Заседание на Народното събрание. София. В 10. 00 часа започва първото заседание на Министерски съвет с премиер Пламен ОрешарскиДата15.01.2017
Размер34.39 Kb.
#12758
ТипЗаседание
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ПРЕСЦЕНТЪРА НА НС НА БСП
Предстоящи събития в страната за 5 юни
* * *
София.
В зала 1 на Интер Експо Център София президентът Росен Плевнелиев ще открие младежки бизнес форум „Изгряващи звезди”.

* * *
София.


В 9.00 часа започва заседание на Народното събрание.

* * *
София.


В 10.00 часа започва първото заседание на Министерски съвет с премиер Пламен Орешарски.
След заседанието премиерът Пламен Орешарски, министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов и министърът на финансите доц. Петър Чобанов ще дадат пресконференция.

* * *
София.


В 10.00 часа в Големия салон на БАН ще бъде открита Юбилейна научна конференция „Българският папа“, Архиепископ Анджело Джузепе Ронкали – блажен папа Йоан ХХІІІ и България. От 13.00 часа ще бъде открит изложба.

* * *
София.


В 10.00 часа в зала „Проф. Асен Златаров” на Химикотехнологичния и металургичен университет, сграда А, се провежда Юбилейна научна конференция с международно участие по повод 60-годишния юбилей на университета.

* * *
София.


От 10.00 до 16.00 часа в Конферентната зала на Софийския университет ще се проведе Кръгла маса „Балкански диалог”.

* * *
София.


От 10.00 часа в сградата на БТПП, зала А, ще се проведе среща с вицепрезидента на GS1 в здравеопазването Улрике Крийза.

* * *
София.


От 11.00 часа в залата на „Фотосинтезис” на бул. „Васил Левски” 57 Международната природозащитна организация WWF ще даде пресконференция за представяне на резултатите от най-големия проект за възстановяване на редки и застрашени дървесни и растителни видове в България.

* * *
София.


От 11.00 часа в зала 101 на МВнР ще започне публична лекция на проф. Деян Йович главен анализатор и специален координатор в кабинета на президента на Република Хърватия, на тема: „Западните балкани без Хърватия – какво следва?”.

* * *
София.


От 11.00 часа в пресклуба на БТА инициатива „Граждани за София” и инициативни комитети от кварталите Казичене, Дианабад и Изгрев ще дадат пресконференция на тема: „София доживя първата промяна на Общия си устройствен план!”.

* * *
София.


От 12.30 ч. във фоайето на БАН ще бъде открита изложба - „Българският папа” Архиепископ Анджело Джузепе Ронкали – папа Йоан ХХІІІ и България.

* * *
София.


От 15.30 часа в Университетската ботаническа градина, ул. „Московска” № 49, гр. София на официална церемония в рамките на националната кампания „Зелена България" ще бъдат връчени призовете „Зелен бизнес“.

* * *
София.


От 17.30 часа в клуб Culture Beat Club, НДК, ще се проведе среща със стипендиантите на програма „Готови за успех”. Организатори са Фондация „Помощ за благотворителността в България” и Фондация „Сирак”.

* * *
София.


От 18.30 часа в къща „Огоста“ на ул. „Огоста“ 5 ще се проведе семинар в рамките на безплатно „Училище за родители“, част от глобалната кампания за корпоративна и социална отговорност Responsib’ALL Day, която тази година е посветена на намаляването на употребата на алкохол сред непълнолетни лица. В проекта ще вземат участие и психотерапевтите Виргиния Захариева, Мадлен Алгафари и Петър Кралев.

* * *
София.


От 19.00 часа на сцената на зала „България” ще се състои Благотворителен концерт в памет на оперния певец Митя Гамбурцев – дългогодишен артист-хорист в Национален филхармоничен хор „Светослав Обретенов”.

* * *
София.


От 20.00 часа в Червена зала на Център за култура и дебат „Червената къща” ще започне прожекция на документалния филм: „Накаран да замлъкне: писателят Георги Марков и убийството с чадър (Silenced: The Writer Georgi Markov & The Umbrella Murder)” (Германия/България, 2013, 93 мин.; реж. и сценарий: Клаус Дексел; оператор: Оливер Закс и Василена Горанова; музика: Андреас Хелмле; с участието на Анабел Маркова, Любен Марков, Ричард Х. Къмингс, Франческо Гулино, Коста Богацевски).

* * *
Пловдив.


От 11.00 часа в Пресцентъра на БСП – Пловдив (ул. Кр. Пастухов 18) общинските съветници от БСП Георги Търновалийски и Димитринка Вакрилова ще дадат пресконференция.

* * *
Балчик.


В Балчик ще се проведе третото издание на международния хоров фестивал „Черноморски звуци”.

* * *
Благоевград.


От 18.30 часа на голяма сцена в Народно читалище „Никола Вапцаров 1866” ще започне постановката „Ла” на гостуващия в Благоевград Драматичен театър-Пловдив.

* * *
Благоевград.


От 19.30 часа в зала „Пейо Яворов” в Благоевград Ансамбъл „Пирин” ще представи концерт- спектакъла „Аз съм Пирин, мила ми Земьо”.

* * *
Варна.


В „Riviera Holiday Club“ във Варна ще се проведе традиционната международна ядрена конференция, озаглавена „Българската атомна енергетика – национална, регионална и световна енергийна сигурност“.

* * *
Варна.


От 12:30ч. в зала 17 на база "Младежки дом" във Варна ще се състои пресконференция във връзка с Национална среща „Неформално образование" и Десето национално младежко изложение.

* * *
Варна.


В хотел „Мелиа Гранд Ермитаж“, к.к. Златни пясъци се провежда Осмият национален форум на доставчиците на социални услуги.

* * *
Видин.


От 13.00 часа в пресклуба на БТА – Видин представители на Областна администрация Видин, Факултет по мениджмънт гр. Зайчар и Агенция за регионално развитие на Източна Сърбия ще представят стартиралия, съвместен проект "Стара планина - Нова мрежа (База от знания за планиране, решаване на проблеми и развитие) – SMART START”.

* * *
Ямбол.


От 16.00 до 19.30 часа на входа на градския парк - след моста до Минералната баня ще се проведат информационни дни на Министерството на регионалното развитие и благоустройството по проект „Енергийно обновяване на българските домове”.

* * *
Стара Загора.


В 17.00 ч. ще бъде направена церемония по полагане на първа копка за изграждане на фитнес площадка на открито зад Централна поща в Стара Загора.

* * *
Плевен.


В зала „Хипократ” на Ректората на Медицински университет-Плевен ще се проведе пресконференция на тема: „5 години въвеждане и развитие на роботизираната хирургия в Плевен, България”.
Каталог: Oporni-R4.mbox
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентър на нс на бсп акценти от пресата за 20. 06. 2013
Oporni-R4.mbox -> Радост в нс: Извършихме добро дело за енергетиката и за народа
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от пресата за 13. 09. 2013
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от агенциите до 20. 00 часа 29. 07. 2013 г. Нов ад за депутатите?
Oporni-R4.mbox -> Акценти от агенциите до 16. 00 часа 07. 10. 2013 г. Бсп обмисля нова такса за елцентралите
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от агенциите до 15. 00 часа 14. 07. 2013 г
Oporni-R4.mbox -> Заседание на Народното събрание
Oporni-R4.mbox -> Програма за рехабилитация на зависими постижения и предизвикателства
Oporni-R4.mbox -> Акценти от агенциите до 20. 00 часа 22. 07. 2013 г. Кабинетът „Орешарски одобри актуализацията на Бюджет 2013
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентър на нс на бсп акценти от пресата за 01. 07. 2013 Държавната нек дължи 1,9 млрд лева, казва Труд


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница