Заседание на Народното събраниеДата21.02.2017
Размер34.54 Kb.
#15437
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ПРЕСЦЕНТЪРА НА НС НА БСП
Предстоящи събития в страната за 25.09.2013
***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.


Министерски съвет ще проведе редовното си седмично заседание половин час след дебатите по вота на недоверие в Народното събрание.

***
София.


От 10:00 часа в сградата на Палатата БТПП и Посолство на Република Аржентина в София организират семинар "Инвестиционните и бизнес възможности на Аржентина".

***
София.


От 10:30 часа в Конферентна зала, ул. „Александър Жендов”-5 ще се проведе пресконференция на Центъра за изследване на демокрацията "Индекс на рисковете за енергийната сигурност на България: значение за политиката".

***
София.


От 10:30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе Форум „Икономическа политика” на тема: "Връзката между човешкия капитал и образованието в България". Във форума ще вземат участие: Ясен Георгиев – изпълнителен директор на Института за икономическа политика; Атанаска Тенева - зам.- министър, Министерство на образованието и науката, и др.

***
София.


От 11:00 часа, в сградата на Националната здравноосигурителна каса (ул. Кричим №1) ще се проведе редовна пресконференция, на която ще бъде представено състоянието на бюджета на институцията. В пресконференцията ще участват д-р Румяна Тодорова - управител на НЗОК и д-р Динчо Генев – подуправител на НЗОК.

***
София.


От 12.00 часа пред централата на БЧК председателят на организацията Христо Григоров ще връчи ключовете на медицинския автомобил на Васил Маринов, зам.-ръководител на Националния оперативен щаб и зам.-министър на вътрешните работи. На събитието ще присъстват областният управител на Ямбол Николай Пенев, представители на общинското ръководство и на болницата в град Елхово.

***
София.


От 12.30 часа ще се състои пресконференция в Археологическия музей. В нея ще участват проф. Николай Овчаров и доц. Бони Петрунова.

***
София.


Военна делегация на Грузия е на посещение в България. От 13.00 ч. пред зала 126 в сградата на Министерството на отбраната генерал Симеон Симеонов и Началникът на Обединения щаб на Въоръжените сили на Грузия полковник Иракли Дзнеладзе ще направят изявления.

***
София.


От 14:30 часа ще се проведе заседание на Комисия по икономическата политика и туризъм.
От 14:30 часа ще се проведе заседание на Комисия по земеделието и храните.
От 14:30 часа ще се проведе заседание на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения.
От 15:00 часа ще се проведе заседание на Комисия за взаимодействие с граждански организации и движения.
От 15:00 часа ще се проведе заседание на Комисия по енергетика.
От 16:00 часа Заседание на Комисия по правни въпроси.

***
София.


От 14:30 часа в Заседателната зала на СЕМ – бул. “Шипченски проход” 69, София, ще се проведе среща с представители на германски медийни регулатори.

***
София.


От 16:00 часа в зала „Тържествена“ на Централния военен клуб в София, ще се проведе Тържеството, посветено на 60-та годишнина от присвояване на званието „Военен пилот 1-ви клас“ на български военни пилоти.

***
София.


От 16:30 часа в Центъра за източни езици и култури на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ официално ще бъде открит Център за азербайджански език и култура.

***
София.


От 18:00 часа в галерия „Райко Алексиев” Иван Б. Иванов представя изложба живопис, посветена на 80-годишнината му.

***
София.


От 18.00 часа, в големия салон на Централното управление на БАН /ул. „15 ноември” №1/ Българската академия на науките, Столична община и Издателство „Захарий Стоянов” организират вечер, посветена на акад. Николай Хайтов.

***
Видин.


От 12.00 часа в сградата на Община Видин, зала 6 ет., ще се проведат открити процедури с предмети: “Осъществяване на външна техническа помощ за подпомагане на Община Видин при изпълнението и управлението на проект „Рехабилитация и разширяване на водоснабдителната и канализационната системи във Видин, България” и „Избор на изпълнител за извършване на текущ одит при изпълнение на дейностите и отчитане на разходите по проект „Рехабилитация и разширяване на водоснабдителната и канализационната системи във Видин, България”.

***
Велико Търново.


От 11:30 часа ще бъде представен проекта "Интеграция без граници".

***
Сливен.


От 10:00 часа в пресклуба на БТА-Сливен ще се проведе пресконференция на областния управител на Сливен Корнелий Желязков.

***
Варна.


От 14:00 до 16:00 часа в зала “Одесос“ на хотел “Одесос“ ще се проведе кръгла маса Тринадесетото издание на Националната конференция с международно участие “Хуманизъм и прагматизъм в образованието на XXI век“.

***
Добрич.


От 09.00 на мемориалния комплекс Военно гробище с панихида, военен ритуал и общоградско поклонение ще започнат тържествата по случай празника на Добрич.

***
Стара Загора.


От 11:30 часа, в залата на Регионален исторически музей Стара Загора, ет.6., Община Стара Загора и Дружество Балканика Арт ДЗЗ ще се проведат пресконференция по повод изпълнение на проект: „Античното наследство на Тракия” с предмет „Изработване и разпространение на информационни, маркетингови и рекламни материали, реклама в медиите, предоставяне на консултации”.

***
Русе.


От 17:00 часа в Дом Канети ще бъде открита изложба на Камен Стоянов.

***
Русе.


От 15.30 часа на хижа „Приста” ще се проведе 44-то републиканско първенство по спортно и приложно ориентиране и пето републиканско първенство по крос за служители от МВР.

***
Гълъбово.


От 10:00 часа в спортната зала до стадиона в Гълъбово ще се състои Първото регионално спортно състезание за хора с увреждания.

***
Сухиндол.


От 19.00 часа в парк „Аероинженер полковник Петко Попганчев” ще се проведе отбелязване на 100-годишнината от Балканската война.

Изготвила: Анна Шишова
Каталог: Oporni-R4.mbox -> att-0322
Oporni-R4.mbox -> Радост в нс: Извършихме добро дело за енергетиката и за народа
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от пресата за 13. 09. 2013
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от агенциите до 20. 00 часа 29. 07. 2013 г. Нов ад за депутатите?
Oporni-R4.mbox -> Заседание на Народното събрание. София. В 10. 00 часа започва първото заседание на Министерски съвет с премиер Пламен Орешарски
Oporni-R4.mbox -> Акценти от агенциите до 16. 00 часа 07. 10. 2013 г. Бсп обмисля нова такса за елцентралите
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от агенциите до 15. 00 часа 14. 07. 2013 г
Oporni-R4.mbox -> Програма за рехабилитация на зависими постижения и предизвикателства
Oporni-R4.mbox -> Акценти от агенциите до 20. 00 часа 22. 07. 2013 г. Кабинетът „Орешарски одобри актуализацията на Бюджет 2013
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентър на нс на бсп акценти от пресата за 01. 07. 2013 Държавната нек дължи 1,9 млрд лева, казва Труд


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница