Услуги Номер 16 от 31. 01. 2011



Дата10.02.2018
Размер141.49 Kb.
#57757

Услуги
 Номер 16 от 31.01.2011

 

РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ

I.1) Наименование, адреси и лица за контакт:


 Официално наименование: "АЕЦ Козлодуй" - ЕАД

 Пощенски код: 3321

 За контакти: Отдел "Обществени поръчки", У-ние "Търговско"

 Електронна поща: YCGeorgiev@npp.bg

 Факс: 0973 72441

 Адрес: 3321, гр. Козлодуй

 Адрес за допълнителна информация: Съгласно 1.1)

 Град: Козлодуй

 Адрес за допълнителни документи: Съгласно 1.1)

 Лице за контакти: Йордан Георгиев - специалист "Обществени поръчки"

 Адрес за изпращане на заявления: Съгласно 1.1)

 Адрес на възложителя: www.kznpp.org

 Телефон: 0973 72477

 Адрес на профила на купувача: http://www.kznpp.org/index.php?lang=bg&p=actuality&p1=communally_orders

 Държава: България

I.2) Основна/и дейност/и на възложителя, свързана/и с:


 Основна/и дейност/и: Електрическа енергия

РАЗДЕЛ ІI: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА

ІІ.1) Описание

ІІ.1.1) Наименование на поръчката, дадено от възложителя:


 Наименование: Ремонт на резервни плъзгащи лагери за турбина К1000-60/1500-ІІ

ІІ.1.2) Обект на поръчката и място на изпълнение на строителството, доставката или услугата (Изберете само една категория — строителство, доставки или услуги, която съответства на конкретния предмет на вашата поръчка или покупка/и)


 Код NUTS: BG313

 Място на изпълнение: "АЕЦ Козлодуй" ЕАД

 Тип доставки

 Тип строителство

 Категория услуга: 1

 Обект на поръчката: Услуги

ІІ.1.3) Настоящото обявление е за


 Предназначение: Възлагане на обществена поръчка

ІІ.1.4) Информация относно рамково споразумение (когато е приложимо)


 Мин./макс. прогнозна стойност (валута)

 Брой изпълнители

 Рамково споразумение

 Прогнозна стойност (валута)

 Прогнозна стойност

 Срок в години

 Честота и стойност

 Мин. прогнозна стойност

 Срок в месеци

 Макс. прогнозна стойност

 Максимален брой изпълнители

ІІ.1.5) Кратко описание на поръчката:


 Описание: Обществена поръчка с обект: "Ремонт на резервни плъзгащи лагери за турбина К1000-60/1500-ІІ" има за цел възстановяване на работоспособността на лагерите и поддържане на необходимия резерв при експлоатация на турбина К1000/1500-60-II. Необходим е ремонт с цялостно отстраняване на старото и презаливане на бабитовото им покритие. След презаливането трябва да се извърши механична обработка (престъргване) на ремонтен размер. След престъргване трябва да се извърши безразрушителен контрол на покритието, който да даде гаранции за липса на несплавявания с основата, шупли, пори и пукнатини. Операциите на презаливане, механична обработка и контрол трябва да се извършват по писмени инструкции, процедури, технологични карти на изпълнителя, като задължително трябва да се съгласуват от възложителя преди започване на работа. Контрола и процедурата за контрол, трябва да се извършват от акредитирана лаборатория за безразрушителен контрол.

ІІ.1.6) Код съгласно Класификатора на ОП (CPV)


 Oсн. предмет: 50800000: Различни услуги по ремонт и поддържане

ІІ.1.7) Поръчката е предмет на Споразумението за държавни поръчки (GPA) на Световната търговска организация


 Поръчката е предмет на Споразумението за държавни поръчки: НЕ

ІІ.1.8) Обособени позиции (за информация относно обособените позиции използвайте Приложение Б толкова пъти, колкото е броят на обособените позиции)


Ако да, оферти трябва да бъдат подадени (отбележете само едно):

 Обособени позиции: НЕ

 Подаване на оферти: 0

ІІ.1.9) Ще бъдат приемани варианти


 Ще бъдат приемани варианти: НЕ

ІІ.2) Количество или обем на поръчката

ІІ.2.1) Общо количество или обем (включително всички обособени позиции и опции, когато е приложимо)


Прогнозна стойност, без ДДС (когато е приложимо)

 Общо количество или обем: Необходимо е презаливане на следния брой лагери:Лагер плъзгащ от две половини в комплект с обойма; Черт.№ Б-520-10 CБЭ; за турбина К 1000-60/1500-2 – 7 бр.Лагер плъзгащ от две половини в комплект с обойма; Черт.№ Б-520-11 CБЭ за турбина К 1000 - 60/1500 – 3 бр.Лагер плъзгащ от две половини; Черт.№ 5БС 269.225 СБ за възбудител на турбинаК 1000 - 60/1500 – 1 бр.Лагерите трябва да се отремонтират на ремонтен размер, с прибавка за шабъроване по калибър мах. 0,5ммИзвършване на припасване на лагерите по разьом след презаливане.Припасване на лагерите към обоймите по сфера след презаливане и припасване по разьом.

 Прогнозна стойност

 Прогнозна стойност от/до - валута

 Прогнозна стойност от

 Прогнозна стойност до

 Прогнозна стойност - валута

ІІ.2.2) Опции (когато е приложимо)


 Брой повторения

 Описание

 Опции: НЕ

 Прогнозен график - брой дни

 Брой месеци

 Брой дни

 Минимален брой повторения

 Максимален брой повторения

 Прогнозен график - брой месеци

ІІ.3) Срок на договора или краен срок за изпълнение на поръчката

ІІ.3) Срок на договора или краен срок за изпълнение на поръчката


 Дата за завършване: 30/06/2011

 Срок в дни

 Дата за начало: 01/04/2011

 Срок в месеци

РАЗДЕЛ ІІІ: ЮРИДИЧЕСКА, ИКОНОМИЧЕСКА, ФИНАНСОВА И ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

ІІІ.1) Условия, свързани с изпълнението на поръчката

ІІІ.1.1) Изискуеми депозити и гаранции:


 Изискуеми депозити и гаранции: Гаранция за участие -3000лв. Гаранция за изпълнение на договора - в размер на 3 % от стойността му.

ІІІ.1.2) Условия и начин на финансиране и плащане и/или препратка към съответните разпоредби, които ги уреждат:


 Условия: Заплащането се извърша до 15 работни след приемане от страна на Възложителя на всяка предоставена за ремонтиране партида лагери и изпълнен план по качеството с отчетено изпълнение на предвидения контрол срещу приемно предавателен протокол, протоколи от извършени измервания на размерите на ремонтираните лагери, Протоколи от проведения безразрушителен контрол по процедура, сертификат и протоколи за изпозваните материали за заливане на лагерите, отчетни документи от извършения контрол, съгласно плана по качество, други отчетни документи, доказващи качеството на извършената услуга, фактура и съответните документи съгласно техническото задание и договора

ІІІ.1.3) Изискване за създаване на юридическо лице, когато участникът, определен за изпълнител, е обединение на физически и/или юридически лица (когато е приложимо):


 Изискване: не

ІІІ.1.4) Други особени условия (когато е приложимо)


Ако да, опишете ги:

 Други особени условия: ДА

 Условия: 1. Възложителят предоставя на изпълнителя определените за ремонт лагери, след като е съгласувал технологиите за работа по услугата, плана-график за работа и план за контрол на качеството.2. Физическото възстановяване на лагерите започва само след:- предоставяне на сертификата за качество и протокол от входящ контрол от изпълнителя за материала за бабитовата заливка. (Бабит Б-83 ГОСТ 1320-74)- протокол за приемане на технологиите за наплавяне и престъргване и инструкцията за контрол на наплавения бабит.3. Измерванията и изпитанията при изпълнение на услугата да бъдат извършвани с калибрирани/ метрологично проверени средства. Изпълнителят да представи свидетелства за ползваните средства за измерване с документите при доставката на ремонтираните лагери.4. Материалите за ремонт на лагерите за презаливане на бабитовото покритие да бъдат с доказан произход и съответстващо качество (Бабит Б-83 по ГОСТ 1320-74).5. Предвиденият безразрушителен контрол да бъде извършен от акредитирана лаборатория или орган за контрол.6. Минимален гаранционен срок при съхранение 60 месеца.

ІІІ.2) Условия за участие

ІІІ.2.1) Изисквания към кандидатите или участниците, включително за вписването им в професионални или търговски регистри:


Изискуеми документи и информация:

 Документи и информация: Списък на документите; Документ за регистрация или единен идентификационен код, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; Когато не е представен ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, учасниците - юридически лица или еднолични търговци, прилагат към своите заявления за участие и удостоверения за актуално състояние; Чуждестранните юридически лица прилагат еквивалентен документ на съдебен или административен орган от държавата, в която са установени.; Декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1, 2 и 5 от ЗОП; Декларация за използване или неизползване на подизпълнители при изпълнението на поръчката; Документ за гаранция за участие.Възложителят отстранява от участие Участници, за които са налице обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал.2 и ал.5 от ЗОП.

ІІІ.2.2) Икономически и финансови възможности


Изискуеми документи и информация (когато е приложимо):

 Документи и информация: Минимални изисквания: да са реализирали оборот от подобни дейности през последните три години. Когато участникът предвижда участие на подизпълнители изискванията към тях се прилагат съобразно чл.56, ал.2 от Закона за обществените поръчки;Изискуеми документи: информация за общия оборот и за оборота на услугите, които са обект на поръчката, за последните три години, в зависимост от датата, на която кандидатът или участникът е учреден или е започнал дейността си

ІІІ.2.3) Технически възможности


Изискуеми документи и информация (когато е приложимо):

 Документи и информация: Минимални изисквания:1. Участниците да притежават опит в изпълнението на поръчки за цялостно презаливане и/или ремонтиране на лагери с големи размери (над ф450мм), което да бъде доказано с референции от последните 3 години.2. Участниците да разполагат с акредитирана лаборатория по БДС EN ISO / IEC 17020:2005 или орган за контрол на метали и заваръчни съединение по БДС EN ISO / IEC 17020:2005, който ще извършва контрола по технологиите за наплавяне и ремонт.3.Участниците да притежават сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2000, включително да разполагат с инструкция по Осигуряване на качеството за контрол и да докажат възможност за прилагането й.4. Участниците да притежават сертификати по заваряване, съгласно:- DIN EN ISO 3834-2 – Стандартни изисквания за качеството при заваряване- DIN 18200-7:2002-09, клас Е – Сертификат за квалификация при заваряване на стоманени конструкции, или еквивалентни, като се представят доказателства за еквивалентност5. Участниците да разполагат със достатъчни правоспособни (съгласно Наредба № 7) и сертифицирани по БДС EN 281-1 заварчици.6. Участниците да разполагат със сертифицирани международни и европейски инженери по заваряване.7. Участниците да разполагат със сертифицирани, съгласно EN 719 инспектори по надзор при заваряване и със сертифицирани по БДС EN 473 специалисти по контрол на метала и заваръчни съединения за изпитания и контрол по различни методи.8. Участниците да разполагат с технически възможности за обработка на лагерите и средства за изпълнение на технологиите за възстановяване и контрол.9.Участниците да разполагат с калибрирани средства за контрол, изисквани в технологиите за контрол, включително калибрационни блокове за контрол и настройка на осезателите и възможност за прецизна настройка и откриване на дефекти с големина до 1мм.Когато участникът предвижда участие на подизпълнители изискванията към тях се прилагат съобразно чл.56, ал.2 от Закона за обществените поръчки.Изискуеми документи: 1. Списък на основните договори за услуги за цялостно презаливане и/или ремонтиране на лагери с големи размери (над ф450мм), включително стойностите, датите и получателите, което да бъде доказано с референции от последните 3 години за цитираните в списъка договори.2. Сертификати за акредитация на лаборатория или орган за контрол на метали и заваръчни съединение БДС EN ISO / IEC 17020:2005, който ще извършва контрола по технологиите за наплавяне и ремонт.3. Удостоверение за сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2000, вкл инструкция по Осигуряване на качеството за контрол и доказателства за възможностите за прилагането й.4. Сертификати по заваряване, съгласно:- DIN EN ISO 3834-2 – Стандартни изисквания за качеството при заваряване- DIN 18200-7:2002-09, клас Е – Сертификат за квалификация при заваряване на стоманени конструкции, или еквивалентни, като се представят доказателства за еквивалентност.5. Списък на правоспособните (съгласно Наредба № 7) и сертифицирани по БДС EN 281-1 заварчици с указване номера на удостоверението.6. Списък на сертифицираните международни и европейски инженери по заваряване с означение на стандарта по който са сертифицирани.7. Списък на сертифицираните, съгласно EN 719 инспектори по надзор при заваряване.8. Списък на сертифицираните по БДС EN 473 специалисти по контрол на метала и заваръчни съединения за изпитания и контрол по различни методи с указване номера на удостоверението.9. Списък на оборудването за обработка на лагерите и средствата за изпълнение на технологиите за възстановяване и контрол, включително калибрационните блокове.10.Удостоверения че средствата за контрол, изисквани в технологиите за контрол, са калибрирани.

ІІІ.2.4) Запазени поръчки (когато е приложимо)


 Запазени поръчки: НЕ

 Тип запазената поръчка

ІІІ.3) Специфични условия при обществени поръчки за услуги

ІІІ.3.1) За изпълнението на услугата се изисква определена професия


Ако да, посочете съответните нормативни разпоредби:

 За изпълнението на услугата се изисква определена професия: НЕ

 Нормативни разпоредби

ІІІ.3.2) Юридическите лица трябва да посочат имената и професионалната квалификация на персонала си, отговорен за изпълнението на услугата


 Трябва да се посочат имената и професионалната квалификация на персонала: НЕ

РАЗДЕЛ IV: ПРОЦЕДУРА

ІV.1) Вид процедура

ІV.1.1) Вид процедура


 Избрани кандидати

 Вид процедура: Открита

ІV.2) Критерий за оценка на офертите

ІV.2.1) Критерий за оценка на офертите


 Критерий за оценка: икономически най-изгодна оферта при посочените по-долу показатели (показателите се посочват с тяхната относителна тежест или в низходящ ред на значимост, когато оценяването на относителната тежест не е възможно поради очевидни причини)

 Показател: Технически показател(тежест : 40)

 Показател: Гаранционни условия(тежест : 10)

 Показател: Срок за изпълнение на услугата(тежест : 5)

 Показател: Цена(тежест : 45)

ІV.2.2) Ще се използва електронен търг


Ако да, допълнителна информация за електронния търг (когато е приложимо)

 Ще се използва електронен търг: НЕ

 Допълнителна информация

ІV.3) Административна информация

ІV.3.1) Идентификационен номер на поръчката, даден от възложителя (когато е приложимо)


 Номер: БД АЕЦ Търговия 18516

ІV.3.2) Предишни публикации относно същата поръчка


Ако да, посочете къде:

 Предишни публикации за обществени поръчки (ако да, посочете къде): ДА

 Вид на публикацията

 Номер на обявлението в ДВ

 Други предишни публикации (ако е приложимо)

ІV.3.3) Условия за получаване на документация за участие (спецификации и допълнителни документи) (с изключение на динамична система за доставки)


Срок за получаване на документация за участие

 Платими документи: ДА

 Час: 16:00

 Цена: 12

 Условия: По банков път или в брой в касата на "АЕЦ Козлодуй" ЕАД. Документацията може да бъде изпратена на кандидата чрез куриер или по e-mail след изпращане на копие от платежно нареждане на посочения в обявлението факс, данни за издаване на фактура и точен адрес за получаване на документацията. Банковите реквизити са следните: IBAN BG31KORP92201000224001, BIC KORPBGSF. Осигурен е електронен достъп до документацията за участие в процедурата в профила на купувача на адреса, посочен в т.I.1) от обявлението.

 Дата: 04/03/2011

 Валута: BGN

ІV.3.4) Срок за получаване на оферти или заявления за участие


 Час: 16:00

 Дата: 14/03/2011

ІV.3.5) Език/ци, на който/които могат да бъдат изготвени офертите или заявленията за участие


 Друг език: Български

 Език/ци

ІV.3.6) Срок на валидност на офертите (открита процедура)


 Брой дни: 90

 Дата

 Брой месеци

ІV.3.7) Условия при отваряне на офертите


 Лица които могат да присъстват при отварянето на офертите: ДА

 Място: Управление "Търговско", "АЕЦ Козлодуй" ЕАД, 3321

 Час: 10:00

 Лица: Закони представители, съгласно регистрацията на участника или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масова информация и на юридически лица с нестопанска цел имат право да присъстват при отваряне на офертите.

 Дата: 15/03/2011

РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

VІ.1) Това представлява периодично възлагане на поръчка (когато е приложимо)


Ако да, прогнозен график за публикуването на следващи обявления:

 Това представлява периодично възлагане на поръчка: НЕ

 Прогнозен график

VІ.2) Поръчката е свързана с проект и/или програма, финансирани от фондове на ЕС


Ако да, посочете проекта/програмата:

 Поръчката е свързана с проект и/или програма, финансирани от фондове на ЕС: НЕ

 Проект/програма

VІ.3) Допълнителна информация (когато е приложимо)


 Допълнителна информация

VІ.4) Процедури по обжалване

VІ.4.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване


 Официално наименование: Комисия за защита на конкуренцията

 Пощенски код: 1000

 Електронна поща: cpcadmin@cpc.bg

 Факс: 02 9807315

 Адрес: бул. Витоша 18

 Град: София

 Интернет адрес: www.cpc.bg

 Телефон: 02 9884070

 Държава: Република България

Орган, който отговаря за процедурата по медиация (когато е приложимо)


 Официално наименование

 Пощенски код

 Електронна поща

 Факс

 Адрес

 Град

 Интернет адрес

 Телефон

 Държава

VІ.4.2) Подаване на жалби (моля, попълнете раздел VІ.4.2 или при необходимост раздел VІ.4.3)


Уточнете информацията относно крайния срок (крайните срокове) за подаване на жалби:

 Информация относно крайния срок: Съгласно чл.120, ал.3 от ЗОП.

VІ.4.3) Служба, от която може да бъде получена информация относно подаването на жалби


 Официално наименование: АЕЦ Козлодуй ЕАД, Управление "Търговско", отдел "Обществени поръчки"

 Пощенски код: 3321

 Електронна поща: kkkamenova@npp.bg

 Факс: 0973 76007

 Адрес: гр. Козлодуй 3321

 Град: Козлодуй

 Интернет адрес: www.kznpp.org

 Телефон: 0973 73230

 Държава: Република България

VI.5) Дата на изпращане на настоящото обявление


 Дата: 31/01/2011

ПРИЛОЖЕНИЕ А

ДОПЪЛНИТЕЛНИ АДРЕСИ И ЛИЦА ЗА КОНТАКТ

І) Адреси и лица за контакт, от които може да се получи допълнителна информация


 Официално наименование

 Пощенски код

 За контакти

 Електронна поща

 Факс

 Адрес

 Град

 Лице за контакти

 Интернет адрес

 Телефон

 Държава

ІІ) Адреси и лица за контакт, от които може да се получат документация за участие (спецификации и допълнителни документи) (включително документи за динамична система за доставки)


 Официално наименование

 Пощенски код

 За контакти

 Електронна поща

 Факс

 Адрес

 Град

 Лице за контакти

 Интернет адрес

 Телефон

 Държава

ІІІ) Адреси и лица за контакт, на които трябва да бъдат изпратени офертите или заявленията за участие


 Официално наименование

 Пощенски код

 За контакти

 Електронна поща

 Факс

 Адрес

 Град

 Лице за контакти

 Интернет адрес

 Телефон



Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница