За кого Ме мислиш?Дата26.09.2018
Размер86.5 Kb.
#82973
17 Септември 2006г. МАРКО 8, 27-35Оцветай със литурияски цветове


И


за кого Ме мислиш?_________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
излезе Иисус с учениците Си по селата на Кесария Филипова. По пътя питаше учениците Си и им казваше: за кого Ме мислят човеците?

Те отговориха: едни - за Иоана Кръстителя; други - за Илия, други пък - за едного от пророците. Той им казва: а вие за кого Ме мислите? Петър Му отговори и рече: Ти си Христос.

И запрети им да говорят за Него, комуто и да било. И начена да ги учи, че Син Човечески трябва много да пострада, да бъде отхвърлен от стареите, първосвещениците и книжниците, и да бъде убит, и на третия ден да възкръсне.


И говореше за това открито. Но Петър, като Го взе настрана, захвана да Му възразява. А Той, като се обърна и погледна учениците Си, сгълча Петра и рече: махни се от Мене, сатана! защото мислиш не за това, що е Божие, а що е човеческо.

И


пишай твоята молитва

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________. Амен


като повика народа с учениците Си, рече им: който иска да върви след Мене, нека се отрече от себе си, да вземе кръста си и Ме последва. Защото, който иска да спаси душата си, ще я погуби; а който погуби душата си заради Мене и Евангелието, той ще я спаси.
ИГРЙИ:

Какво е писано?

Е вЮдея

Йерусалим

Витлеем


Каталог: aree testi -> bambini
aree testi -> За да обсипваш другите със слънце трябва да го имаш в себе си
aree testi -> Броеница За Званията Водещ
bambini -> Пазарът на ценностите
aree testi -> Eвхаристично Обожаване През нощта Велики Четвъртък- 5 Април 2007г
bambini -> Всички: Скъпи, Исусе, ние вярваме, че си носил Твоя кръст на Голгота и там си умрял за нашите грехове. Днес, започвайки с Тебе този кръстен път, искаме да разберем какво се е случило преди много време на онзи Велики петък
bambini -> Тичането на охлювите
bambini -> Сp. Франческа- цорница- невянка


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница