В. ломоносов” з а п о в е д №1271/15. 07. 2014г



Дата23.07.2016
Размер35.38 Kb.
#1476
НАЦИОНАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ПРЕЦИЗНА ТЕХНИКА И ОПТИКА „М.В.ЛОМОНОСОВ”

З А П О В Е Д

1271/15.07.2014г.


На основание чл. 16, ал.2 във връзка с чл.19,ал.1 от Закона за държавната собственост/ЗДС/ и чл. 13, ал.5 и чл. 43 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост

НАРЕЖДАМ:

І. Откриване на процедура по провеждане на търг с тайно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот – публична държавна собственост по смисъла на чл. 16, ал. 2 от Закона за държавната собственост, предоставен за управление на Национална професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М.В.Ломоносов” при следните условия:

1. Обект, който ще се отдава под наем: площ 3 кв.м. за монтиране на 1 бр. вендинг автомат за топли сандвичи, 1 бр. вендинг автомат за снакс и безалкохолни напитки и 1 бр. вендинг автомат за топли напитки в сградата на НПГПТО – ул. „Св.Св.Кирил и Методий” № 148

2. Предназначение на обекта: Вендинг автоматът за топли сандвичи следва да предлага пресни топли сандвичи без използване на микровълни. Вендинг автоматът за топли напитки трябва да предлага не по-малко от 16 вида топли напитки, включително и безкофеиново кафе и инстантно кафе. Вендинг автоматът за снакс и безалкохолни напитки трябва да предлага асортимент, който да отговаря на изискванията на Наредба


№ 37 за здравословно хранене на учениците.

3. Срок за отдаване под наем: 3 (три) години, считано от датата на сключване на договора за отдаване.

4. Изисквания към участниците: До участие в търга се допускат всички физически и юридически лица, регистрирани по Търговския закон с предмет на дейност в съответствие с предназначението на обекта.

5. Начална тръжна цена: 210 лв. без включен ДДС. В наемната цена не са включени консумативни разходи за електроенергия, вода и др.

6. Начин на плащане на наемната цена: наемната цена се заплаща до 10-то число на текущия месец;

7. Депозитна вноска за гаранция на договора - в тридневен срок след връчване на влязлата в сила Заповед за избор на наемател, наемателят внася гаранционна вноска в размер на удвоена месечна наемна цена, предложена от него за обезпечаване изпълнението на договора. Тази вноска се освобождава след изтичане срока на договора при изплатени всички дължими суми.

8. Депозитна вноска за участие в търга: парична вноска в размер на 30 (тридесет) лева, която се внася в касата на гимназията най-късно до изтичане срока за подаване на заявленията.

9. Тръжна документация: тръжната документация да се публикува на Интернет-страницата на гимназията

10. Заявление за участие в търга: подават се в канцеларията на НПГПТО, ул. „Св.Св.Кирил и Методий” № 148. Срокът за подаване на докементи за участие в търга е 16:00 часа на 27.08.2014г., считано от датата на публикуване на на обявата в национален ежедневник и местен вестник.

11. Оглед на имота, предмет на търга, може да бъде извършен от кандидат -участниците в него, от 20.08.2014г. до 26.08. 2014г.между 1000 часа и 1200 часа всеки присъствен ден само в присъствието на представител на НПГПТО.

12. Търгът за отдаване под наем на имота, подробно описан в т. 1 от настоящата заповед, да бъде проведен на 28.08.2014г. от 9.00часа.

13.Заплащането на разходите за вода, електроенергия, такса битови отпадъци/ пропорционално но отдодената под наем площ/у текущи и основни ремонти са за сметка на наемателя и не влизат в наемната цена,

ІІ. Утвърждавам тръжната документация за провеждане на търг с тайно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот – публична държавна собственост, представляващ площ 3 кв.м. за монтиране на 1 бр. вендинг автомат за топли сандвичи, 1 бр. вендинг автомат за снакс и безалкохолни напитки и 1 бр. вендинг автомат за топли напитки в сградата на НПГПТО – ул. „Св.Св.Кирил и Методий” № 148.
ІІІ. Назначавам комисия за организиране и провеждане на търга в състав:
Председател: инж. Анета Цветкова - ПДУД

Членове: 1. инж.Таня Михайлова - ПДУПД

2. Николинка Хетимова – гл.счетоводител

3. Анастасия Касъмова - домакин

4. Димитър Димитров - юрист
Определям резервен член на комисията, който да замести основните в случай на правомерно отсъствие:

Ваня Йосифова


ІV. Търгът за отдаване под наем може да се проведе при условие, че има поне един кандидат подал документи за участие, отговарящи на нормативните и тръжните условия за провеждане на търга.
V. В срок до 15.00 часа на 28.08.2014 год. председателят на комисията по провеждане на търга да ми представи протокол за резултатите от проведената процедура.
Заповедта да се доведе до знанието на изпълнителите и лицата срещу подпис.

Контрол по изпълнението ще осъществя лично.



ДИРЕКТОР:

/инж. Валерия Додова/

запознати със заповедта

инж.Анета Христова -ПДУД ............................................

инж.Таня Михайлова - ПДУПД ............................................

Николинка Хетимова – гл.счетоводител ............................................

Анастасия Касъмова – домакин ............................................

Димитър Димитров-юрист ............................................



Ваня Йосифова ...........................................


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница