Заловено живо извънземно съществоДата11.01.2018
Размер339.14 Kb.
#43078
СЛУЧАЯТ "ИБС"
На 13 февруари 1948 година на скалистия, планински масив, близо до Ацтека, не далече от Розуел катастрофира втори летателен апарат с астронавти на борда. Катастрофата става в резултат на авария, получена вследствие на облъчване на обекта с радар от американските ВВС.

И в този случай обекта катастрофира върху частна територия, където военните пристигат светкавично и отцепват огромна територия, а нещастния собственик на земята заедно с цялото му семейство са арестувани и държани под арест четири дни.Всички пътища в околността са затворени като живущите в този район са били на сила принудени да си стоят по домовете.

Останките от катастрофиралия НЛО са откарани с големи камиони по черни пътища, от съображения за секретност във военната база Лос Аламос.

На 25 март същата година, в Нарт каньон - щат Ню Мексико катастрофира още един летателен апарат.

От двата кораба са извадени общо седемнадесет тела на мъртви извънземни като във втория кораб били открити и части от човешки тела.

Особеното при първата катастрофа от 13 февруари е, че е заловено живо извънземно същество, което имало човекоподобен вид, но твърде различаващо се по анатомичен строеж от човешката раса.По предложение на д-р Ваневар Буш / член на "Мажестик - 12" / то било кръстено "ИБС" - Извънземно биологично същество.

"ИБС" живее четири години и умира през 1952 година.То заболява от неизвестна болест в края на 1951 година, с която медицинския персонал начело с професора ботаник Гуилермо Мендоза, отговарящи за неговото здраве не успяли да се справят, защото организмът на тази раса извънземни функционирал на основата на хлорофила, т.е. превръщал храната в енергия подобно на растениията.

Отначало "ИБС" отговарял само на тези въпроси, чиито отговори устройвали тези, които ги задавали, на въпросите, чиито отговори са били нежелани, то не отговаряло и това продължило близо една година.Контактът с него се осъществявал телепатично.Твърди се, че първият човек, с когото "ИБС" установил телепатична връзка бил министърът на отбраната Джеймс Форестал, който, както се оказало имал телепатични способности.Освен това той бил изключително почтен и религиозен човек, поради което се обявил срещу скриването на стината от американския народ отностно присъствието на извънземните на тяхна територия и по своя инициатива споделял за това с политици и други високопоставени лица, които започнали да го смятат едва ли не за луд.Стигнало се до там, че президентът Труман го помолил да си подаде оставката като министър, което не станало.По-късно Форестал бе обявен за "параноик", което изглежда не е било достатъчно, защото той беше убит по особено жесток начин от агенти на ЦРУ на 22 май 1949 година и единствената причина, за което беше, че Форестал се обяви срещу скриването на истината....

Някъде по средата на втората година "ИБС" станал значително по-контактен и разкрил покъртителна информация.Освен това било констатирано, че то притежава способности "да вижда в миналото и бъдещето", както и много други невероятни качества.

"ИБС" предал информация за собствената си планета и расата, към която принадлежи, с които се свързал чрез не голям осемстенен кристал, възбуждан също по телепатичен начин.Когато го държал в ръката си кристалът се самовъзбудал и започвал да свети като екран, на който се виждали картини от: тяхната Слънчева система, от тяхната планета и космическото пространство около нея, от различни места на Вселената, от планетата Земя, такава, каквато е била преди хиляди години и т.н .

Космическата раса, която "ИБС" представлявал на Земятя е невисока на ръст, височината им достига от 1,2 до 1,6 метра.Тяхната продължителност на живот е около осемстотин земни години, изключително високо развити в технологично и техническо отношение.Цивилизацията им е стигнала такова ниво на развитие, че те са се справили даже с болестите. Нямат държави, не се управляват от правителства, а от старейшини, не водят войни по межжду си, защото расата им е постигнала ниво "на пълна хармония в разбирателството по между си". При тях войната не съществува, дори като понятие.Те възприемат Вселената като Върховно същество и Я почитат като такова.

Висшето американско управление е било направо изумено от това, което "ИБС" им показвал чрез кристала.Практически, той нямал никакви проблеми по отношение връзките и икомуникациите си с всевъзможни точки от Вселената.Безпроблемно се свързвал с други техни кораби, намиращи се в различни космически измерения, приемал информация от тях и предавал такава за състоянието му тук на Земята, и т.н.

От тази информация американците разбрали, че корабите на Извънземните могат да проникват във всички измерения на Вселената, че се управляват телепатично и чрез биологични компютри, нещо което е изключено да се възприеме от земните хора, затова и плененият кораб нямал видими контролни системи и пултове за управление, защото корабът и астронавта практически представляват единна енерго-информационна система.

При тях технологията е на такова ниво, при което всичко се самоуправлява.Животът на всяка отделна тяхна същност, практически се свеждал до съблюдаване на божествените закони и служенето в името на другия и на обществото, чрез безкористно себеотдаване.Целият живот на планетата им се наблюдава от Централна система за наблюдение, която се управлява от техните учени.Използваният енергиен източник на тяхната планета е вътрешната сила на Космоса, за която няма предели и ограничения.

Политическото им управление се осъществява от "Съвет на Мъдреците Старейшини", който периодично се свиква на заседания. Нямат парична система, защото нуждите на всеки жител се задоволява от Федерацията, което ги правело равни по между им.....

От всичко това станало ясно, че "ИБС" принадлежи на друга ИЗЦ, идваща от друга звездна система, а може би от друга Вселена, съществуваща паралелно с нашата.Информация, получена чрез "ИБС" от тази цивилизация гласи буквално следното:"....Когато членове на расата ни посетиха Земята ние разбрахме, че сме постигнали технически и технологичен ред, при който сме допуснали техническото ни развитие да вземе връх над емоционалното.В течение на времето ние сме станали твърде безчувсвени и сме загубили всичките си емоционални инстинкти.Вече не можехме да изпитваме любов, надежда или радост.Осъзнахме, че сме се превърнали в напълно автоматизирана раса, която е загубила емоционалната тръпка на живота. Нуждаем се от помощ и за това се обръщаме към вас - човещката раса за тази помощ, защото виждаме, че изгубените ни емоции са все още живи на земята ви.

Ние се обръщаме към вас за да ни отслужите с необходимите помещения, материали и биологически средства за прехвърляне на вашето ДНК към нашата раса, преди да е станало твърде късно, за да можем отново да продължим да живеем, както преди.

Загубата на чувствата ни настъпи бавно, без да я усетим, а те са най-висшия дар за всяко същество. Без чувствата животът се обезсмисля! Нуждаем се от чувството на Любов, искаме отново да изпитваме радости и тъга, дори да плачем. Искаме да си възвърнем чувствата за приятелсво и грижовна хармония към света ни......."
/ Наистина покъртително поучително за нас хората от планетата Земя, след като се има пред вид на къде води пътят, по който сме поели, или по-точно пътят, в който някой просто ни е натикал и вече все по зловещо ни се натрапва, че едва ли не този път на развитие е единственият. Защото на някои така им се иска, а пък на всички останали, като че ли им е безралично как ще се развиват и кой и най-вече как ще направлява тяхното развитие /.

Ако се опитаме да си представим как са се чувствали управниците на САЩ по това време вследствие на този, изобщо непредвидим акт на пряк сблъсък с фактор, разполагащ с невъобразима технология, при това реално присъстващ на тяхна територия, ще стигнем до абсолютно логичния извод, че ужасът, който са изпитали, те когато са видяли мъртвите тела на извънземните и космическите им кораби, нямащи нищо общо със земната технология, е бил просто покъртителен.Знае се, че самочувствието на американците по това време беше на завидна висота. Те се гордееха, че са най-великата нация в света, че са победители в най-голямата война, водена от човечеството, че са първата ядрена сила в света , че са изобретили първите реактивни самолети, движещи се със свръхзвукова скорост, че вече разполагаха с бомбардировачи с междуконтинентален радиус на действие и.....И изведнъж на тяхна територия се оказват сили от Космоса, чиито намерения никой не може дори да предвиди, за които по-голямата част от човечеството изобщо не подозира, че съществуват.Трябва да се прибави и немаловажният факт - паниката, която настъпи сред американците, след на шега излъченото съобщение в новинарските емисии по националното радио. Съобщението беше излъчено под формата на "извънредно съобщение" за "внезанпо нападение" над САЩ от страна на марсианците.Паниката се усили и след излъчването на станалия в последствие прословут филм на Херберт Уелс - "Война на световете".... Трябва определено да се подчертае, че ситуацията, в която иизпадат управляващите най-мощната страна в света, по това време никак не е била лека.

От едната страна на везната стояло опасението им за непредвидима интервенция от космическа сила, превъзхождаща ги многократно, а от другата - притисненията им отностно това, как стоят нещата в света, най-вече при руснаците, защото имало опасения, "да не би те вече да са осъществили контакт" с тези сили.

Критичната ситуация, възникнала не по тяхна вина, те отработват по най-примитивния и естествено по най-неблагоприятен за цялото човечество начин, независимо от претенциите им за най-развита и най-цивилизована държава в света и въпреки предварителните предупреждения и напътствия, които, както ще разберем малко по-нататък, са били вече дадени от страна на други космически сили.

/ В това отношение е почти сигурно, че и другите "високоразвити" нации и държави, по света, биха постъпили по същия начин.Фактор,спрямо, когото нищо не може да се направи. Просто такъв е сегашния стадии от развитието на човечеството - примитивно цивилизован! Това е и първостепенният по важност момент, който много точно е оценен от Космическите сили при изпълнението на техните мисии на Земята/.
КОНТАКТЪТ НА ДЖОРДЖ АДАМСКИ
Периодът 1945-50 година / началото на ядрената ера на човечеството / все повече и повече започнал да се характеризира с контакти на предсавители на Космическите сили с обикновените хора.

Срещите с тях в повечето случаи протичали в извъннаселени местности, предимно планински.Астронавтите от корабите, имащи в по-голям процент дисковидна форма, почти не се различавали от хората. Те били изключително добронамерени и най-вече загрижени за нас и нашето бъдеще. Чувствали ни като техни по-малки братя и много искали да ни помогнат, да решим проблемите си... И най-важното - да не продължаваме по изключително опасния път на развитие, по който вече сме тръгнали, но просто не знаели как да преодолеят "изключително примитивния и войствен фактор",какъвто те виждали в лицето на управляващите, почти навсякъде по земята:


"....Много същества от нашата раса вече се намират на планетата ви, те живеят и работят сред вас за да дават съвети и напътствия на ограничен брой хора, с които могат да се свържат.

Хората, с които сме се свързали знаят за нашето присъствие. Те са избрани, заради възвишеното им мислене и усещане за космическите закони.

Обществото ви като цяло все още не е готово да бъде известено за присъствието ни. До докато еволюцията ви продължава да се развива, някой ден ще се разкрием пред вас.

Властите ви продължават да упорстват да приемат нашия вид и преследват само една цел - да извлекат познания от нас за агресивните си подбуди. Не бива да допускаме това и поради тази причина, все още не желаем да бъдем разкрити ..."
Това заявили, предсавители на съзвездие "Плеяди", след неколкократни срещи с американеца Джордж Адамски - професор по философия, на когото те разрешили да снима техните кораби със своята камера.

Кадрите, снимани от Адамски са наистина уникални, това признават добросъвестните специалисти, въпреки опасностите и заплахите, които ги грозяли по това време.

През 1946 година като любител астроном Адамски инсталирал телескоп в планината Паламар, с чиято помощ успял да заснеме огромен обект с формата на пура, от когото излизали множество малки дисковидни обекти.Кадрите, наистина са невероятни, но това, което се случило с него на 20 ноември 1952 г. било най-вълнуващото събитие в живота му, което променило по-нататъшната му съдба..Тогава той осъществява първия си пряк контакт с човекоподобен пришълец, което станало по време на излет в пустинния каньон в Калифорния.

Любувайки се на красотите на каньона Адамски изведнъж съзрял някакъв мъж, облечен в сребрист комбенизон да го наблюдава от насрещната височина, на която стоял кацнал неголям дисковиден обект.Пришълецът бил висок около 2 метра, с дълга руса коса, и големи сини очи, които дружелюбно го гледали.

Мъжът му казал, че срещата им не е случайна, че знаел къде ще се намира Адамски по това време и, че той трябва да предаде на управляващите много важна информация отностно опитите на човечеството с ядрено оръжия.Предупредил го за неподозираните опасности при употребата на такъв вид оръжие, в резултат, на които може да унищожим не само себе си, но и планетата. Казал му, че Галактическата Конфедерация е особено загрижена от унищожаването на биосферата в резултат на ядрените опити и експерименти, които застрашават не само човечеството и живота на планетата като цяло, но и тях самите.

Адамски е бил помолен да разгласи това послание, на колкото се може повече отговорни фактори на планетата. При сбогуването им пришълецът му казал, че пак ще се видят.

След време Адамски е поканен на космическо пътешествие, на което са му предадени послания до човечеството отностно безценните богатства на планетата, на която живеем , че трябва към тях да се отнасяме с любов и уважение, защото има голяма опасност да ги загубим, ако продължаваме да вървим по унищожителния път, по който сме тръгнали.

Космическото пътешествие на Адамски станало в пурообразен кораб майка, където той се срещнал и разговарял с много представители от плеядинската раса. Разговори, които дълбоко го впечатлили и обогатили с безценна информация отностно произхода на живота и разпространението му в безграничния Космос, но най-много познания той получил от един мъдрец, чиято мъдрост по неговите думи била "безгранична".

След тези си срещи Джордж Адамски написа книгата "Космическите кораби от вътре", в която той подробно описва, както срещите си с представителите на плеядинската раса, така и високо напредналите им технологии, по които са направени корабите, с които се придвижват в пространството и бремето.

В книгата се съдържа доста техническа информация за строежа на корабите, за антигравитационните им силови системи, както и за електромагнитните турбини, задвижвани от свободната вселенска енергия.Адамски описва и някаква "магнетична греда", разположена в центъра на дисковидните кораби и притежаваща качествата на изключително силен перископ, чрез който може да се наблюдава всичко под и над кораба с невероятно увеличение.

Извънземните му подарили някакъв медальон, който щял да увеличи телепатичните му способности, за да може да осъществява и телепатичен контакт с тях.

Целият си по-нататъшен живот Адамски посвети в разпространяване на посланията на Космическата федерация и на една широкомащабна дейност, изцяло посветена на Извънземните цивилизации и възможностите за контакт с тях в резултат, на което той бе обявен за психар, мушеник, шарлатанин и за какъв ли още не, от "най-вещи" и добре платени "специалисти", но въпреки това, този човек успя да оцелее и запази гражданската си съвест чиста, и най-вече да постъпи с висока отговорност пред човечеството като истински гражданин на планетата.

Адамски не само, че каза самата истина за ИЗЦ публично, въпреки заплахите и униженията, но и със свой средства създаде манастир в САЩ . / Манастирът се казва "Орденът на Тибет", в който всеки желаещ може да се обучава на комическо- духовно познание.Оценката за неговата дейност на Земята, предадена от самите Плеядинци гласи:

".....Първият контакт със съвременен човек от вашата раса бе осъществен с човек на име Джордж Адамски.Той бе избран, заради астрономическите му познания за Вселената, възвишеното му съзнание и разбиране за Космоса.

По време на срещите ни той чу много неща, които бе помолен да предаде на човечеството.Той бе предупреден от нас, че ще бъде подложен на присмех.

Той доказа почтеността си и бързо осъзна важността на посещението ни.Той бе идеалния обект за осъществяване на първичен контакт.

Адамски създаде верижна реакция на разбиране, което продължава да се разпространява по цялата планета.Той бе средството, което отвори очите, сърцето и душите на вашия свят към нас....."

КОНТАКТЪТ НА Д-Р ПРАЙ
Друг очевидец с подобна участ е д-р Даниел Прай, който по това време е бил учен и ракетен инженер, работещ за американското правителство в изпитателната ракетна база "Уайт Санс" в щата Ню Мексико.

На 04 юни 1949 год. д-р Прай за първи път е установил контакт с представители на Извънземните отново от Съзвездие "Плеяди".Той също е предупреден, че човечеството е на път да се самоунищожи и, че "земната технология се развива много по-бързо, отколкото човешките способности да я контролират".Казано му било, че мирът се осъществява "между човек и човек, раса и раса" и , че единствено чрез разбиране на себеподобните си ще се осъществи мечтата за един обединен свят:"...Най-изумителното ми преживяване бе да разкрия основната цел на т.н.

"намеса", която бе единствено за да ни предупредят, че навлизаме в опасна зона от развитеито си, което може да завърши с изчезването на човешката раса, защото за много кратък срок сме се сдобили с много опасни неща....", подчертава д-р Прай.

А ето и точния текст на едно от посланията, предадено му при един от преките контакти:"....Когато тези около вас, които отговарят за научните ви постижения усетят капацитета на унищожителната сила, която сте създали, чак тогава ще разберат, че унищожават планетата, на която живеете и , на която трябва да сте благодарни за своето съществуване, защото тя е живо същество....

Ние сме тук за да ви съветваме, насочим и насърчим за създаването на един миролюбив свят на тази планета.Вашата изобретателност и неограничени способности съществуват съвместно със Съзидателната сила на Космоса. Ние сме ваши събратя от Галактическата федерация и единственото ни желание е да заемете мястото си до нас, но не можем да се съюзим, до като вашите действия водят към самоунищожение.Вие трябва първо да достигнете до възвишено съзнание и разбиране..."
Д-р Прай по-късно написа книгата "За земните жители", в която са описани контактите му с космическите хора и са поместени всички техни послания до "Земното човечество", които той разгласява чрез пътуванията и лекциите си.

Д-р Прай се радва на подкрепата си от всякакви социални кръгове.


В края на крайщата резултатът от всичи подобни срещи, покъртителни и сърцераздирателни послания, е с спочти нулев показател.И това е така, защото ние вече като изроден вид разум на тази планета винаги имаме време да се занимаваме с всякакви безумия, но в никакъв случай няма да намерим време, поне за миг да се спрем в този изумително-пагубен шемет, в който сме въвлечени, за да поразмислим сериозно дад въпроса: Какъв е смисъла на този непрекъснато деградиращ в нравсвено-духовно отношение начин на живот, който водим?

Вече прекалено ясен за много хора на планетата е станал отговора на въпроса, свързан с безумното трупане на безкрайно фетишизираните и превъзнасяни от всякаквите му медии материални ценности.Опасността от самоунищожението ни като човечество и цивилизация вече виси като дамоклев меч над главите ни! Участ, сполетяла, може би милиони светове в тази Вселена преди нашия.Ето защо, онези "хипотетични някои", които сами са си извоювали възможността, не само да съществуват в тази Вселена, но и да водят един достоен начин на живот....., Да, уважаеми господа учени глави на човечеството, представяте ли си, че в тази безкрайна Вселена има и то много по-високо развит разум от нас, който отдавна е овладял законите, позволяващи му да се придвижва в многомерния Пространсво-времеви континуум, като преодолява огромни разстояния, за нищожно време и то така, както ние - вчерашното технократизирано човечество, се придвижваме по всяка точка на планетата, а може би и по-добре.Не е ли крайно време представителите на официалната - скопена / от някого - ? / наука, да се замислят в чия мелница, всъщност те наливат вода, без дори да осъзнават това, когато припяват до втръсване едни и същи мъртви още с раждането си "научни" парадигми и концепции за някаква си ти му "уникалност и неповторимост" на живота в лицето на планетата и разума в лицето на човечеството, за някави "огромни и немислими за преодоляване разстояния" и т. и т. н. при положение, че съществуват не десетки, не стотици и не хиляди, а милиони доказателства за "Сътворението" на живота и разума на планетата Земя и за постоянното вмешателство от страна на създателите по тяхно право!

Представяш ли си "Твое величество човече" от планетата Земя?: Вече е надвиснала твърде сериозната опасност утре да те няма! Нито теб, нито прехласнатите ти материални богатства.И работата се състой в това, че нещата са стигнали до там, че това може да стане изведнъж! За тази последна, но като че ли приближаваща опасност, вече не ни предупреждават "някакви си ти му там Извънземни", нито врачки, нито пророци, а земните учени - по-голямата част, от които и до днес продължават да държат зарити главите си в пясъка и по-далече от носа си да не искат да виждат, защото изглежда се боят от това, което не познават, а подозират, че то е реалност.Но слава Богу, поне тази опасност, която вече инстинктивно усеща не малка част от материално хипнотизираната човешка маса, те като учени глави твърде добре успяха да прозрат И най-важното,- вече започнаха по - безстрашно да говорят и коментират за тази опасност.

Даже напоследък, наред с океанът от филмов блавоч от насилие, секс и ужаси, ужаси, секс и насилие, в който вече може би за винаги е удавена не малка част от човечеството, започнаха масово да се правят и сериозни документални филми, от които ефекта също е почти нулев.

Човечеството просто си има други грижи - да се занимава с печеленето и трупането на пари и материални богатства, и да се наслаждава на поднасяните му с финес специални зрелища от неговите господари, които така добре го "пасат вече", особено напоследък, че както става ясно едва ли ще могат и т.н. Богове / в лицето на Извънземните, разбира се /, да ни спасят, дори и най-искренно да желаят това. ..........

Какво има пред вид пишещия тези редове? Това уважаемият читател, ще може да разбере по-натам и още нешо: Ще помоля, да не бъда обвявиняван преждевременно в прекалена емоционалност. Имай търпение мили мой читателю за да разбереш за какво всъщност става дума. Бъди сигурен, че всичко, за което иде реч в това покъртително четиво е реалност, съществуваща вече "независимо и извън нашето желание," и въпреки кодексите с правата ни на граждани на тази планета.
ХОДЪТ НА СЪБИТИЯТА

През "периода на контактите" 1945 -52 г. са отбелязани и няколко катастрофи на НЛО, в резултат на което са пленени още Извънземни, повечето, от които мъртви, но и някои живи. Те се съхраняват и гледат при специални условия в т. н. "Синя стая", намираща се някъде във военно-въздушната база "Райт Патерсън" в САЩ, която е със няколко степени на засекретеност над нивото "Строго секретно".

От това време / не може да се каже точно кога / има заснет и впоследствие засекретен 15 минутен черно-бялфилм, показващ разпита на пилот на НЛО. Това е станало в една от лабораториите в Лос Аламос, в полутъмно помещение, защото Извънземните от тази раса не могли да понасят нито естествена, нито изкуствена светлина.Пришълецът стоял под стъклен похлупак, предпазващ го от контакта му с хора и въздушната среда, която е пълна с убииствени за него микроорганизми. Съществото е с огромна глава, с дълги, тънки ръце с по четири пръста. Разговорът с него се провеждал от лекар, владеещ телепатия - единствената възможност да се влезне в контакт с Извънземните от тази раса.

Медицинска апаратура следи здравното му състояние, вижда се устройството за измерване на пулса, който отмерва 40 удара в минута, който се ускорява рязко, когато влизат мъже във военни униформи и насочват някакво лазерно устройство към него.

Единят от военните насочва лъч, в резултат, на което устните на съществото се изкривяват, после лекарите отварят похлупака и започват да му правят инжекции. Последните кадри от филма показват как съществото напълно се успокоява, но не става ясно дали е все още живо.

Филмът е признат за истински от много независими експерти по света.Световно известният учен Шон Дейвид Мортън, не само, че не се съмнява в достоверността на филма, но и неведнъж е разговарял с хора, работили в базата Лос Аламос, които споделили с него, че често са работили с трупове на Извънземни, а други пък са присъствали на разпити с някои от пришълците.


След първата катастрофа на НЛО в Розуел президентът Труман постоянно държи връзка по проблемите с присъствието на Извънземните, не само със съюзниците на САЩ, но и със СССР. Това е направено с превантивна цел за самозащита, при "опасност от масирана интервенция от страна на пришълците, "застрашаваща съществуването на човечеството" - ?

На пресконференция, проведена на 4 април 1950 година, в качеството си на върховен главнокомандващ армията на САЩ президентът Труман заяви:
"Аз мога да ви уверя, че летящите чинии, освен че съществуват, не са създадени от нито една държава на земното кълбо..."

На 04.11.1951 година той със специално разпореждане създава супер секретната National Security Agency/ NSA/, имаща за цел да се занимава с дешифриране езика на Извънземните, а така също да установява пряк контакт с тях. Тези операции стартират под кодово наименование "СИГМА". Другата задача на NSА е всячески да прикрива присъствието на пришълците на Земята.NSA, дори е имала възможност да поддържа връзка с извънезмните бази на Луната, както и с други извънземни космически обекти, намиращи се в орбита. Специалният режим на NSA й позволява да не попада под ударите на никакви закони.

/ Днес NSA получава 75% от всички средства, отпускани за разузнавателните служби в САЩ /.

През лятото на 1952 година - на 20 юли във Вашингтон се разиграва, може би най-голямото предизвикателство с НЛО в най-новата история на човечеството. Било привечер, когато над Капитолия и Белия Дом прелитат на не голяма височина цяла ескадрила НЛО, конфигурирани в правилна геометрична форма. "Интервентите" направили този впечатлителен нальот точно над главите на американската администрация в отговор на хвърлената ръкавица по време на дебат в Белия Дом, с непосветени по проблема висши чиновници, че "ето виждате ли, щом като НЛО ги има и са тук, защо не прелетят над Капитолия".... и те наистина прелетели, при това без да се бавят.

В отговор на тази дръзка постъпка на Извънземните, само четири дни по-късно, лично от президента Труман до Пентагона е направено разпореждане, въз основа, на което е издадена следната заповед:"На основание разпореждане на президента на САЩ, Министерството на отбраната заповядва: да бъдат сваляни всички НЛО, ако не се подчинят на изискването да се приземят ..."
/ Наистина завидни самочувствие, високопарност и самонадеяност, които, естествено нямат никакво покритие! /
Предполага се , че след този случай президентът Труман създал и организацията "Мажестик - 12" / "MJ - 12 / със специална заповед, съпроводена с уведомително писмо и множество строго секретни документи до новоизбрания президент на САЩ генерал Дуайт Айзенхауер отностно присъствието на Извънземните на територията на САЩ.

Ето какво съобщава тайният агент с кодово име Фолкън, участвл пряко в операциите, свързани с НЛО отностно Великолепната дванадесеторка:


"...."Мажестик -12 " бе една група хора в правителството.Това звено бе създадено от президента Туман в началото на 50-те години, тяхната работа се състоеше в това да следят и разследват информацията за НЛО. Отчасти работата им бе научна, но главната им задача беше да събират информация и да я анализират, както научно, така и по начин да се даде тласък на развитието на нашите технологии.

Има правителсвени лица и лица от Конгреса, които са разпитвани отностно "Мажестик - 12 " като дейност.Сред тези хора са Президентът, Вицепрезидентът, Директорът на ЦРУ и Директорът на Националната агенция за сигурност.

"MJ - 12" е със седалище - Морската обсерватория във Вашингтон.Флотът на САЩ и Военноморските сили имат приоритетни отговорности за действие по въпросите, касаещи работата на "MJ-12". Всяка информация, която е събрана, не непременно от персонала на флота, се предава на ВМС за анализ.

Други правителствени агенции захранват организацията с информация, събирана по проект "Аквариус".

"MJ-12" подбира за свои членове хора от Генералния щаб, разузнаването към Белия Дом, Националната агенция за сигурност, ЦРУ и Разузнавателната агенция на отбраната, след съответно проучване и класификация . Всичко това се прави под най-дълбока държавна тайна.

Тази дълбоко законспирирана схема има 38 нива на секретност над нивото "Строго секретно". Това е една изключително сложна по състав система за управление и контрол на информацията отностно присъствието на извънземните на Земята, създадена по това време в САЩ...."

Това посочват нещатните сътрудници на секретните служби Ричард Доти с псевдоним "Фолкън" и Робърт Колинс - "Кондор", които според някои компетентни лица по проблема не са имали достъп до секретна информация.Има съмнения, че и двамата играят ролята на дезиинформатори."Фолкън" посочва още, че цялата информация по този проблем се завеждала по съответните правила в специална книга, наречена БИБЛИЯТА, която се съхранява от

"МJ-12".В нея се съдържа информацията, подредена исторически и в хронологичен ред за всичко, свързано с НЛО и Извънземните, което е станало по времето на Труман до случая на посещение на три извънземни същества при правителството на САЩ: Технологични и медицински данни за Извънземните, които са намерени в пустинята Невада, данни от аутопсията на мъртвите извънземни, данни за социалната им структура и информацията за Вселената, дадена от живите извънземни и т.н.

Президенската смяна в Белия Дом през януари 1953 година с идването на власт на републиканката администрация начело с ген. Дуайт Айзенхауер, води до ускоряване на строго секретните проекти, касаещи задкулистните връзки на САЩ с представителите на Грейовете.

Президентът Айзенхауер и банкерът Нелсън Рокфелер разработват план по създаването на секретна организация с абсолютни пълномощия по проблемите на пришълците.

Тогава със секретно президентско разпореждане NSC 5412/1 Айзенхауер утвърждава т.н. Постоянен комитет, за надзор и координация на всички секретни акции, свързани с проблемите на пришълците, наречен "Majestik - 12" ( "MJ - 12" ) а Нелсън Рокфелер е назначен за председател на Консултативния комитет по въпросите на правителствените организации, в който влизали високопоставени чиновници и учени.

Първоначално за членове на "Мажестик -12" са избрани:

1. адмирал Роскоу Хилънкътър - работил в разузнавателните служби на ВМФ на САЩ по време на Втората световна война.Той е първият директор на ЦРУ и изключително предан на президента.

2. Джеймс Форестал - Министър на отбраната по време на инцидента в Розуел, ползващ се с изключителното доверие на президента. След ранната му смърт през 1949 г. е заменен от генерал Уолтър Смит..

3. д-р Ванивар Буш - шеф на Служба за научни изследвания и развитие - OSRD / Office of Scientic Research dnd Development - Служба за научно изследване и развитие /,това е организация, оглавяваща всички технологични разработки по време на Втората световна война, професор по електроника в Масачузетския технологичен университет.

4. ген. Хойт Ванденбърг - Ръководител на Военната секретна организация - "G2", в последствие стана втори директор на Централното разузнаване - "DC1", а от 1948 г. е началник щаб на ВВС.

5. д-р Детлеф Бронк - бивш президент на университета "Джон Хопкинс", а по-късно президент на университета "Рокфелер" в Ню Йорк.

6.Гордън Грей - ръководител на Комисия за психологически и стратегически операции на ЦРУ, богат адвокат и бизнесмен, бивш служител на тайните служби по време на войната.

7. Джером Хънсекър - ръководител на НАСА (включен по-късно).

8. ген. Роберт Монтегю - шеф на Военно - въздушна база.

9.Доналд Мензел - астроном, астрофизик, един от най-големите експерти по криптоанализа. Познат на обществото като най-заклет противник на НЛО.

10. д-р Лойд Бъркнър - член на Комисията "Робертсън" и секретар на Комисията за изследване и развитие

11. ген. Натан Туининг - командир на поделения на ВВС.

12. Сидни Сойърс - секретар на Националния съвет за сигурност.


По данни на Уилиам Купър - специалист по НЛО изследвания, в състава на "МJ - 12" по-късно, на конкретно освободено място са били включени Джон Фостер Дъллес - държавен секретар, Алан Дълес - директор на ЦРУ, Чарлз Уилсън - министър на отбраната, Артур Редфорд - началник на ген.щаб и Едгар Хувър - директор на ФБР.
През ноември 1953 година американските асрономи засичат в Близкия Космос голямо количество обекти, приближаващи Земята. Отначало те помислили, че това са астероиди, но много скоро разбрали, че това са управляеми космически обекти. Тези астрономи работели по проект "СИГМА" с цел прехващане корабите на пришълците и установяване на контакт с тях.

Достигайки Земята обектите заели много висока орбита над екватора. Това били няколко грамадни кораба. С помощта на радиоконтакти и използване на двоичен код, разработен по проект" ПЛАТО" се отдава възможност да се организира приземяване на корабите. Тогава е установен и първия официален контакт " лице в лице " с Извънземните.

Проект" ПЛАТО" имал задча да установи дипломатически отношения с пришълците. По негова линия ВВС на САЩ, след 1949 създават плътна радио-локационна система, с помощта на която 13 пъти тогава били засечени огромни космически кораби в Близкия Космос.

Групата извънземни от тази флотилия нямали нищо общо с Грейовете. Те били представители на Съзвездие "Плеяди". Същества, имащи чисто човешка структура - високи окло два метра, с руси дълги коси и големи сини очи.

Плеядинците предложили на САЩ безкористна помощ за ускоряване на духовното развите на човечеството, но в отговор САЩ поискали технологии и оръжия, така както постъпили и с Грейовете.Плеядинците, обаче настояли веднага да се започне с ликвидиране на всички ядрени оръжия и да се пристъпи към екологично спасяване на планетата!

Предупреждението към американската администрация било във връзка със съществуващата опасност от самоунищожение на цивилизацията, в резултат на екологична катастрофа на Земята.

Към предупреждението на плеядинците САЩ се отнесли с особенна подозрителност, защото според тях премахването на ядрените оръжия щяло да ги направи безпомощни пред извънземното вмешателство и категорично отказали тяхната помощ.Тогава правителството стиганло до извода, че приемането на подобни условия биха застрашили националната сигурност и биха сериозно попречили върху реализирането на глобаните им интереси.

Плеядинците направили и второ - категороично настояване за унищожаване на всички ядрени оръжия, което също било отхвърлено.

На 24 октомври 1954 година, гражданинът на САЩ Дик Милър получава покана да посети НЛО в някаква гориста местност на щата Орегон. Срещата наистина се състояла, но този път гостите били от съзвездие "Алфа Центавър". Те поканили Милър на борда на кораба, където той се срещнал и провел разговор с неговия командир.

Посетителите му разказали за гибелта на Атлантида , както и за това, че тя е била член на Галактическата Конфедерация до загиването й, нещо, което съвременната цивилизация още не е постигнала, а категорично следва същия път на самоунищожение.

Те предали на Милър буквално следното:
..."Земята беше член на Конфедерацията, до катастрофата на Атлантида и сега може да влезне в нейния състав.В последните години ние установихме контакт с ваши ръководители от някои държави. За съжаление трябва да отбележим, че вашите властимащи, или не вярват, че народите от Земята са достъчно зрели за такъв род прогрес, или от користни подбуди не искат да дадат на хората да почувстват новопридобитата свобода Ние не можем да заставяме вашите ръководители да следват нашите съвети, затова вече се обръщаме направо към отделни граждани..."
На фона на всичко това в САЩ се стартира широкомащабна кампания по категорично отричане присъствието на НЛО на Земята, базирана върху два железни принципа - секретност и лъжа!

Под палката на тези два принципа играят всички - правителствата, църквата, окултните общества и т.н. в името на националната сигурност на САЩ. В прикриването на фактите участват всички секретни организации, създадени във връзка с проблема "НЛО - ИЗЦ" като J 12", "PI-40", отрядите "Делта", "Обществото на Джейсън", всички разузнавателни служби на американската армия и флота, Следственият отдел на Министерството на отбраната, ЦРУ, АНБ и т.н.


Следвайки твърдо наложената от "Мажестик -12" и Тайното общество линия в САЩ и по целия свят са издадени "научни" и популярни статии, създаващи около проблема "НЛО - Извънземните цивилизации", атмосфера на ирония и сарказъм. /кампания, продължаваща и до ден днешен !/ Независимо от това, фактите показват, че периодът 1952 -53 година е свързан с най-много катастрофи на НЛО по цял свят. Материали, пряко изнесени от администрацията на Айзенхауер, посочват десет катастрофи: четири в щата Аризона, две в Тексас, една в Ню Мексико, една в Монтана и една в Южна Африка. Били пленени 26 мъртви пришълци и четирима живи.
Следвайки хронологията на събитията, изключително важна дата се явява 20 февруари 1954 година, когато е осъществена и втората среща между президента на САЩ Дуайт Айзенхауер с представителите на извънземната раса от Съзвездие "Плеяди".

Пет космически кораба от различен тип се приземили на Военно въздушната база "Едуардс", независимо от опитите на американските военни да ги свалят. Айзенхауер е бил поканен на един от корабите на пришълците, където се състоял разговор на английски език.

Външно пришълците по нищо не се различавали от земните хора. Те предали на Айзенхауер, че искат да започнат осъществяване на програма по възпитаване на земляните като първо им се разкаже как е устроен техния свят. Айзенхауер изразил загриженост, че хората от Земята не са готови за подобни неща и че има опасност на планетата да настъпи паника. Срещата завършила с демонстрация на летателните възможности на кораба, който в един момент станал невидим.

На тази среща Плеядинците предупредили президента:САЩ да не влизат в контакт с Извънземните / Сивите /, които ще дойдат след тях. !!!

Един от най-известните изследованели на проблема НЛО в света Бил Купър, в своя доклад "The secret Goverment" (Тайното првителство) твърди, че групата извънземни от Плеядите предложили на човечеството изключителна помощ за неговото духовно развитие и спасяването на планетата Земя от екологична катастрофа.В доклада се посочва още, че Плеядинците посъветвали човечеството да спре взаимното си изтребване, замърсямането на планетата и безжалостната експлоатация на естествените ресурси на Земята. Те настоявали за установяването на хармоничен начин на живот с майката природа.
През месец юли 1954 година, вследствие на втората си среща с Плеядинците, президентът Айзенхауер проведе в Белия Дом съвещание с групата "Majestic 12". Срещата постави началото на строго секретен проект "Аквариус", чиято цел е събиране и обработка на всякаква научно-техническа, медицинска и разузнавателна информация с цел стартиране на нов етап от развитието на земната наука, техника и технология.
Междувременно на военновъздушна база "Холоман" е извършено ново кацане на няколко кораба, постоянно кръжещи около Земята.Този път това били представителите на групата извънземни от Съзвездие "Орион", известни като "дългоносите сиви" /Грейовете /, които са високи 7-8 фута / около 2,40 м. /, имащи антропоморфен вид, но генетично приличащи на насекомите. Те идват от системата на Червената звезда "Бетелгойзе" - Съзвездие "Орион", която според тях умирала и те потърсили спасение на планетата Земя, където пребивават от преди 15 000 години.

На тази среща е постигнато първото официално споразумение, според което САЩ се ангажират да предоставят територия на Грейовете за построяването на бази, и да си затварят очите относно експериментите, които "гостите" щели да провеждат с флората фауната и човечеството, срещу предоставяне на технологии от извънземен произход.

По същество това споразумение горе долу гласяло следното следното:
"....Ние няма да разкриваме за вашето присъствие, ако не се намесвате в нашето общество и ви позволяваме да действате от определено място на територията на САЩ......"
Мястото е наречено "Земята на сънищата" / "Dreem land" / и се намира в пустинята Невада, където трябвало да бъдат построени и техните бази

Строителството на базите започва веднага под индианските резервати, на границата на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико и Аризона. За построяването им е сформирано специално подразделение за охрана под кодово название "Delta Force", а за сторежа, оборудването и обзавеждането са привлечени фирми като "Rent Corporation" General Electric", "AT&T", "Stanford Research Institute", "Bachtel Corporation". Всичките тясно свързани с ЦРУ.

Единствената възможност за финансирането на тези подземни бази била чрез организиране на нелегален износ на наркотици. Бил Купър изказва предположение, че в разработката на проекта по разпространението на наркотици взел участие Джордж Буш - баща, както и висшестоящи членове от управителния съвет на фирмата "Zapаta Oil "в Тексас .

"Zapata Oil " по това време провеждала експерименти с нови технологии в морските кораби. Може да се предполага, че наркотиците са били изпращани по различни места на света.

"Де факто" периода 1954 - 1959 година за САЩ представлява подготвителното време чрез отдаване на територия, построяване на специални бази и лаборатории и сформирането на съвместни научно-технически екипи с Извънземните.

Тогава се сформира и международното, Тайно общество - Билдербергери, в което вземат участие над сто представители на висшите финансови и промишлени кръгове, политически, профсъюзни, църковни и военни лидери, учени и журналисти от Западна Европа и Северна Америка.

Те приеха в свой ръце въпроса, свързан с надзора и координацията на действията по съхраняване на информацията и строго спазване на тайната за присъствието на Извънземните на Земята.

Щаб квартирата им се намира в Женева.

Този период е фактическото начало на разгърналата се по-късно с бурни темпове Научно-техническа революция на човечеството.

От този момент нататък стартират като лавина свръх - секретните разработки във всички области на военната техника, но най- вече в авиационно космическата.
От тогава водят началото си и проектите по разработката на самолетите Логхиийд - "U-2" , Логхийд "SR - 71 Black Bird," свръх високо технологичната програма "Стелт" и естествено, разработките на екзотичните летателни апарати, ползващи свободната енергия на Вселената.

Друг фрапиращ случай, този път свързан с безцеремонната намеса на тайните служби при инциденти с НЛО е от 04.12.1987 г. в САЩ.

Обединението на граждански начала "Законност за военнослужещите" / " Justice for Military Personal"/, отправило писмо до президента на САЩ Роналд Рейгън с молба за помощ, да бъде решен проблема на военнослужещите на най-високо ниво. Те се извиняват за анонимността на писмото, защото друга възможност нямат, тъй като ще влезнат под прицела на агентите на ЦРУ,които били внедрени във всяка военна част за да следят за изтичане на информация от посветени, касаеща феномена "НЛО и ИЗЦ". Обединението е създадено от доведени до отчаяние военнослужещи, които са пряко потърпевши от жестоката разправа с тях.

Ето какво се казва в писмото:"..... Ние сме длъжни да отдаваме заповед на летците да стрелят по НЛО с цел да бъдат сваляни чуждоземните кораби и след това да бъдат пленявани. Акт, при който мигновено изчезват, както самолетите, така и пилотите, защото, както винаги в такива случаи пилотите на НЛО предварително знаят какво ще се случи. Ние заставяме летците да мълчат, след такива инциденти, като ги заплашваме и принуждаваме те да си дават вид, все едно нищо подобно няма. Обществеността винаги трябва да бъде вкарвана в заблуждение. Ние заставяме авиодиспечерите, сътрудниците на НАСА и другите правителствени организации да се подчиняват безприкословно на политиката на ЦРУ.

Променяйки строго секретни документи, ние нарушавахме Конституцията на САЩ.

Ние провеждахме политика на дискредитизация на пилотите по гражданските линии, които открито говорят за срещите си с НЛО, принуждаваики компаниите, към които работят да ги уволняват.
Ние клеветим изключително съвестни и отговорни граждани, наши и чуждестранни.

Ние заставяме депутати от американския конгрес да пазят гробно мълчание по НЛО феномена, притискаме сенатори и ги принуждаваме да лъжат......

Всички противоречащи на здравия смисъл обяснения по почти всички случаи, свързани с НЛО, излизаха от ЦРУ, защото неговите агенти бяха внедрени навсякъде..."

Срещу тази абсолютна дискриминация, провеждана в "най-демократичната страна" на света, гражданските организации поемат борба още от 1953 година.
На 19.04.1988 г. американското списание "Уикли Уорлд Ньюз" публикува материал, според който:

" Извънземните са установили тайни отношения с правителствата на 17 държави и в

следващата година може да бъде обявено пред обществеността за съществуването им"

По-натам в статията се казва ..." Ние стоим пред началото на съвършено нова епохав историята на човечеството ..." Същото заяви и журналистът Гофрат Мозер от Виена, известен привърженик на Новия световен ред.

Тези факти са по повод подписаното споразумение между 17 страни, в това число САЩ и СССР с представителите на Грейовете. Освен това в материала се съобщава и за установени контакти с пришълци от галактика "М - 33" и Мъглявината "Андромеда".

На 14.10.1988 година се проведе и двучасово телевизионно предаване в САЩ, транслирано по цялата страна, атака също и чрез спътник на територията на СССР.

Предаването бе под заглавие "UFO - COVER-UP" / "НЛО -ПОД ПОКРОВА НА ТАЙТАТА" /. В предаването взеха участие двама сътрудници на ЦРУ / гласът на учасниците в предаването е невъзможно да бъде разпознат/. Ето какво споделиха те:

...." Това, което щателно се скрива от човечеството е че Земята се посещава от различни извънземни раси... В САЩ на четири места с групи от по 200 специали-

сти се разработват строго секретни проекти по изследване на НЛО...."

В предаването взеха участие и представители на американските правителствени кръгове, които разказаха за няколко катастрофи на НЛО на Земята, както и за срещите на американското правителство с някои от извънземните.

В телемоста се включиха и двама съветски експерти по НЛО, единят от които е Сергей Буланцев, който разказа за два случая, при които съветските военни са влезли в контакт с екипажите на НЛО.

НЕПРЕДВИДЕНАТА РАЗВРЪЗКА НА СЪБИТИЯТА

През 1955 година, на "МJ- 12" става известно, че Грейовете са започнали брутално да нарушават клаузите на договарката от 1954 година. Потвърдило се и подозрението, че пришълците не са предали на "МJ- 12" основните си намерения и цели относно контактите си с хората и похищението им. Било доказано, че на живи организми, животни и хора са провеждани експерименти и опити далеч излизащи извън рамките на споразумението. Оказало се, че Грейовете ползвали живи части от човешки тела за поддържане на живота си. Било разкрито, че те експлоатират голямо количество хора, превърнати в роби и в суров материал за изземане на органи. Към тях имало и подозрения, че поддържат връзки и със СССР, което по- късно се потвърдило. В резултат на това правителството на САЩ предприе редица мерки пришълците да бъдат спряни с употреба на военни средства, дори ако има възможност те да бъдат изгонени от САЩ и от Земята. Всички опити в това отношение, обаче претърпели пълен неуспех, поради явната неравнопоставеност на силите.Оръжието на американците било слабо ефективно спрямо оръжито на пришълците, за това "МJ-12" взема решение за продължаване на дружествените отношения с Грейовете до тогава, до като не се изобретят нови технологии, позволяващи разработката на ефективни оръжия, с които реално да може да им се противостои. Смятало се е да се предложи на СССР и на някои други държави, обединяване на усилията в името на спасяването на човечството. Тогава бяха разработени плановете за създаване на два класа оръжие - конвенционални и ядрени. В резултат на това стартират проектите "Джошуа" и "Ескалибур"."Джошуа" това е оръжие, пленено от немците по времето на Втората Световна Война, способно да пробива броня с дебелина десет сантиметра от два километра разстояние. Оръжието е разработено въз основа на ниско-честотни звукови колебания. Планирало се да бъде използвано срещу летателните апарти и лъчевото оръжие на извънземните.

"Ескалибур" - това е вид оръжие, доставяно до целта с ракети. Височина на полета до 10 000 метра, отклонение от целта - 50 метра, поразяване на земни цели с дълбочина до 1000 метра. Оръжието е с мощност един мегатон на ядрена глава и било предназначено за унищожаване на подземните бази и бункери на пришълците.
Междувременно през 1956 г. САЩ и СССР осъществяват операция под заглавие "Deep Freeze" за акустиране на континента Антарктида с цел унищожаване на базови лагери на Извънземните там. В операцията участват 3000 човека, 200 самолета, 12 кораба и 300 автомашини. За резултатите от операцията няма точна информация.

Сътрудничеството между САЩ и СССР по отошение на придобилия вече глобален проблем от първостепенна важност за човечеството и цивилизацията - "Интервенция на планета отвън", продължава и по проектите "Алтернатива "1,2 и 3. По линия на тези проекти, представителите на двете свръхсили ежегодно се срещат на специални подводни лодки под ледовете на Арктика. На тези срещи в частност е било взето и решението за отстраняване на общите врагове, които могли да завземат Земята. Протоколите от заседанията на тези срещи се пазят във Вашингтон, Москва и Женева - щаб квартирите на проекта "Алтернатива".

От тези факти излиза, че Съединените Щати и Съветския Съюз са били условно противници, а в действителност, както ще разберем и по -натам, те най-тясно са си сътрудничили в почти всички сфери на науката, техниката и технологийте. Сътрудничество, обединило ги в името на противодействието срещу външния фактор!

"Де факто" излиза, че Студената война и надпреварата във въоражаването са представлявали паравана, зад който огромните финансови и материални средства, изсмуквани от обществата са били впрегнати за осъществяването на тези тайни проекти и програми.Независимо от това, че тези два фактора бяха режисура на тайните общества, те изиграха твърде отрицателна роля в най-новата история на човечеството, не само, защото разделиха и отдалечиха народи и държави и причиниха жестоки екологични проблеми, но и защото те едва не доведоха до унищожаването на този свят от термо-ядрена война, има се в пред вид, както Карибската криза, така и един без малко да стане фатален инцидент с ято НЛО от 5 октомври 1960 година.

Посред бял ден радиолокационните станции на НАТО, разположени в Туле - о-в Гренландия засичат цяла ескадрила неизвестни обекти, движещи се с огромна скорост от Изток по посока - САЩ.Те не отговаряли на никакви запитвания и предупреждения. За изключително кратко време е приведена в пълна бойна готовност цялата авиация на САЩ, най-вече стратегическите самолети, разположени по различни островни точки на света. Във въздуха са вдигнати най-мощните стратегически бомбардировачи с ядрено оръжие на борда. Червените телефони на свръхсилите са прегряти от звънене, до като в един момент цялото ято НЛО изчезнало от екраните на локаторите. Просто от тях нямало никаква следа, при положение, че в продължение на повече от час, не само че е фиксирано местоположението им, посоката на полета, но и количчеството им.Чакала се само последната команда, нищо повече.
Друго важно събитие от това време във връзка с НЛО представлява "Тайният меморандум" на ВВС на САЩ от месец ноември 1961 година, който хвърля светлина върху стремежът на САЩ да установяват контрол върху всичко, което "пада от Космоса" по цял свят.

Този меморандум е във връзка с два строго секретни проекта, единят с кодово наименование "Moondust" / "Лунен прах" /, а другият "Bluefly" / "Син полет" /, отностно разработване на динамична оперативност от специално подготвян персонал на тайните служби, изпращани като екипи на посолствата на САЩ по света за спасителни работи и оценка "на място" на "катастрофирали обекти от Космоса, включая съветски въздушни и космически транспортни средства, оръжейни системи, и/или части от тях".

В "Тайния меморандум" се казва:
"...В допълнение към обичайните си задължения на тайната служба има за

задача да подпомага ВВС при такива проекти като "Moondust" и "Bluefly"

и други AFCIN проекти, налагащи използането на сътрудници на тайните

служби......

5е.Неидентифицирани летящи обекти / НЛО /.Главна квартира на

американските ВВС - "Програма за изследване на достоверните съоб-

щения за НЛО във вътрешността на САЩ и извънграниците"...

5f."Bluefly":Операция , създадена за бързо доставяне на материал,

представляващ голям интерес за тайните служби, на Отдела за чужди

технологии / "Foreign Tecnology Division" / на "Moondust"…

5g. "Moondust":Като специален аспект на ВВС в програмата й за оцен-

ка на материала.Проектът е създаден за откриване и доставка на ка-

тастрофирали непознати материали от Космоса..."

Специалното поделение, отговарящо за спасителните акции е с кодово обозначение:"4602 AISS / Air Intelegence Squadron - Ескадрила за въздушно разузнаване /.

Това поделение към американските ВВС действа и до ден днешен, но под друго наименование - USAFSAC / United States Air Flit Special Activities Centre - Център за специални операции на американските ВВС /, със седалище Форт Беловар - щат Вирджиния.

Точно това поделение, съвместно с агентите в посолството на САЩ в Непал бяха задействани по повод намерени останки, смятани, че принадлежат на разбил се космически обект през лятото на 1968г.По повод този случай непалското правителство, по-късно помоли САЩ "да върнат намерените части на собственика", защото и там изглежда "космическото падане" е станало на частна територия.В отговор на тази молба САЩ отговорили, че частите са "класифицирани като секретни" и по тази причина не могат да бъдат върнати.


SLEDVA - POGREBANITE NADEJDI


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница