За защитата от низшите слоеве на финия планДата25.06.2017
Размер48.22 Kb.
#24431
За защитата от низшите слоеве на финия план

Свети Архангел Михаил, 28 юни 2007 год.
АЗ СЪМ Свети Архангел Михаил, дошъл отново при вас в този ден.

АЗ СЪМ дойдох заедно с моите легиони на синия пламък на защитата. И АЗ СЪМ дойдох, за да ви кажа, че въпреки цялата сложност и непредсказуемност на създалата се ситуацията на Земята, ние носим своята служба и поддържаме готовност за защита на всеки, който се обръща към нас за помощ и защита.

Аз ще ви кажа, с какво вашето време се отличава от отминалите времена. В миналото също е имало моменти, когато финият план и особено низшите слоеве на астралния план са се приближавали близо до Земята, но сега това сближаване на световете е прeдизвикано от самия ход на евoлюционното развитие.

Висшите планове се очистиха от несвойствените за тях прониквания и всички онези, които са недрожелюбно настроени към земната еволюция и не желаят да си сътрудничат с нас, Възнесените Владици, са притиснати близо до земните слоеве, до физическия план. Затова в днешно време се усилва влиянието на не особено добрите слоеве на финия свят върху жителите на Земята.

Този етап на еволюцията е закономерен и на вас ще ви се наложи да живеете в условията на близкия до вас астрален план и низшите слоеве на менталния план. В тези слоеве са съсредоточени не най-добрите достижения на човечеството. Много човешки поколения пораждаха нискокачествени образи и некачествени мисли, и сега вие сте принудени да се сблъскате с това, което сами сте породили. Това е като битка, в която вие се сблъскавате не само със своята нереална част, но и с нереалната част на колективното безсъзнателно човечество, която е породена от много поколения хора.

Световете се приближиха едни към други и кармата може да бъде отработена единствено от вас самите. И натрупванията от негативна енергия, които съществуват, трябва да бъдат преработени сега от вас. Има индивиди, които са очистили своите аури и чакри до такава степен, че са способни да пропускат в плътния физически свят голямо количество Светлина и когато тази Светлина преминава във вашия свят, тя може да стопява тъмнината, натрупала се в близките до Земята фини планове.

Когато вибрациите на вашите тела станат доста по-високи от средните вибрации на човечеството, вие придобивате способност да възприемате астралния план и неговите обитатели. Хората, които не са постигнали значителен напредък в очистването на своите четири низши тела, по старому живеят във физическия свят и не усещат финия план.

Сега при вас има места, където световете се приближават много близо един до друг и проникват един в друг. Не всички хора могат да усещат финия план, но за да можете да вървите по-нататък по пътя на еволюционното развитие е необходимо да знаете определена техника на безопасност при контакта ви с низшите слоеве на финия план, низшите слоеве на астралния и менталния планове.

Има периоди от време, когато съществата от тези планове стават видими или осезаеми за най-фино организираните човешки индивиди. Може да усещате безпричинна тревога, безсъние, може да виждате с периферното си зрение движещи се фигури в мръсно сив цвят. Трябва да знаете, че нито един обитател на астралния план и никаква енергия от този план не може да ви причини вреда, когато сте уверени в своята невредимост и защитеност. Затова трябва да се научите да не изпитвате страх в каквато и ситуация да попаднете и каквото и да усещате. Само вашите несъвършенства могат да накарат астралния план да ви атакува и да ви причинява вреди. Докато запазвате своето съзнание съсредоточено на Божествения свят и изпитвате чувство на неуязвимост, няма от какво да се страхувате. По-голямата част от обитателите на астралния план треперят пред огнеността на вашите чакри. За тях вие сте източник на опасност и наистина онези от вас, които провеждат огъня във вашия физически свят, очистват астралния план с огъня на Кундалини, с меча на Кундалини. Непроизволното издигане на Кундалини неутрализира цели пълчища от обитатели на астралния план.

Вие сте неуязвими за астралния план. Но в случай, че допускате несъвършени състояния на съзнанието, такива като тъга, мъка, страх, омраза, неприязън, вибрациите ви се снижават и вие ставате уязвими за този план. Затова ние идваме отново и отново, и ви молим да отделяте внимание на хигиената на вашето съзнание, да го очиствате от всичко, което е с ниски вибрации, което е несъвместимо с Божествения свят.

Всеки сам носи отговорност за състоянието на своето съзнание. Има някои хора, които не разбират Учението, което даваме. Мнозина изпитват раздразнение при четенето на нашите послания. Това само показва, че техните вибрации и тяхното ниво на съзнание са недостатъчни, за да възприемат Учението, което даваме чрез нашия посланик. Разберете, че има много нива на развитие на съзнанието във вашия свят. И има индивиди, които упорито не искат да се развиват и пропускат една космическа възможност след друга.

Сега е времето, когато хората, които имат по-разширено съзнание, трябва да се обединят с цел да създават нови образци на морал и нравственост. Вие помните какво се казва в Библията за Содом и Гомор. Винаги е имало хора с по-високо съзнание и винаги е имало хора, които не са искали да спазват Божествените образци на поведение. И вие много добре знаете от Библията как завършва всичко1. Ето защо това, на което учим, има отношение към всичко и към всеки, който живее на Земята сега. И са щастливи онези, които разбират нашето Учение и го следват. Вие забелязвате, че ние съзнателно отбягваме всякаква религиозност, всякакви религиозни догми и правила. Нашата задача е да ви дадем нов образец на нравствения закон, чието спазване ще ви помогне да направите своя изход в новата действителност.

Аз и моите ангели сме винаги на вашите услуги и в особено трудни моменти в живота ви, когато губите контрол над себе си и ставате уязвими за силите на тъмата, винаги можете да се обръщате към нас за помощ. Цели легиони от моите ангели на защитата са готови да ви окажат помощ и защита 24 часа в денонощието. Не се притеснявайте да се обръщате към нас за помощ, наш дълг и наше задължение е да помагаме на хората. Ние не можем да пристъпим към изпълнение на нашите задължения, докато вие не ни призовете, но вашият призив ни принуждава да отговорим и да ви се притечем на помощ в трудна ситуация.

Бих искал сега да ви дам кратък призив, който можете да ползвате във всяка критична ситуация.

В името на Всемогъщия Господ Бог, Архангел Михаил, ела и ми помогни сега!!!”

Можете след този призив да опишете ситуацията, която изисква намеса и помощ. Не се страхувайте да ни затруднявате с вашите молби и призиви, защото такава е нашата работа – да помагаме на човечеството.

А сега, преди да се сбогувам с вас, трябва още веднъж да ви напомня, че най-добрата защита за вас ще бъде поддържането на високо ниво на вибрациите. Спазвайте съветите, които ви дават Владиците, за да можете постоянно да държите своето съзнание на висота.

АЗ СЪМ Архангел Михаил!

1 СОДОМ и ГОМОР са два града, чието споменаване в Библията е свързано преди всичко с изключителната порочност на техните жители. Разрушването на Содом и Гомор от Господ станало, след като Авраам не успял да намери в Содом дори десет праведника. Според Книга Битие (19:24-28), Господ излял дъжд от ”сяра и огън” върху “тия градове и цялата равнина”


Каталог: sirius -> dict8 -> doc
doc -> Беседа за устремеността към Победа
doc -> Предупреждение за опасността от контактите с финия свят Господ Майтрейя, 27 юни 2007 год
sirius -> Нет религии выше Истины Выпуск №16(1275) Март, 2014 год
sirius -> 9-дневно молитвено Бдение за мир в
sirius -> Розарий на Различаването1 в името на Отца, Майката, Сина и Светия Дух. Амин!
sirius -> Кратки Розарии на Майка Мария II часът на милостта
doc -> Учение за действието на физически план
doc -> Своевременни наставления
doc -> Време за избор Владика Николай Рьорих, 1 юли 2007 год
doc -> Учение за Будда съзнанието Гаутама Буда, 9 юли 2007 год


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница