Втори център „Премио отвори врати у насДата18.12.2018
Размер26 Kb.
#108029
Новина

Втори център „Премио“ отвори врати у нас

Обектът на европейската верига за гуми и автосервизни центрове се намира в Стара Загора. Предстои появата на още два във Варна и Плевен.

Източник: Speed-Press

Вторият от веригата автосервизни центрове „Премио“ отвори врати в Стара Загора. Веригата е създадена от световноизвестния производител на гуми „Гудиър“ и международно е развита в Германия, Чехия, Унгария, Казахстан, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Швейцария, Турция и Узбекистан. Вече повече от 15 години „Премио“ се утвърждава като персонален консултант на шофьорите, когато имат нужда от гуми, джанти и цялостно сервизно обслужване.

Вторият по рода си такъв център у нас е разположен на еднa от основните пътни артерии в Стара Загора, в началото на промишлената зона. Той е оборудван с машини за демонтаж, монтаж и баланс на тежки и леки гуми, стенд за регулиране на преден и заден мост, машинно изправяне на джанти и др. Официалното откриване бе направено в присъствието на партньори, клиенти и приятели на фирма „Видев“. Събитието уважиха и представители на „Гудиър Дънлоп Тайърс Румъния и България“. Проектът бе реализиран в рамките на няколко месеца, в които бяха направени промени във външния и вътрешния облик на сградата, за да отговаря тя на стандартите за членство във веригата „Премио“.

Проектът се развива на принципа на франчайзинг, като през 2010 година „Гудиър“ взе решение да го управлява самостоятелно, без мастър-франчайзър.

До средата на годината предстои да бъдат открити такива центрове във Варна и Плевен, и междувременно ще бъдат разгледани кандидатурите за членство в „Премио“ във всички останали градове. Оборудване с професионална техника за демонтаж, монтаж и баланс на гуми и гуми произведени по Run on Flat технологията фигурира в списъка от изисквания към сервизите, кандидатстващи да се присъединят към веригата.Франчайзингът на „Премио“ предвижда множество обучения по отношение на всички фази на обслужване на клиента. Знанията и прилагането на стандартите биват редовно проверявани посредством техниката „Таен клиент”.

Агенция Speed-Press


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница