Keyholder Колкото до това при кого е по-добре, не мога да кажа със сигурност. Пиперков изпитва доста по-дълго, но през по-голямата част май говори тойДата10.02.2017
Размер22.14 Kb.
#14620
ИЗПИТ по РЧП в СУ лято 2007 при Пиперков:

...Из форумите:


Keyholder - Колкото до това при кого е по-добре, не мога да кажа със сигурност. Пиперков изпитва доста по-дълго, но през по-голямата част май говори той. Все пак, както мисля каза Atanasoff, за да седнеш при него, трябва да имаш добра представа за Римското право, защото той иска да прави нещо като дискусия. Поне на мен така ми изглеждаше.
Дано съм успял да отговаря на по-голямата част от въпросите. Успех!

Ети - Да се включа и аз . Аз съм от тия, дето минаха днеска. Общо взето изпитът е върлял много добре до обяд, когато е бил само Пиперков и всички оценки са били над 4. После обаче се появи Новкиришка и стана по-тегаво, следобедната група минахме почти изцяло при Новкиришка, Пиперков само се появи към края. От това, което аз видях, струва ми се, че определено ако имате възможност, сядайте при Пиперков, страшно много помага, не върви като изпит, а като някакъв разговор, помага ти много... при него скъсани няма.
Euphoria - Здравейте, колеги! Аз днес бях на изпит. Наистина до 13:30 беше само Пиперков, който между другото е много толерантен, не се заяжда и доста предразполага. Но да ви кажа аз бях там от 9 (когато влязохме първите) до 13:15, което беше много неприятно. Той доста излизаше да пуши и т.н и имахме възможност да си подсказваме, но от това особено голяма полза няма, защото в крайна сметка той хвърля бегъл поглед на написаното и почва да задава странични въпроси. При мен лично беше нещо като казус, но много елементарно, което даже е по-добре от това да пита само за теория. Изобщо не се плашете и успех на всички! И между другото моето впечатление е, че не държи много на латинските термини. Иска да се знаят основни неща и то да се разбират.
Euphoria - Относно шестиците- Пиперков пише шестици и още как. Аз познавам три колежки, на които написа, а сигурно е имало още и след това, а може и преди това, но да не съм разбрала. Пък и (без да искам да се хваля) аз също имам 6. Мисля, че човекът е горе-долу обективен и наистина, ако се притеснявате много, сядайте при него. Много добре се отнася със студентите. Никого не скъса, само една 3 написа поне доколкото аз видях. Новкиришка не знам как е, тя дойде като си тръгвах. Според мен това дали ще се въздържи да напише повече от 5 много зависи от допълнителни въпроси, които зададе. В снисъл, че не пита много трудни неща, но е напълно възможно човек в дадения момент да не се сети и това да му изиграе лоша шега. На мен ми се е случвало и е много гадно. Пък и мен ме пита за заема за послужване, което както и да го погледнем е относително лесно, но някои ги пита и за процес и такива неща. Абе, дори да пита нещо от по-сложните неща, доста често сам си отговаря на въпроса Не се притеснявайте

Monika - Минах Взех Доволна съм Успех Беше много готино, никакво притеснение, нищо.


Мен ме изпита Пиперков, имам 6 и всичко беше много добре.
Абсолют - не е вярно, че само Новкиришка пише 6.Даже днес тя писа по-малко 6-ици отколкото Пиперков

Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница