В категория "български застрахователен пазар" беше отличено Застрахователно ад „Виктория". Чез българия пък грабнаха наградата за „инвеститори в човешки капитал"Дата24.09.2016
Размер22.24 Kb.
В категория "БЪЛГАРСКИ ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН ПАЗАР" беше отличено Застрахователно АД „Виктория”. ЧЕЗ България пък грабнаха наградата за „ИНВЕСТИТОРИ В ЧОВЕШКИ КАПИТАЛ”. За „ИНОВАТИВНА ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНИЯ” бе обявена ГлаксоСмитКлайн България, а за лидер във „ВЪНШНАТА РЕКЛАМА” бе наградена Метрореклама. Рефан България получиха приз за "ГЛОБАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ПРОДУКТИ".

 

За "ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС И ГРИЖА ЗА ОБЩЕСТВОТО В НАПРАВЛЕНИЯТА ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА" призът получи Самсунг България. В категория „СТВОЛОВИ КЛЕТКИ” бе отличена тъканна банка Cells4life. За "БЪРЗО РАЗВИВАЩА СЕ ТЮТЮНЕВА КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ" беше обявена Бритиш Американ Табако. КФМ пък спечелиха първото място за "ВОДЕЩ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕСНИ ПРОДУКТИ". В категория „БЪЛГАРСКА КОЗМЕТИКА” призът бе връчен на уникалната българска козметика с екстракт от охлюви Natural Garden.  

За "ИНОВАЦИИ В ПЛАСТИЧНАТА ХИРУРГИЯ И ПРИЛАГАНЕ НА УСПЕШНИ БИЗНЕС ПРАКТИКИ В ОБЛАСТТА НА МЕДИЦИНАТА" наградата грабна д-р Ангел Енчев. BULGARIA ON AIR пък бе отличена в категория „БИЗНЕС ТЕЛЕВИЗИЯ”. За "БЪЛГАРСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ" беше наградена Информационна агенция Фокус. „Тройка на разсъмване” по радио Витоша получиха признание за „НАЙ-ВИСОК РЕЙТИНГ НА СУТРЕШНО РАДИО ПРЕДАВАНЕ”. В категория "БИЗНЕС ЦЕННОСТИ И ЕТИЧНИ НОРМИ" призът заслужено отиде при Асоциация на бизнес експертите в България. 

 

Специални участници на церемонията бяха Ваня Костова и нейния син и дуетен партньор Боян Михайлов. Те завладяха гостите с едни от своите непреходни хитове, които бяха съпроводени с гайда. За доброто настроение на гостите се погрижиха още невероятните танцьори от DANCE STATION и AFRO VIBES DANCE PROJECT, а 6-годишната Моника Шахин обра овациите на публиката, откривайки церемонията с прекрасна коледна песен. Вечерта завърши с неповторимото изпълнение на фолклорната певица Поли Паскова.  

Гостите имаха възможност да изпитат късмета си, участвайки в томбола с прекрасни награди, осигурени от РЕФАН БЪЛГАРИЯ, българската козметика REVIVE SNAILS EXTRACT и хотел „ЗЕМЯТА И ХОРАТА”. 

 

В знак на признателност към организаторите, г-н Даниел Димитров получи специален подарък от Асоциацията на бизнес експертите – имитация на най-старото злато в света.  

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и местен мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. 

 

За допълнителна информация, моля, пишете на: ilieva@bgbusiness.com, office@businesslady.eu
 

------------------------------------------ 

Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) - Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014), Награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014), Благотворителен бал (2013, 2014), социални кампании, диамантено парти и др.  
Каталог: content -> file
file -> 1Уводни разпоредби 1Цел
file -> Уважаеми иноватори
file -> Наредба №20 от 27 октомври 2015 Г. За прилагане на подмярка "инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти" от мярка "инвестиции в материални активи" от програмата за развитие на селските райони за периода 2014 2020 Г
file -> Бизнес делегация до Сингапур, 30 септември 4 октомври 2012
file -> Решение за откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка
file -> Решение за откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка
file -> First name: Peyo Last name: Ralinsky Company
file -> Да заминем на професионален стаж с аиесек!!!


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница