Всички участници в процедура по възлагане наДата25.06.2017
Размер18.45 Kb.

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Министерство на регионалното развитие и благоустройството

Главен секретар
Изх. № 91-00-67.

17.09.2011 г.
ДО

ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ

В ПРОЦЕДУРА ПО ВЪЗЛАГАНЕ НА

ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ

Проектиране и разработване на информационна система за електронен архив на ОП по ТГС Румъния – България и първоначалното и зареждане с наличните към момента данни”


Относно: Запитване от участник в процедура по възлагане на обществена поръчка с горепосочения предмет - идентификационен 03-11-078 в регистъра за обществените поръчки на МРРБ
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
На основание чл. 29, ал. 1 от Закона за обществени поръчки даваме следното разяснение по постъпили въпроси от участник в горепосочената процедура:

Въпрос 1: Във фаза 1. „Проектиране разработване и внедряване на Информационната система за електронно архивиране” в в техническото задание има изискване за Пълен изходен код (source code) на системата. В тази връзка, моля да поясните нужно ли е да бъде предаден Пълен изходен код (source code) на използваните библиотечни файлове, ако се използват такива?

Отговор: Да, нужно е да бъде предаден Пълен изходен код (source code) на използваните библиотечни файлове, ако се използват такива.

Въпрос 2: Във фаза 1. „Първоначално зареждане на данни в Системата” в техническото задание има изискване за въвеждане на данни от хартиен носител (около 1,500,000 страници). В тази връзка, моля да отговорите, дали сканирането на наличните документи ще се извършва на място или изпълнителя може да организира тази дейност извън офисите на възложителя?

Отговор: Сканирането на наличните документи ще се извършва на място. Не се допуска изнасянето на документи извън офисите на възложителя.

АЛБЕНА МИХАЙЛОВА

И. д. главен секретар


гр. София, ул. „Св. Кирил и Методий” 17-19

тел. 94 059, факс 987 25 17www.mrrb.government.bgПоделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница