Уважаеми колеги, JobTiger и Нестле БългарияДата28.03.2017
Размер35.29 Kb.
#17941


Уважаеми колеги,
JobTiger и Нестле България имат удоволствието да Ви поканят на официалното откриване на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”, което ще се проведе на 15 март (вторник) от 10.00 часа в „Национален дворец на културата”, ет. 5.
В официалното откриване ще вземат участие:

 • Йорданка Фандъкова – Кмет на Столична община;

 • Представител на Агенцията по заетостта

 • Проф. Николай Денков – Заместник-министър на образованието и науката

 • Светлозар Петров - Управител на ДжобТайгър ООД;

 • Нели Ангелова – Бизнес мениджър „Кулинарни продукти“ и „Мениджър корпоративни връзки“ в Нестле България.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е най-утвърденият форум за студентски стаж и кариера. Събитието се провежда в 7 града в България – София, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Пловдив и Бургас, а входът за посетители е свободен!


Основната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 15 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно събитие в страната, но и като място, от където са започнали много кариерни пътища. На много от щандовете днес, от страна на фирмите, стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години.
По време на ”Национални дни на кариерата” 2016 ще се провеждат и дискусионни панели, чрез които да бъдат обсъдени най-добрите практики при търсене на работа, възможностите за реализация в различни бизнес сектори, особеностите в ИТ сферата и други. Основната полза от този формат е възможността търсещите работа да се включат активно в дискусиите, а компаниите да популяризират своите фирмени политики и възможностите за реализация при тях.
И тази година кариерният форум ще се проведе в седем града, както следва:

 • София – 15-16-ти март, Национален дворец на културата, ет. 5;

 • Варна - 21 март, Галерия „Графит”;

 • Русе – 23 март, Русенски университет „Ангел Кънчев";

 • Велико Търново – 28 март, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус;

 • Свищов – 30 март, Стопанска академия „Д. А. Ценов”;

 • Пловдив – 4 април, Пловдивски Панаир, Конгресен Център;

 • Бургас – 6 април, Бургаски свободен университет.

Национални дни на кариерата“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.
За организатора JobTiger:

JobTiger.bg е първият кариерен сайт в България, създаден през 2000 г. След повече от 15 години опит и международно ноу-хау имаме над 26 000 клиенти и контакт с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, екипът ни е и най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабния кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първия изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица кариерни обучения, а през последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

Сред успешните проекти на JobTiger са и онлайн кариерния портал –JobTiger.tv, създаден през 2012 г., където всеки може да научи полезни съвети за своето кариерно развитие и пазара на труда. Фирмата създава и Audit Advice Associates (AAA) - компания, специализирана в HR одит.

За генералния спонсор Нестле България:

За над 20 години в България, Нестле се утвърждава като един от най-големите стратегически инвеститори в страната, социалноотговорна компания и надежден работодател с над 1500 служители в цялата страна. Компанията има дългосрочни традиции в подкрепата и наемането на млади хора на работа и вече над 19 години развива стажантските си програми. В края на 2013 г. бе обявен и стартът на инициативата на Нестле за младежка заетост в Европа - „Nestle Needs YOUth“ („Нестле се нуждае от младите“), в рамките на която в България компанията се ангажира да даде възможност на 330 младежи под 30-годишна възраст да започнат постоянна работа или стаж на различни нива и в различни отдели на компанията за периода 2014-2016 г. До момента над 280 младежи са намерили своето място в компанията и са част от Нестле България.Като продължение на усилията в подкрепа на развитието на младежите, през 2016 г. Нестле България и партньорите ѝ от Джобтайгър стартират съвместното провеждане на отворени часове за CV консултации в рамките на инициативата “Alliance for YOUth” („Алианс за младежта“), които ще се състоят по време на обученията в университетите, традиционно организирани като част от Дните на кариерата, както и в специално обособен кът по време на откриването на „Национални Дни на Кариерата“ в гр. София. Освен критериите за подготовка на успешно CV, сред темите, по които младите хора ще могат да получат консултации са: как да оставиш добър дигитален отпечатък, какви са каналите, по които можеш да търсиш работа или свободни стажантски позиции, твоят LinkedIn профил и други.
Каталог: ed files -> file
file -> Книга за учителя София, 2000 г. Анубис увод
file -> Ауто Бавария оод
file -> Допустими участници: Младежки работници, Мениджъри проекти, Координатори едс срок за кандидатстване: 01 юли 2014г
file -> Freedom Fountain: Youth Culture as Expression of Freedom Тип събитие: Семинар/Конференция, 13-17 октомври 2014г в Гърция
file -> 400 ученици и студенти на кариерния форум „Професиите на бъдещето” в София тех парк
file -> Проект bg051PO001 03-0287 „Стратегически мерки за подобряване условията на труд в Ташев Транс еоод”
file -> Автобиография Собствено име, Презиме, Фамилия лична информация
file -> Фокус. „Всички в час“, Събеседник: Татяна Калканова, дир на Център за развитие на човешките ресурси Водещ


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница