Учители и ученици от Помощно училище „Д-р ПДата22.10.2018
Размер0.91 Mb.
Учители и ученици от Помощно училище „Д-р П. Берон“ град Добрич заедно със свои колеги и връстници от Европа се събраха за поредната международна среща по проект „Да мислим глобално – да учим заедно“ на програма Еразъм+ състояла се от 05.06 до 09. 06. 2017г. в Обединеното кралство.

Децата участваха в дейности даващи им възможност да покажат своите умения и креативност. Управляваха лодка по най-големия канал на Неш Милс насочвайки я умело през шлюзовете, участваха в състезание по кану в красивото градско езеро на Уелин гардън сити. В международния културен ден изпълниха българско хоро и поканиха всички да се включат.В деня на изкуствата изработиха красиви фенери, пеперуди и водни кончета, работиха с различни видове техника на рисуване. Състезаваха се в стрелба с лък и ориентиране. Заниманията приключиха с палене на огън и пикник в близката гора Леймърууд.Докато останалата част на света става все по-загрижена от разликата между хората и религиите, ние на тази среща бяхме заедно и празнувахме разнообразието и приятелството между всички.


Българските участниците в срещата се върнаха с много богати впечатления и снимков материал от пряката работа на английските учители.


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница