Ви каним да се присъедините към инициативата: „ Опазвам и обогатявам света около менДата28.10.2018
Размер3.59 Mb.
#104067

Във връзка с призива на БТВ медия груп

„Да почистим България за един ден”

Ви каним да се присъедините към инициативата:
Опазвам и обогатявам света около мен”

организирана от Училищното настоятелство и Ученическия съвет на училището.

Нека всички желаещи ученици, родители, учители, служители, граждани

да се присъединят към нас

на 12 май 2012г. от 9:00 часа

в двора на СОУ „Васил Левски” град Д. чифлик.

Мръсотията е голям проблем

затова нека да я съберем.

Усмивка и старание ще вложим и боклукът в кофите ще сложим.

А после цветя и храсти ще садим

и училището ще озеленим.

Ръкавиците сложете, чувалите за смет вземете.

Лопати и метли под мишница хванете.

Търмъци и мотики донесете и посадъчния материал в земята посадете.Във връзка с призива на БТВ медия груп „Да почистим България за един ден” Ви каним да се присъедините към инициативата: „Опазвам и обогатявам света около мен” организирана от Училищното настоятелство и Ученическия съвет на училището. Нека всички желаещи ученици, родители, учители, служители, граждани да се присъединят към нас на 12 май 2012г. от 9:00 часа в двора на СОУ „Васил Левски” град Д. чифлик. Мръсотията е голям проблем затова нека да я съберем. Усмивка и старание ще вложим и боклукът в кофите ще сложим. А после цветя и храсти ще садим и училището ще озеленим. Ръкавиците сложете, чувалите за смет вземете. Лопати и метли под мишница хванете. Търмъци и мотики донесете и посадъчния материал в земята посадете.Във връзка с призива на БТВ медия груп „Да почистим България за един ден” Ви каним да се присъедините към инициативата: „Опазвам и обогатявам света около мен” организирана от Училищното настоятелство и Ученическия съвет на училището. Нека всички желаещи ученици, родители, учители, служители, граждани да се присъединят към нас на 12 май 2012г. от 9:00 часа в двора на СОУ „Васил Левски” град Д. чифлик. Мръсотията е голям проблем затова нека да я съберем. Усмивка и старание ще вложим и боклукът в кофите ще сложим. А после цветя и храсти ще садим и училището ще озеленим. Ръкавиците сложете, чувалите за смет вземете. Лопати и метли под мишница хванете. Търмъци и мотики донесете и посадъчния материал в земята посадете.Във връзка с призива на БТВ медия груп „Да почистим България за един ден” Ви каним да се присъедините към инициативата: „Опазвам и обогатявам света около мен” организирана от Училищното настоятелство и Ученическия съвет на училището. Нека всички желаещи ученици, родители, учители, служители, граждани да се присъединят към нас на 12 май 2012г. от 9:00 часа в двора на СОУ „Васил Левски” град Д. чифлик. Мръсотията е голям проблем затова нека да я съберем. Усмивка и старание ще вложим и боклукът в кофите ще сложим. А после цветя и храсти ще садим и училището ще озеленим. Ръкавиците сложете, чувалите за смет вземете. Лопати и метли под мишница хванете. Търмъци и мотики донесете и посадъчния материал в земята посадете.


Във връзка с призива на БТВ медия груп „Да почистим България за един ден” Ви каним да се присъедините към инициативата: „Опазвам и обогатявам света около мен” организирана от Училищното настоятелство и Ученическия съвет на училището. Нека всички желаещи ученици, родители, учители, служители, граждани да се присъединят към нас на 12 май 2012г. от 9:00 часа в двора на СОУ „Васил Левски” град Д. чифлик. Мръсотията е голям проблем затова нека да я съберем. Усмивка и старание ще вложим и боклукът в кофите ще сложим. А после цветя и храсти ще садим и училището ще озеленим. Ръкавиците сложете, чувалите за смет вземете. Лопати и метли под мишница хванете. Търмъци и мотики донесете и посадъчния материал в земята посадете.Във връзка с призива на БТВ медия груп „Да почистим България за един ден” Ви каним да се присъедините към инициативата: „Опазвам и обогатявам света около мен” организирана от Училищното настоятелство и Ученическия съвет на училището. Нека всички желаещи ученици, родители, учители, служители, граждани да се присъединят към нас на 12 май 2012г. от 9:00 часа в двора на СОУ „Васил Левски” град Д. чифлик. Мръсотията е голям проблем затова нека да я съберем. Усмивка и старание ще вложим и боклукът в кофите ще сложим. А после цветя и храсти ще садим и училището ще озеленим. Ръкавиците сложете, чувалите за смет вземете. Лопати и метли под мишница хванете. Търмъци и мотики донесете и посадъчния материал в земята посадете.

.

Във връзка с призива на БТВ медия груп „Да почистим България за един ден” Ви каним да се присъедините към инициативата: „Опазвам и обогатявам света около мен” организирана от Училищното настоятелство и Ученическия съвет на училището. Нека всички желаещи ученици, родители, учители, служители, граждани да се присъединят към нас на 12 май 2012г. от 9:00 часа в двора на СОУ „Васил Левски” град Д. чифлик. Мръсотията е голям проблем затова нека да я съберем. Усмивка и старание ще вложим и боклукът в кофите ще сложим. А после цветя и храсти ще садим и училището ще озеленим. Ръкавиците сложете, чувалите за смет вземете. Лопати и метли под мишница хванете. Търмъци и мотики донесете и посадъчния материал в земята посадете.

Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница