Успехи в Twitter – главният изпълнителен директор на Opel д-р Карл-Томас Нойман вече има 10 000 последователиДата21.01.2018
Размер30.81 Kb.

Пресинформация

8 юли, 2015 година


Успехи в Twitter – главният изпълнителен директор на Opel д-р Карл-Томас Нойман вече има 10 000 последователи


  • @KT_Neumann – главният изпълнителен директор на Opel CEO споделя мнения за компанията чрез социалната медиа

  • Видеоматериали – д-р Карл-Томас Нойман има успешен профил и в YouTube

  • Дигитален директор – първият изпълнителен директор на европейска автомобилна компания с профил в Twitter

Рюселсхайм. Главният изпълнителен директор на Opel Group д-р Карл-Томас Нойман демонстрира нови стандарти с достъпността си в цифровите медии със своя директорски профил за социални контакти в Twitter. В своя първи туит Нойман обеща да държи своите последователи информирани за делата на Opel и за най-голямото завръщане на автомобилна марка в историята на тази индустрия. След почти две години, акаутът на д-р Нойман надхвърли границата от 10 000 последователи.


Д-р Нойман е първият изпълнителен директор на европейски автомобилен производител, който използва Twitter, за да споделя информация за компанията. Той комуникира с последователите чрез #askKTN, поддържа рубриката Twitterviews в дигиталното издание SPIEGEL Online с новости за офанзивата на марката Opel в областта на новите продукти и двигатели, общува с журито на конкурса “Auto Best” във връзка с наградата “Best Buy Car of Europe за 2015” на Opel Corsа и предоставя информация зад кулисите на най-големите автомобилни изложения. Д-р Нойман вече успя да си създаде репутация на добре запознат с цифровите методи за комуникация изпълнителен директор, използвайки новаторски форми и подходи за общуване.
“Цифровата връзка със заобикалящия ни свят играе важна роля за марката Opel. Нашите модели предлагат превъзходно модерно оборудване в лицето на нашите отличени с многобройни награди инфоразвлекателни системи IntelliLink, възможността за интеграция на функциите на смартфоните чрез Apple CarPlay и Android Auto, както и с личния асистент за комуникация и мобилни услуги Opel OnStar. Един достъпен за обществото, добре запознат с цифровите методи за комуникация изпълнителен директор допълва отлично тази картина. Със своите видеоматериали д-р Нойман за пореден път подчертава, че Opel е вълнуваща, новаторска марка, както и че включването на нови медийни форми в корпоративната комуникация е абсолютно смислено и необходимо ,” споделя Йохан Вилемс, вицепрезидент комуникации в Opel.
Tомас де Бур, изпълнителен директор на Twitter Германия допълва - “Карл-Томас Нойман е един от водещите германски бизнесмени, който вече се възползва от предимствата на платформата Twitter за външна комуникация. Неговият акаунт и неговите туитове са автентични, актуални и отговарящи перфектно на реномето на една новаторска автомобилна марка. Международните изследвания доказват, че това има положително влияние върху корпоративния имидж и също така спомага за по-пълната идентификация на служителите с компанията. Ние в Twitter поздравяваме д-р Нойман с достигането на границата от 10 000 последователи.”
Комуникацията на д-р Нойман в социалните медии е насочена към всички, които проявяват интерес към марката Opel и е напълно интегрирана в цялостната гама от дейности на Opel в социалните медии. В желанието си да вдъхне ентусиазъм на възможно по-широк кръг хора по отношение на марката Opel, главният изпълнителен директор на компания не само разшири своя ангажимент в сферата на социалните медии със своя видеокаст в YouTube – той прави актуални коментари и във връзка с актуални събития като стачката на германските служители в детските забавачници и участва лично в онлайн кампании като легендарната #Icebucketchallenge.

За връзка:
Люба Ганчева

PR мениджър

тел +359 ( 0) 2 969 3051

Mobile: +359 (0) 88 831 8090ljuba.gancheva@opel.com
Текстова информация и снимки можете да намерите в интернет на адрес media.opel.com.

Opel Southeast Europe media.opel.com

Търговско представителство за БългарияКаталог: content -> Pages -> news
news -> Класическа Grand Prix звездите на 111-годишната история на Opel в света на моторните спортове
news -> Chevrolet ще покаже творението на младите дизайнери на изложението в Женева
news -> Пресинформация 29 септември, 2011 година Opel Ampera спечели международната награда ecobest
news -> Пресинформация 26 октомври, 2015 година Перфектен рали сезон за Opel
news -> Отборът adac opel Rallye Junior Team запазва водачеството си в шампионата erc
news -> Пресинформация 29 юни, 2015 година Тройна победа за Opel на рали Ypres
news -> Програма за развитие на нови таланти с ангажименти в областта на пистовите надпревари и рали-спорта
news -> Пресинформация 30 март, 2015 г


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница