Юни 2010 наса най-накрая предупреждава света за висящата опасност, оповестена както следваДата06.05.2017
Размер65.01 Kb.
НАСА увеличава предупрежденията си за слънчева буря през 2012
Юни 2010
НАСА най-накрая предупреждава света за висящата опасност, оповестена както следва.
"Хората трябва да се подготвят за невероятното един път в живота им събитие-слънчев ураган" - казва НАСА.

>Копирането и разпространяването на това видео е свободно<

Но дали предупреждението на НАСА не е твърде малко и твърде късно?  Супер слънчевата буря може да пристигне всеки ден сега и може да продължи за няколко месеци. Готови ли сте за 12-24 месеца със запасите?  Имате ли безопасна стая, за да се предпазите от електромагнитната радиация?  Готови ли сте да загубите всички съвременни комуникации и електричество за повече от една година или – за повече години?

Готови ли сте?

Въпреки, че следващите кадри изглеждат по сценарий, това не променя фактите.

Този филм е направен преди предупреждението на НАСА през юни 2010 г. Кадрите са редактирани, за да се съсредоточи филмът върху ключови въпроси и да отговаря на времевите ограничения.


ВИДЕО 
Джеси Вентура: Когато аз за първи път погледнах в тази конспирация 2012 г., тя звучеше като една нова епоха, нищо сериозно... Но след това получих съвет от Джим Хейгънс (учен, който се занимава с активноста на слънчевите изригвания):

Губернаторе, аз мисля, че имаме сериозен проблем. Нещо ще се случи в следващите няколко години. Учените съобщиха, че ще има активиране на слънчевите избухвания. Това ще бъде много, много по-сериозно от това, което сме виждали в миналото. И това ще струва предпазни мерки за хората в тази страна.Джеси Вентура: Няколко години? За календара на маите ли говорим? 

Губернаторът има причина да е скептичен. Много страхове за 2012 г. се основават на древния Майски календар, който предрича края на света на 21 Декември същата година. Джим Хейгънс: Всъщност има научни факти, които са докладвани от НАСА.  Oколо след две години, слънцето ще премине през едни много необичайни, сериозни слънчева изригвания. Радиацията, която излиза от слънчевият пламък и електрическата магнитна енергия ще се удари в земята. Това, за което НАСА говори, е нещо голямо. И това слънчево изригване може да бъде толкова лошо, че цялата електрическата мрежа може да бъде съсипана, да бъде засегната по мощен начин. Не говорим , че няколко града могат да изгубят електричеството си – евентуално. Ние говорим , че може да бъде половината от страната, или може да бъде много повече от това.

Джеси Вентура: Може да бъде цялата страна ? Защо правителството не е загрижено за това?

Джим Хейгънс: Те не правят нищо по въпроса.

Джеси Вентура: Това може да се превърне в хаос. Защо те не биха подготвили населението?  Казваш ми, че те са подготвени, което означава, че за правителството, за богати хора са се погрижили, а за останалата част от населението - да  вървим по дяволите?!  

Джим Хейгънс: Ще бъдат игнорирани !

Джеси Вентура: О, Джим, ти ме заинтригува с това! Аз виждам сега далеч зад календара на Маите. Маите може да са били прави, но има факти, които могат да показват защо са били прави!

Джим Хейгънс: Учените, НАСА и всички учени казват, че ще има някакви сериозни проблеми.

Джеси Вентура: Ние трябва да намерим някои научни факти, нали? 

НЯКОЙ: Добре. Има човек на име Лери Джосеф. Той е изследовател. Той има информация за всички слънчеви бури и НАСА го подкрепя.  Добре е да се видиш с него за повече  информация.

Джеси Вентура: Добре. Аз мисля да го потърся. Искам да говоря с този човек лично. 

Лери Джосеф: Тук съм за да ви пожелая честита годишнина.

Джеси Вентура: Моята годишнина беше преди няколко месеца. За какво говориш?

Лери Джосеф: Всички ние имахме годишнина преди няколко дни. Това беше 100-годишнината от най-голямото слънчево бурно изригване, което удари земята. По онова време ние не направихме нищо. Северната светлина е бляскала в изобилие и телеграфните жици са изгорели - малко. Днес, ако сме засегнати от същия размер слънчева буря, цялата електрическа мрежа, ще бъде поразена.

Джеси Вентура: В САЩ?

Лери Джосеф: В Съединените Щати най-малко. Според член на Националната Академия на Учените, Губернаторе. Националната Академия на Учените има мнение, което е най-близко до научно становище в този свят. До 130 милиона души биха останали без електричество за месеци или дори за години. Може да загубят основни осигуровки, спешна, телекомуникационна връзка, прясна вода, тъй като помпите за водата са електрически.Уязвими сме.

Джеси Вентура: Кога вие предвиждате да се случи всичко това?

Лери Джосеф: През 2012. 

Лери Джосеф не преувеличава. Невероятно! НАСА притежава изследвания, които са в съответствие и съвпадение с прогнозите на древните маи.  Докладът включва становища на експерти от цял свят. Той заключава, че слънчевите бури могат да доведат до крайни бедствия.Джеси Вентура: Ако това е толкова заплашително и може да стане само след няколко години, защо не е поставено пред обществото на по-преден план?

Лери Джосеф: Когато излезе националният доклад на НАСА, се отдели много малко внимание в новините, много малко-в пресата. Но през следващите месеци НАСА открива нещо, с което можем да си зададем въпроса: „Защо сега е по-тревожно от когато и да било?”

Джеси Вентура: И това е?

Лери Джосеф: Пет сателити на НАСА, наречени „ТЕМИ”, прелетяха през дупка в магнитното поле на земята. Това е от външността до екватора. "Защо е толкова важно?" Защото магнитното поле на земята ни предпазва от взривовете на слънцето. Работата на магнитното поле е да ги отмени и да върти взривовете, така че да не се ударят в повърхността на земята.

Джеси Вентура: Разбира се.

Лери Джосеф: Освен това, тази група от спътници намери тази гигантска дупка на земното магнитно поле. Щитовете за магнитните лъчи са премахнати. Те би трябвало да бъдат там но ги няма.

 Джеси Вентура: Това не е преувеличение! На 20 Декември, 2008, НАСА докладва за сателити, които откриха гигантската дупка в магнитната сфера. Тя е десет пъти по-голяма от каквато е съществувала преди. Джеси Вентура: Това е ситуацията на земята в момента? Земните щитове са паднали?

Лери Джосеф: Да, това е!

Джеси Вентура: Какво можем да направим, за да се подготвим за това?

Лери Джосеф: Трябва да инсталираме надземни резистори. Просто поставяме тези резистори между земята и трансформаторите, по този начин да предпазват трансформаторите от късо съединение.

Джеси Вентура: Но ако това е лесно да се направи, защо не е направено?

Лери Джосеф: Защото има един проблем, който не е пари, не е технология, а е политика, Губернаторе.

Джеси Вентура: Политиката?! 

Лери Джосеф: Ние сме само няколко години пред прекъсването на тока, което никое общество някога е виждало !

Джеси Вентура: Наистина ли???

Лери Джосеф: Да. Наистина.

Джеси Вентура: Цивилни хора си подготвят техните собствени подземни структури за 2012 г. Някои от тях искат да се запази в тайна. Само един от тях е склонен да даде на Джеси Вентура да разгледа... Лари Хол, това е водещ на силозен проект за 2012. 

Лари Хол: Това е ракетен терен. Скоро ще бъде направен в един апартамент-оцеляващ бункер. Това е впечатляващ обект.

Джеси Вентура: Това съоръжение за ракета в един момент е било за национална отбрана?Лари Хол: Да, то е било за една ядрена ракета, която е в състояние да достигне Съветския Съюз. Ние ще превърнем този страхотно скъп обект за съвременната употреба - да се ползва  в днешен ден. За да възпроизведат тези стандарти е нужно икономически 50-60 милиона долара, за да се преобразува тази супер структура - в годна за съвременната употреба.

НЯКОЙ: Колко фута е този бункер?

Лари Хол: 184 фута, от където сте застанали. Тези стени са 9 фута дебелина и са от специално втвърден бетон. Около 600 тона бетон са употребени за това съоръжение. Всяка половина на вратите тежи 150 хил. паунда (75 тона). Можем да вземем крана да ви покажа как изглежда отвътре. Нали искате да видите как е всичко?

Джеси Вентура: Да, защо не?  Никога не са ме сваляли с кран в ракетен бункер. Удивително е колко дебел е този бетон! Това е много интересна изработка! Ние сме точно в средата на бивш ядрен ракетен бункер -14 етажа дълбок. Евентуално ще бъде направен с апартаменти, които биха оцелели на практика от почти всичко, което може да си представите, че би могло да се случи.

Лари Хол: Представете си, това е в главната сграда. От горе до долу има 15 етажа . Ще има басейн отдолу. Едно ниво мецанин над него отгоре, ще съдържа фитнес. Има няколко други нива. Има 6 нива за апартаменти. Има съоръжения за водни култури, селскостопански култури. Ние ще отглеждаме наши собствени натурални храни и ще използваме всички видове "зелени" технологии - вятърни турбини, фотоволтаици, за отопление – термотоплинни обменници...Това са невероятни енергийно ефикасни структури.

Джеси Вентура: А има ли хора, които са готови да купят сега? Да не са параноични?

Лари Хол: Аз не мисля, че са параноични.  Събитията за 2012 и науките, които сме проучили, е това, което наистина заинтересува хората , за да купуват тези съоръжения. Можем да продадем този бункер. Имаме допълнителни такива, които можем да изградим също. Интересът на заинтересованите хора е феноменален.

Джеси Вентура: Ако 2012 е истина, защо правителството не повишава предупрежденията?

Лари Хол: Ако сте били на лице с информацията и сте знаели, че няма достатъчно ресурси  за света, дори в международен план, за да се защитят всички хора от събитията, които идват, какво бихте направили?

Да, какво бихте направили ???

Бъди оцеляващ , а не – наблюдаващ !

www.SolarStormWarning.com

Успех !


…………………………………
Превод: Екатерина Йорданова


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница