Групата дава възможност да се търсят нови измерения и тренират нови роли, свързани с мъжката идентичност.
Водещ: Румен Георгиев
Старши треньор от Психотерапевтичен институт по социална екология на личността


Записване – след предварително интервю. Местата са ограничени

Телефон за повече информация:

0888-537376 от 11 ч. до 14 ч. всеки ден.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница