Здравейте, г-жо Минева, Здравейте, г-н МиневДата13.10.2018
Размер14.97 Kb.
#86100
Здравейте, г-жо Минева,

Здравейте, г-н Минев,

С настоящият имейл се обръщаме към вас, в качеството на собственици и управители на фирма „2М-Ко“ ООД, за да изкажем нашите благодарности за прекрасно организираната екскурзия в Мексико през месец Април 2018 г. за част от екипа на Сосиете Женерал Експресбанк АД.
Благодарим за отличната организация по време на пътуването, за коректността и точността на местните гидове, шофьори, за интересните материали, които бяхте подготвили за всеки един участник,  за избора ви на хотели по време на престоя ни в тази красива и слънчева страна! Изключително любезния персонал в хотелите, вкусната храна, която опитвахме с удоволствие ни накараха по много естествен начин да се адаптираме към този различен и екзотичен свят.  Програмата, която бяхте направили, въпреки, че беше доста натоварена поради краткия престой в страната, беше подбрана много внимателно по начин, който да ни запознае с всички интересни и забележителни места в Мексико. И не на последно място, нашият гид – Михаил Михайлов, направи пътуването ни невероятно приключение, което ще остане в сърцата ни завинаги! Поздравления за изборът ви на такъв професионалист, който ни преведе през половината свят без каквито и да е проблеми и всеки ден за нас беше удоволствие – по летищата, през митническите проверки, при настаняването ни в хотелите, ежедневно при посещенията ни в различните исторически обекти, както и вечерите, които бяха пълни със забавления!  
За нас беше истинско удоволствие да бъдем част от клиентите на фирма „2М-Ко“ ООД, както и да се запознаем с Михаил, с който бихме пътували с удоволствие и сигурност, че ще се справи с лекота при възникнали проблеми по време на пътуването! С удоволствие ще използваме вашите услуги при други наши пътувания, независимо дали са лични или са организирани служебно, както и със сигурност ще имате нашите препоръки пред приятели и клиенти!
Пожелаваме ви винаги да се грижите така за вашите клиенти и да бъдете толкова успешни!
С пожелания за нови и още по-вълнуващи срещи и пътешествия, оставаме с уважение!
Венера Томова

Офелия Стоименова

Виргиния Обретенова

Ненка СтойчеваМартин Михов

Любомир Спасов
Каталог: pdocs
pdocs -> Булпрофор – Предложение за изменения в Наредба 31 / м април. 2004 До Предложение за
pdocs -> Отчетно Изборно
pdocs -> Доклад отчет на Управителния Съвет за дейността на булпрофор в периода от 01. 01. 2004 до 31. 12. 2004 г
pdocs -> Директора на рдг гр
pdocs -> Закон за туризма. Права и задължения на страните, визови услуги и застраховане
pdocs -> С такъв плам за историческите забележителности, възхитени сме. Добър професионалист и човек
pdocs -> Ta мондел травел музейни такси с информативен характер съобразно вашето свободно време и вашите интереси
pdocs -> Семинар на частнопрактикуващи лесовъди лесоустрители софия, Софроний 10 / Агролеспроект, 15. 12. 2004 г меморандум
pdocs -> Доклад отчет на Управителния Съвет за дейността на булпрофор в периода от 27. 12. 2002 до 31. 12. 2003 г
pdocs -> Забележителности в Испания – ориентировъчни музейни такси мадрид


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница