Great Wall и Sofia Ring Mall канят на безплатни офроуд уроци в събота, 22 августДата05.06.2017
Размер10.84 Kb.
Great Wall и Sofia Ring Mall канят на безплатни офроуд уроци в събота, 22 август

Идеята е всеки страстен почитател на екстремните изживявания да получи безплатен практически урок.

На 22 август, събота, Great Wall и Sofia Ring Mall започват съвместна триседмична кампания с поканата „Време е за адреналин на макс!“. Идеята е всеки страстен почитател на екстремните изживявания да получи безплатен практически урок.

На специално подготвеното трасе зад търговския център българските високопроходими машини с марка Great Wall ще демонстрират възможностите си извън пътя. Двата модела, които ще бъдат показани, са офроудърът H5 и специалната версия на пикапа Steed 5 Hunter. Автомобилите си приличат по това, че и двата са конструирани на стоманени шасита, което ги прави изключително здрави и стабилни по време на движение независимо от терена или сезона. И въпреки че и двата автомобила са 4 х 4 задвиждане, Steed 5 Hunter е с бързи-бавни скорости и опционално механично блокируем блокаж на задния диференциал, а Great Wall H5 e с електронно 4 х 4 задвижване с демултипликатор.Напълно достатъчно условие за участие е валидната шофьорска книжка и желанието за офроуд. За останалите неща ще се погрижат сертифицираните офроуд инструктори на Great Wall Offroad Academy, които ще придружават участника по време на шофирането и ще го наставляват, за да се гарантира безопасното и успешно преодоляване на препятствията.

В делничните дни инструкторите на Great Wall Offroad Academy ще са на разположение на гражданите и гостите на столицата от 16.00 до 20.00 ч. на паркинга на Sofia Ring Mall, а през уикендите – от 12.00 до 20.00 ч.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница