Премахване на негативни влиянияДата22.10.2017
Размер176.79 Kb.
Премахване на негативни влияния

Запознавам ви първо с тази молитва, защото тя задължително трябва да се прочетена 1 или 3 пъти преди да започнете да премахвате всяка магия. И това важи за всички начини дадени по – долу.


Молитвата на св. Великомъченик Киприян

Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш,

Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете и Господи на господарите!

Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели.


Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян,

защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю,

но Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния

и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие

и да разпръсна силата на магията,

защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд,

връзвах земята и тя не даваше плод,

лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко,

правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки,

братя да се не виждат и семейства да се разделят,

правех зимата лято и лятото - зима.
Всичко лошо, което можех, правех,

затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва

и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосaн от магията,

която пречи на Твоите люде и домa им

веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога,

да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух.

Амин. ( тук трябва да се прекръстите)
И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби

и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. Амин. ( тук трябва да се прекръстите)


Ако магията е сложена в праг или в кожа, или в желязо,

или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим,

или ако е написана с мастило или кръв човешка

или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби.

И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена,

или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /имената/ от всякакво зло действие на нечестивия дух,

така щото с дръзновение да казват: "Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло."
Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява

и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян,

простри Твоята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби/имената/ /имената/ и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло,

за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител

сега и винаги и во веки веков.

Амин!


Как да открием че имаме направена магия
Над чаша с вода прочетете три пъти „Отче наш", после три пъти прекръстете водата с нов нож. После пре­кръстете водата с девет запалени една след друга кибри­тени клечки, като ги палите една от друга и всеки път ги хвърляте във водата. Ако някоя от тях потъне, можете да не се съмнявате, че е налице магия. Чисто символич­но плюйте през лявото рамо. Също през лявото рамо с думите: „Върни се там, откъдето си дошла!" трябва да излеете водата от чашата.
Засега един от най-сигурните начини остава тестът с олиото, шумерски ритуал от трето хилядолетие преди Христа.

„Кандидатът" поставя показалеца си в олиото и оставя да кап­нат три капки в съд със светена вода. Ако една от капките се разт­вори във водата, но останалите две останат непокътнати, положе­нието все още не е много опасно. Може да означава мимолетна умора. Ако две от капките се смесят с водата, вече става по-сериоз­но. Човекът е силно уплашен, но все още има надежда. Но ако и трите капки се разтворят, не може да има никакво съмнение -става дума за типична магия, на която незабавно трябва да се про­тиводейства. Понякога капките олио са толкова „отзивчиви", че рисуват във водата засегнатия орган или част от тялото — мозък, бъбрек, око. Рисунките изглеждат точни като анатомично копие.


Разваляне на магия
Първи вариант
По правило човекът, на когото е направена тежка черна магия за смърт, може само да предполага кой му я е направил. В заклина­нията, които ще ви предложа, не бива да се назовава името на предполагаемия причинител, защото магията няма да падне от вас, а вие поемате върху себе си допълнителната тежест, като причини­те зло на невинен човек (ако не сте уцелили правилно кой е той). Начинът, който ви предлагам, ще направи връщането на силата на магията към човека, който я е направил (поръчал). За целта текс­тът трябва да се чете така, както е написан, без никакви добавки или промени. След като направите тази магическа операция, тряб­ва да знаете, че ще унищожите действието на всякакви магии, като накажете злосторно мислещите хора, причинили тази магия.

Взема се сърце от мъртво животно, поставя се върху чиста чи­ния и се приготвят предварително 9 карфици и 1 гвоздей, след което се пристъпва към заклинанието.


Забожда се в сърцето една от карфиците и се казва бавно, ясно:

„Абигаба, Сабаот, Контра рарут присонс

прерунт фини униксо паракле госум"
Забождат се следващите две карфици, като се казва:

„Кви фосум медиатор агрос гавиол волакс"


След това следващите две карфици с думите:

„Сандра зозар воли сатор салуксо паракле госум"


След това още две карфици с думите:

„Мортус кум фице

сунт ет пер флагелациенем

Домини Ностри Йези Христи"


Най-накрая забождате и последните две карфици, като казвате:

„Авирсунт девант вос параклетур стратор вербонум офизум сидандо"


След това продължавате:

„Аз призовавам този или тази, който е Мисел Абел!

Страхливецо, на теб ти причиниха болка, за да се ммш при мен - през море или суша, през всички препятствия незабавно и без оправдания."

Когато произнасяте последните думи набождате сърцето с гвоздея.


Най добре е тази операция дя бъде направена 9 пъти за един. Трябва да изваждате всички карфици и пирона отзад напред, тоест като винаги почвате от пирона и да ги забождате пак . След това трябва да запалите огън, и да постите сърцето на скара за да изгори. В краен случай можете да използвате и газов котлон. Напълно е възможно след това магьосникът или поръчителя на магията да ви се обадят или да помолят за помощ.
Втори вариант
Предварително трябва омагьосаният да е прочел на три пъти молитвата на св. Киприян, да е пречистен и едва тогава да се изрече молитвата:

„В името на Отца и Сина, и Светия Дух. Амин. От молитвата на Богородица, от кръста на Иисус, от Христовия печат, от светите мощи, от моето слово отправям възвишен зов: иди си, бяс нечестив, дух проклет, на сухите дърва, в горите и пустините, в.блатата с мъховете и лишеите, там е твоето място и там си отиди. Там е твоята воля, там бесней и викай, а не у раба Божий (името). .

Сам Господ Иисус Христос,

самата майка Пресвета Богородица,

всички небесни сили,

Михаил, Архангел,

Авоид - ангел и светите чудотворци:

пророк Илия,

Николай Чудотворец,

Георги Победоносец, Йоан Кръстител, Василий

и моето страшно слово и молитва:

Забранявам ти, проклет бяс, дух нечистив, където и да бъде, където и да живее рабът Божий (името), излез сега, в тази минута, с всички магии и злоба и иди си от него в своето място, където те е пратил Господ Бог и Иисус Христос, в преизподнята, в пустинната земя, там иди, там живей, там викай и лудувай на воля, а раба Бо­жий (името) остави завинаги, сега и во веки веков. Амин. Амин. Амин!"

След изчитане на молитвата е добре да се запалят свещи пред иконите в църквата и дома и да се направи добро дело на първия срещнат нуждаещ се (може и някакво дарение за църквата).
Трети вариант
Вземи пръстена паница, сипи и чиста вода, на три пъти ще сипеш и кажи отгоре:
ЕЛ КАФ МАНУСАПАК МЕН ТИБИЕРЛИ ХИМЕНЕО ЛАРГО ЕС МАНДИГО. МЮРЗАНДА КИФ САРСАРА МИНТАСО КАРВЕНТА МИНТА СКА СТКАСТА ВО ЛИЕМАНТЕ КАРМАНТО ЛИВАНТО ТИВАРБА КАРГА ХЕКАТА ВИНДА ДЕРВОС СИВАН ТРАГУДЕ.

Със силата на Луната, която движи водите, така както в тази вода гасне всеки огън, така да изгасне силата на всяка сила, която мъчи моето тяло и душа! ”


това се казва 3-7 – 9 пъти над водата. Водата се пие и се пръска леглото и прага на вратата.
Четвърта вариант
Снабдете се с тамян от църква, корен от ружа и босилек и керемида от стара къща (може и само малко парче). Сложете тамяна, корена от ружата и босилека върху тлеещи въгленчета на керемидата и минете през всички помещения на вашия дом. Прекаждайте на крьст четирите ъгъла и средата на всяка стая, гардеробите, шкафовете и въобще всички части на дома ви, като непрекъснато говорите следното:
„Излез зло от дома ми, излезте зли сили и влияния, на ружа и босилек станете, здраве и добро ни донесете (казват се имената не всички, живеещи в дома)"
След като обиколите навсякъде, излезте навън и заровете всичко на чисто място. Измийте се добре (най – добре е да се изкъпете изцяло) и отидете в най-близката гора. Намерете липа, ясен, бреза или друго светло дърво. Прекръстете се пред дървото от всички страни и забелете малко кора с мъх от дървото. Приберете се веднага вкъщи, без да говорите с никого, като носите кората близо до сърцето си. Счукайте я заедно с мъха в дървено хаванче на ситно, добавете девет супени лъжици сол и една бутилка оцет {най добре винен) и в продължение на девет дни по един път дневно преди изгрев слънце, без никой да ви види, натривайте прага на най-външната си врата с получената смес. Каквото остане след деветия дея, сложете под прага и намажете изцяло източен прозорец от дома ви.
Пети вариант
Осем дни преди Пълнолуние купете, без да се пазарите, едно яйце (най - добре е да е по-голямо от кокоше). Поставете го под леглото си върху седем конеца в седем цвята (на дъгата). Без да го докосвате или някой друг да знае за това, спете над него в продължение на седем дни.

На осмия ден (Пълнолуние) вземете яйцето и го изнесете вън от дома си. Върху конците счупете яйцето, хвърлете отгоре му пепел -най-добре дървена) и въглени, поръсете малко тамян и изгорете всичко.

Веднага ще почувствате едно голямо облекчение и ще се изпълните със сила, самочувствие и увереност.
За разваляне на магия
Вземете едно яйце и червен конец, с конеца премерете леглото където спите надълго и нашироко в три ката или на 3 пъти, в яйцето откъм острото пробийте дупка и там сложете зрънце тамян, омотайте конеца около яйцето, така да се каже по екватора, докато омотавате казвайте:

"Както излиза теле от крава,

дете от майка,

пиле от яйце,

яйце от кокошка,

така да излезе и всичко нечисто от мен (името) и от (името)" - 3 пъти се казва.

Сложете яйцето под леглото и спете така една вечер, на другия ден не пипайте яйцето с гола ръка, а с кърпа или нещо друго и го хвърлете по течението на река на залез.

Като се приберете вкъщи сложете на въглени тамян, дафинов лист и билката седефче, прекадете прага на входната врата, гледайки с лице навън, когато започне да кади кажете следното:

"Богиньо Хеката с много имена, Дево, Девице, Богиньо, ела, аз моля за помощ във време на нужда, Пречиста, Тройна Богиньо, изригваща огън, бичеока, БУОРФОРБЕ ПАНФОРБА ФОРБАРА АКТИОФИС ЕРЕСХИГАЛ НЕБУТОСУАЛЕТ, стояща пред вратите ПЮПЮЛЕДЕДЕДЗО, разбиваща портите, ела Хеката и отвърни всичко зло от мен (името) и от (името), от този праг, от този дом!"
На следващия ден раздайте 7 хляба на бедни хора, защото това е жертвоприношение на Богинята, когато едно нейно дете дава живот - храна - на друго.
Разваляне на магия направена на теб
Вземи бяла (черна) свещ и я постави в свещник. Сложи свещника посред съд с вода, така че свеща да се окаже на ръба на котлето и над водата. Запали свещта и визуализирай как магията се разваля и изчезва. Когато пламъка на свещта намалее и докосне водата, магията ще бъде развалена. Изкопай дупка в земята и излей остатъка от водата и закопай свещта.
За разваляне на магия правена за болест
Много често едни от магиите, които се правят са с цел да разболеят даден човек. Най-често болестите причинени от магия са – рак, левкемия, главоболие, слабеене и др. доста често използвани начини за правене на подобни магии от репертоара на веществената народна магия са баенето на сапун, живак, мъртва вода, гробна пръст и други материали. Често се прибягва до услугите на ходжи и изготвянето на муски/листчета с написани заклинания/ с не толкова добри цели. Развалянето на магия за болест е доста трудно, а ако тя е постигнала целта си, например вече е предизвикала рак или левкемия няма и как да се развали. Та така да пристъпим към развалянето на тези типове магия. Първо най-добре е да се установи самото заболяване от какво е и после начина как да се процедира. За тази цел се налива от три извора вода/може и от три градски чешми – по парковете/, взимат се три игли, които се вдяват с три цвята конци – едната игла с червен, другата с бял и третата с черен. Когато се вдява белия конец си казва:
„Това да е ако злото, болката, нещастието от небесата и от съдбата идва!”
Когато се вдява черния конец се казва:
„Това да е ако злото, болката, нещастието от нечисто и мъртво идва!”
Когато се вдява червения се казва:
„Това да е ако злото, болката, нещастието от човек идва!”
Иглите се слагат в една глинена купа и се заливат с водата от трите извора. Купата се изнася три нощи подред след залез на открито и сутрин преди изгрев се прибира отново вкъщи на скрито – в някой шкаф. Слънцето не трябва да вижда тази вода. След изтичането на 3 – те нощти се пийва 3 пъти от водата /3 глътки/. Останалата вода се сипва в стъклено шише и на залез същия ден се отива при река, там с лице обърнато по течението на реката се хвърля шишето и то така, че да падне върху камък и да се счупи и се казва преди да се хвърли:
„Както се пръска тази вода, така да се пръснат всички злини, болести и магии на /името/. ”

– 3 пъти се казва.


Хвърля се шишето и като се счупи се казва:
„Боже /или за тези изповядващи Старата вяра – Богиньо и Боже/ предавам се в ръцете ти /ви/, ти /вие/ да си ми лечител.”.
След това се тръгва обратно към дома без да се поглежда назад и най-важното без да се разговаря с абсолютно никой, докато не се прекрачи прага на дома, в противен случай няма ефект действието. Иглите и те се хвърлят в реката
Ритуал за снемане на проклятие
Следващият ритуал за снемане на проклятие е много стар и много силен. Използва се за снемане на каквото и да било про­клятие и когато има родово проклятие, което не позво­лява на човека да уреди личния си живот.

Онзи, от когото трябва да се снеме проклятието, сам отива на черква и пали свещи за починалите си близки: баби, дядовци, чичовци, лели, братя, сестри... Непремен­но трябва да запомни коя свещ къде поставя. Онази, ко­ято пука, е за човека, от който идва проклятието. Ако всички свещи горят равномерно и без да пукат, прокля­тието е от жив човек.

Докато свещите горят, в никакъв случай не си тръгвай­те. Трябва да изгорят поне три четвърти от тях. През ця­лото това време четете молитвата „Заупокой":

„Упокой, Господи,

душите на рабите твои,

родителите мои, роднините,

благодетелите (имената на всички, за които са

запалени свещите)

и всички православни християни,

и прости им всички съгрешения,

волни и неволни,

и дари им Царството Небесно!"

Молитвата се чете много пъти, докато свещите горят. После отивате при иконата на Николай Чудотворец, като купувате свещи за онзи, чиято свещ не е горяла добре, и (а родителите си, ако са живи. И със свои думи молите Николай Чудотворец да ви помогне да снемете прокля­тието. Периодично четете „Отче наш" и казвайте: „Нека г реховете в мен изгорят! И дай им покой, Господи! Бла­годаря ти, Господи!"
Молитва
С молитва­та се премахва ВСЯКАКВА магия и се лекуват много болести. Можете да добавите в текста и болести, които не са споменати. Вариантите за използване са два: с ля­вата ръка да държите пулса на болния и да стоите до вода (река, езеро, баня, където водата е пусната да тече); човекът да е легнал на дивана и около пъпа му с флу-мастер да рисувате триъгълник, който после не бива да изтривате, след което да кръстосате ръцете си върху него. Действат и двата начина. Зависи как ви е по-удоб­но.
„Вървяла Майката Божия по мостове с бели восъчни свещи. Срещнала я раба Божия ( вашето име) и попитала:

- Накъде, пречиста Богородице?

- Отивам при раб Божи (името на човека, за когото се извършва ритуалът)

от болести да го излекувам, кръвта му да пречистя,

китки му да укрепя,

нерви да успокоя,

магия да премахна,

магия от черни очи,

магия от кафяви очи,

магия от сиви очи,

магия от лоши очи,

магия от негодни очи да махам!

Магия подложена,

магия насипана,

магия налята,

магия насилна,

магия довята,

магия утринна,

магия пладнешка,

магия вечерна,

магия среднощна да махам!

Преживявания нервни,

преживявания душевни,

преживявания сърдечни да махам!

Страдание от главен нерв,

страдание от лицев нерв,

страдание от нерва на малкия мозък,

страдание от нерва на гръбнака!

Стомашни страдания

да махам!

Херния, рак,

отоци, кисти, да махам!

Ревматизъм, радикулит да махам!

Епилепсия, припадъци,алкохолизъм,

кризи, залитания да махам!

Унижения, оскърбления,

заплахи, клевета да махам!

Плачливост, сълзливост,

безсъние, сънливост,

обриви, магия, кожни болести

изпод кожата навън да изтеглям,

върху хляб да изхвърлям,

на огън да прехвърлям,

към онези, що изпращат болести и магия,

и към онези, дето ще изпращат болести и магия.

Към тях, към всички завинаги

да пращам и препращам,

включително и към раби Божии

(имената на враговете, ако ги познавате),

към знайни и незнайни.

Земя, Вода, Небе, Изгреви и Залези, всичко уляга за очи черни, за очи кафяви, за очи сиви, за кръв християнска, за кръв мохамеданска, за кръв Мойсеева помага. Амин. Амин. Амин."

Молитвата е добра за човек от каквото и да е вероиз­поведание. Чете се три пъти. Може да се наложи риту­алът за премахване на магия да се повтори. Ще се убе­дите в действието му.


Старинен ритуал
Отрежете част от собствената си коса и я сложете в малка купичка. Запалете 3 свещи, 1 червена, 1 бяла и 1 зелена. Запалете тамян и прибавете малко смирна. Вземете стерилна игла или карфица и прободете десния си показалец. Капнете 3 капки от кръвта в тлеещия тамян. Като разпръснете косата около тамяна повторете тези думи:
"С кръв, свещ и благоухание пъти три

не дълго ще бъде това обвързване

свобода в живота и свобода в летеж

позволи да ме напусне всяко зло още веднъж

позволи на сърцето ми да литне на свобода! "
За защита на дома
На разсъмване запалете някакво благовоние. Минете мислено през тихия дом и кажете следните думи, представяйки си тяхното значение:

'Дом от камък, от метал, от дърво и глина. Тих дом, защитен. Стоиш срещу четирите вятъра. Дом, пълен със здраве, благополучие, радост и спокойствие. Пазен и поддържан от тебе, Земя. Дом от камък, метал, дърво и глина. Тих дом, защитен. Дом, за който се говори в заклинанието, бъди обезопасен и защитен, чист, без нито една прашинка. Нека тук да цари мир и любов! Така да бъде! Така да бъде! Така да бъде!'

Загасете благовонието и нарисувайте своя дом, колкото се може по-точно според картината, която виждате в своето въображение. Нарисувайте го от всички гледни точки: отгоре, от фасадата, в разрез. Ако живеете в блок, изобразете и него. Когато свършите, излезте от дома и проверете своята рисунка. Доколко тя се е оказала точна? Ако не, нарисувайте я отново или внесете корекции, докато стане точна. Не се изискват кой знае какви умения, трябва просто да нарисувате дом, който прилича на вашия. Когато се справите с това, вземете една бял свещ и остър нож. Направете с ножа на свещта седем резки на еднакво разстояние една от друга. Сега сложете рисунката на масата, където трябва да остане в продължение на седем дни. Запалете свещта и си представяйте своя дом щастлив и спокоен, пълен с любов. Нека през първия ден свещта да изгори до първата черта, докато извършвате своята домакинска работа, след това изгасете пламъка. На следващата сутрин повторете ритуала, започвайки от запалването на благовонието и произнасянето на думите на заклинанието и завършвайки със запалването на свещта до следващата чертичка.

На седмия ден след като свещта е изгоряла напълно, навийте на руло вашата рисунка и я завържете с бял или червен конец (шнур). Сложете я в дървена кутия със сол и сухи рози и я сложете на скришно място, където никой не може да я намери.


Заклинания
Заклинание на Папа Лъв за разваляне на магия и снемане на проклятие
Макар,че това заклинание е много кратко,то съдържа според мнението на вещите хора голяма магическа сила.Тя е способна да развали и снеме проклятието от всеки човек,както и да го пази от нещастие.

Сасгарот+Афонидос+Палация+Урат+Кондион+Ламакрон+Яндон+Аргагон+Аламар+Бургасис вениат Серебани.

Кръстчето след всяка дума показва,че след произнасянето й човек трябва да се прекръсти и да се помоли.
Заклинание за защита на дома
Посипете сол из цялото жилище, повтаряйки следното заклинание: 'Както аз сипвам тази сол, за да не пускам у дома никакво зло, така нека никаква опасност да не прониква през никаква дупка. Сега аз се обръщам към закона на трите стихии. Такава е моята воля, значи така и ще бъде!'

Представяйте си как солта образува защитен слой от сияеща енергия около вашия дом и тогава заклинанието ще подейства.


Заклинание за спокойствие у дома
Ако вашият дом се тресе от тревоги, които идват отвън, вземете пресен магданоз и го сложете в тенджера с кипяща вода. Нека да стои така в продължение на девет минути, след това напръскайте с тази вода цялото жилище, като си представяте спокойствието, което желаете да настъпи. Хармонията при вас ще се възстанови.

Срещу неуредици, възникващи в дома ви, загрейте три чаши вода почти до кипене. Сложете в чайника три чаени лъжички сух валерианов корен и го залейте с горещата вода. Престоява така 13 минути и с настойката се пръска цялата къща. Раздорите се прекратяват.


Заклинание за защита от магии
В петък на растяща луна през деня купете кибрит, в полунощ запалете първата клечка и кажете:
Камо Гамо Фаро. Аде Демо. Аль Верро.
Изчакайте я да изгори напълно, с останалите направете същото, като над всички казвайте горното заклинание, а над последната кажете:
Уза Хомо Аль Верро.
Съберете угарките в хартийка и ги носете със себе си в течение на три дни, а след това ги изсипете пред и зад прага на дома си.
Античен обред за предпазване от хорски злини

Това е един античен обред за предпазване от хорски злини, може да се направи самостоятелно или да се включи към жертвен обред, като това заклинание да е на мястото на молитвата, обикновено може да се ползва в такъв случай, когато проблемът е доста сериозен.

Застанете прид олтара и преплетете пръстите на двете си ръце, кажете:
"Ермалоотх, Архималоотх, аз славя Вашите свети и велики имена, които са почитани в небесата, затворете устите на говорещите против мен /името/, роден/а от утробата на /името на майка ви/. "
За защита от беди
Когато има буря със светкавици и гръмотевици кажи заклинанието:
"Силата небесна да ми е в защита! Силата небесна да е на моите близки в защита! Легни закрила на моя праг - от напразни сълзи, от всички беди. От враговете, които знам и от тези които не знам, от вода, от огън, от рани, от слова, от оръжие, от млад и от стар, от просяк и от цар! Както сила от небесата, така и помощ от Бога! "

3 пъти се казва


Талисмани и амулети
Талисман за защита от психически атаки
Този талисман създава защитно поле и от физически и от психически атаки.Нужна е малка правоъгълна торбичка от червен плат.
Вътре сложете:
щипка бял пипер

малко количество градински чай

малко чесън на прах

лют червен пипер

малко тютюн

трън от кактус или роза

малък камък "тигрово око" или "котешко око"
Зашийте торбичката отвсякъде.Целунете я след това,сложете я под възглавницата,след което спете 4 нощи една след друга. След това запалете червена свещ и кажете следната молитва към Санта Марта:
"Благочестива Света Марта,благослови ме и ме изчисти от моите

беди.Убий дракона на моята зла съдба.Освети пътя ми към

мир и спокойствие.Нека този амулет бъде благословен в твое

име за да ме пази от всичко зло".


Носи след това нататък амулета със себе си.
Муска за защита от магии
Взима се кожа от змия и от седем извора малко вода. Капват се на кожата седем капки от водата и се казва седем пъти.
"Когато се върне тази змия към живот, когато се върне тази вода обратно, тогава и мен /името/ магия да ме хване! "
Това парченце кожа се носи в човека до сърцето някъде - обикновено се увива в найлонче и се прикачва с карфица!

Муска срещу врагове и зли хора:

3 дни поред се плеви градината .Плевелите се оставят да съхнат на кръст.Когато тревата изсъхне се пали и се казва "Плевел паля ,от врагове се оттървавам.Както няма плевел ,така няма и врагове"

Руска за защита от боклуци в прага:

Вземат се три нови игли и се втъкват в прага с острието нагоре с думите"Каквото донесеш,това и ще отнесеш"
Защитен пирон
Този ритуал,създава талисман,който ще ви пази от външна вреда и злина.Намерете железен пирон,който е хванал червеникава ръжда.Колкото по стар е-толкова по добре.Имате нужда също от малък плосък камък и железен чук.По време на началото на Новолуние,при тъмна нощ,поставете пирона на камъка.Ударете гвоздеят три пъти с чукът,казвайки при всеки удар:

"Clavus ferreus

Malleus ferreus

Ferreum ferreus

Ferreum nobilis"

Одраскайте камъка 3 пъти с пирона.После отнесете камъка и го заровете в земята далече от вашия дом.Гвоздеят вече може да бъде използван като защитен талисман.


Амулет SATOR
Напишете следната старинна формула на квадратен лист хартия и я окачете в къщата. В древността често са използвали този амулет и той е бил намерен сред пепелищата на Помпей. Смята се, че такъв амулет ще пази вашия дом от нападения пожари и крадци.

I SATOR I A REP OENET OPERA I ROTAS


Ако нещата във вашия дом са объркани, опитайте да се възползвате от този старинен ритуал: Вземете една стара лъжица (и бавно обиколете цялата къща, като влизате във всяка стая. Представяйте си как лъжицата изгребва всички неприятности. След това идете на някое кръстовище и заровете там лъжицата. Не се обръщайте, докато се връщате вкъщи
Ритуал за повече ентусиазъм
Ако искате да имате повече вдъхновение в живота си,праве

те този ритуал всеки ден,сутрин като станете и вечер преди да

си легнете.
Вземете зелен камък(малахит,яспис,изумруд) и запалете благово

ние.Прекарайте го през дима на благовонието и кажете:


"Зелен камък,зелена звезда. Ние израстваме, ние богатеем. Ние мислим, ние сияем".
Носете го навсякъде с вас във малка торбичка.Дори го слагайте

под възглавницата,докато спите.


За успех в дома
От три мравуняка (от големите) се взима по една щипка пръст, тази пръст се слага в бяло парче плат, трябва де се внесе в дома от стопанина или стопанката на къщата и когато се внася в дома на прага се казва:
"Както влиза у дома тази пръст, така да влезе и в дома ми нафаката!"
Вързопчето се прибира на скрито място и се пази.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница