За връзка с насДата04.01.2018
Размер14.86 Kb.

За връзка с нас :

Стационарен - 06046/2212

Интернет тел.- 052/979554

Мобилен - 0899128388E-mail: ouvrk@abv.bg

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ

“Никола Йонков Вапцаров”


с. Врани кон, общ. Омуртаг

област Търговище www.vranikon.org


На 03.06.2010 г. в с. Врани кон, общ. Омуртаг се проведе работна среща-мониторинг с делегация от представители на Министерството на вътрешните работи на кралство Нидерландия (Холандия) и ОД на МВР гр. Търговище от една страна и директорите на ОУ „Н. Й. Вапцаров” и ЦДГ „Надежда” с. Врани кон от друга, във връзка с реализиран проект „Повишаване безопасността на движението в участъка пред входа на училището и входа на ученическия стол и ЦДГ”.

Делегацията бе ръководена от г-н Нико ван Ойк и Ингрид Ванденберг – полицейски експерти от МВР кралство Нидерландия, придружени от гл. инспектор Елисавета Йорданова от дирекция „Охранителна полиция” гр. София, гл. инспектор Александър Христов и гл. инспектор Тошко Костадинов от областна дирекция на МВР Търговище.

На срещата бе обсъдено изпълнението на проекта и неговото бъдещо развитие. Ръководителят на проекта, полицейски инспектор Евгени Георгиев, разясни основните моменти и проблеми при реализирането и осъществяването му, както и партньорството от страна на общината, училището и ЦДГ. Бяха споделени добри практики от подобни дейности, проведени в кралство Нидерландия. Делегацията разгледа художествената изложба, посветена на БДП, материалната база – класни стаи и компютърни зали и разговаря с учениците в училището. Сподели задоволството си от безжичната интернет връзка в училището и в двора на училището. Децата от ЦДГ посрещнаха делегацията с танци. Ученици от осми клас заснеха проведеното мероприятие в снимки и видеоклипове.

Кръжок „Млад журналист” ср-л ст. уч-л Бюлент Алиева


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница