Usb флаш драйв Кратко ръководство на потребителяДата20.07.2017
Размер15.97 Kb.
USB флаш драйв
Кратко ръководство на потребителя
Инсталиране на драйверподготовка на вашата USB памет за работа:
За потребителите на Windows 2000/ME/XP , Mac & Linux:

Няма нужда да инсталирате драйвер. При първото поставяне на устройството в USB порт на компютъра, Windows ще го открие, ще изведе съобщение “Found new hardware” и автроматично ще инсталира нужния драйвер. Когато видите иконата на преносимото устройство в “My Computer” и в лентата със задачи отдолу на екрана, вие сте готови да използвате вашата USB памет.Внимание: Потребителите на Windows 2000 и ME трябва да инсталират 98Driver за да могат да използват повече от едно USB устройства едновременно.

Изваждане на USB драйва от компютъра:

За потребителите на Windows ME/2000/XP:

Предупреждение: Трябва да следвате процедурата за безопасно изваждане, за да не се стигне до повреда/загуба на информация.

Моля щракнете двойно лентата със задачи в долната част на екрана. Ще се появи диалогов прозорец. Щракнете двойно “USB Mass Storage Device” и след това “OK.” Щракнете “OK”, когато се появи съобщение “Safe To Remove Hardware”. Вече можете да откачите устройството от компютъра.За потребителите на Mac OS 9.X & 10.X:

За да откачите USB паметта от компютъра, просто провлачете и пуснете иконата на диска в кошчето.Предупреждение! Инструкции за употреба: Когато използвате устройството, внимавайте, не го разглобявайте и не го давайте на деца, избягвайте да го използвате на места с агресивна среда, влажност, силни магнитни полета и директно механично въздействие, за да избегнете повреда или разрушаване на корпуса и електронните компоненти в него!
Предупреждение! Prestigio не отговаря по никакъв начин за съхраняваната на устройството информация и последствията от нейната евентуална загуба.


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница