Възможните илюстрации Давам 5 варианта. От тях художникът може да избере две или три, които му допадат най-много. Плажен волейболДата26.12.2017
Размер25.7 Kb.
#37562
Обща информация

Главните герои са четирима връстници. Действието се развива, когато те са на 27 години. Отишли са заедно на екскурзия в Турция през лятото.

Асен е строен и висок, извисява се с една глава над приятелите си. Прилича на Кенет Брана от времето, когато артистът има по-дълга коса, чуплива (ако откъснеш косъм от нея, ще е дълъг 15-20 см). Асен е красавец и чаровник. Другите трима са симпатични, но не са красавци.

Борис е атлетичен. Не е „биче“, но има добре развити от много фитнес мускули (телосложение на Брад Пит, а не на Силвестър Сталоун). Прилича на Джон Кюсак.

Вълко е „жилав“ като телосложение. На 27 е приключил с футбола. Прилича на Наско Сираков от времето, когато Сираков носеше косата си къса отпред, а отзад кичурите стигат до раменете.

Огнян прилича на Мат Деймън. Леко пълен, подстриган късо, с мека усмивка.

Нито един от четиримата не носи очила.

Няма други важни подробности. Съзнателно съм се стремял да не описвам детайлно външния вид на героите.Изискване към илюстрациите

За всички илюстрации важи изискването да имат динамика и да са богати на детайли. Прилагам списък на „добри“ и „лоши“ илюстрации по моя вкус.

Всичко от scan0002.jpg до scan0029.jpg плюс scan0040.jpg и scan0041.jpg за мен са лоши илюстрации.

Всичко от scan0033.jpg до scan0039.jpg са добри илюстрации.

Други добри илюстрации могат да бъдат намерени в „Златният оракул“.

Възможните илюстрации

Давам 5 варианта. От тях художникът може да избере две или три, които му допадат най-много.1. Плажен волейбол

Две красиви момичета канят четиримата приятели да се включат в игра на волейбол на плажа. Едната е с дълга коса, вързана на плитка. Другата е с къса, рошава коса. И двете са по бикини. Стройни, красиви, знойни. Това е шанса за илюстрация, която да покаже една или две красиви жени. Ако е хубава, харесва се на всички читатели между 7 и 70 години.

Двете момичета и четиримата приятели играят в един отбор срещу шестима противници. Илюстрацията може да включва само едно от момичетата или и двете заедно. Да е изобразена част от играта.

2. С каяк по стръмен бързей

Четиримата приятели са с едноместни каяци, имат каски и жилетки. Спускат се един след друг по стръмен бързей. На едно място в реката има голям камък много близо до брега. Едро овчарско куче е стъпило на камъка и лае ожесточено към героите.

Героите един по един трябва да се спуснат по бързея и да преминат близо до кучето. Трябва да се илюстрира преминаването на един от тях. Все едно на кого.

Греблото е с две лопати. Героят го е вдигнал над главата си, когато преминава през бързея.3. Вечер на яхта с делфин

Яхтата е от малките. В задната част е закритата кабина на капитана, а на носа има маса и кожени дивани. Масата и диваните са в нещо като дупка, не стърчат над палубата. Тази част от яхтата се ползва при ниска скорост.

Яхтата е спряла в живописен залив точно по залез слънце. Приятелите са се пренесли в предната част.

От носа на яхтата стърчи двуметров шиш (това е прът, който иначе стои прибран, но при нужда се разтяга като телескоп). На него капитанът на яхтата закрепва завързана на тънка връв риба. Един триметров делфин скача над водата, блъсва рибата с нос и я улавя с уста, после се гмурва. Приятелите очакват скока, затова всички гледат към носа. Но са изненадани от мощта и красотата в скока на делфина.4. Танцов спектакъл

Четиримата приятели отиват на танцов спектакъл на групата Огънят на Анатолия.

Тук могат да се видят снимки и клипчета: http://www.fireofanatolia.be/home.php?lg=en

Илюстрацията трябва да е на част от танца. Ако художникът избере тази илюстрация, трябва да я имам преди предаването на текста, за да опиша точно сцената.5. Бънджи-скок

Четиримата отиват да скачат с бънджи в един каньон. Има метален мост над каньона, отдолу на 200 метра тече река. Опираш се на ръцете на двама мъжаги, за да се качиш на парапета. После поглеждаш надолу и скачаш.Може би поглед отдолу, за да се вижда изражението на скачащия и евенуално главите на един или двама от другите.
Каталог: upload -> files
files -> Мотиви към законопроекта
files -> Мотиви към законопроекта
files -> Списък на участниците – 22 ученици от икономически професионални гимназии и 3-ма учители
files -> З а п о в е д № от г. На основание чл. 162, ал. 4 от Кодекса за застраховането, образците на отчет
files -> Наредба №23 от 18 декември 2009 Г. За условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка "прилагане на стратегиите за местно развитие" и по мярка "управление на местни инициативни групи
files -> Съдържание увод глава първа. Особености на отразяването на кризата в медийния дискурс
files -> Единни в многообразието замяза на „Еднообразни в разединението”
files -> Заседанието на кабинета, в което участваше и министър Москов продължава


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница